Regulament
Bloguri
Într-o plimbare cu metroul prin București / poți călători unde cu gândul nici nu gândești!

Este vineri, plouă, da' nu e de stat în casă. Hai să ieșim și să coborâm scările în stația de metrou! Nu, nu cumpărăm nimic, decât un amărăt de tichet de călătorie. Ar fi banal să facem shoping în stația de metrou. Mai bine ne suim în primul tren și începem să studiem poporul: asta e studentă și are azi examen (îngrașă porcu' în metrou! big grin), ăsta trăiește pe banii babacilor, ascultă muzică în căști, plistisit, sclifosit și... sclivisit. ”Atenție, se închid ușile!” Și mai stă și cu picioarele întinse, unu' spre Craiova și unu' spre Buzău. Trebuie să ai grijă să nu împiedici de ele... ”Urmează stația...”
Deh, și ăștia de la metrou, ce mai freacă menta! Auzi ce salarii au, nene! La prășit cu ei, frate, la săpat șanțuri, nu la butoane și microfoane. big grin big grin big grin

Mecanicul unui metrou bucurestean are parte de o zi banala pana cand isi face intrarea in cabina un tip tuciuriu cu un pistol in mana care comanda scurt:
- La Beirut !
Dupa ce-si revine din soc, vatmanul incearca sa-i explice agresorului:
- Domnule, asta-i metrou, nu avion, merge pe unde are sine. Ca trenul. Nu zboara. Doar nu credeti in realitate ca pot sa va duc la Beirut cu metroul???
Intrusul, insa, stie una si buna - si flutura sarguincios pistolul:
- La Beirut!!!
Vatmanul, resemnat, anunta la microfon:
- Toata lumea in vagoane! Atentie se inchid usile! Urmatoarea statie: Beirut, cu peronul pe partea dreapta.
Pe fata agresorului infloreste un zambet:
- Vezi, ma? Are dreptate Basescu: voi puteti, ma, da' nu vreti!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Barefoot_in_paradise

Barefoot_in_paradise

  • Publicat Acum peste 2 luni
mie imi place cu rata. Deci ma duc pe alt blog.
matrimoniale - membru fara poza

ioo_ioo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sa nu mai faceti glume la adresa mea ca nu aveti ,,succesuri,, si pun securistii pe voi ... si STS-ul sa va urmareasca ...