Regulament
Bloguri
Spicuiri de pe postări legate de această poză plină de sugestii big grin Observați efectul blestemului big grin

xx: Ha ha ha ha
Tot xx: L-a prins, smechera!
xy: Ce chestie! Ce moacă are tipul!
xx: Dar-ar Dumnezeu să li se usuce rățușca și să le atârne ouăle până la pământ, ca țurțurii, domnilor ce au nevastă acasă dar băloșesc după alte dudui, pe net!
xy: dar dece, dece nu-i voie? nu întzeleg. Nici care-i rățușca. a balosi PE NET nu-i pacat
xx: Ba-i păcat, că ai femeie în casă. Pleacă de lângă ea și atunci poți face ce dorești. Atâta timp cât ai pe cineva lângă tine, e nedrept să-l înșeli, când ești liber - asta-i altă poveste... Și să nu uităm că asta era o poză cu o glumă. Știu că blestemul meu este durrrrerossss big grin
xy: Sa inseli discutând etc pe net? Ciudata opinie
Tot xy: Asta ar însemna sã nu mai stai la facebook decât cu nevasta. Pãi ãsta-i prizonierat.
xx: Uite, ceea ce discutăm noi acum nu înșeală pe nimeni; dar dacă începem să ne întrebăm despre viața intimă, eu să-ți spun că abia am făcut baie și stau cu un picior spre București și cu unul spre Moscova, normal că începi să băloșești și imediat îmi spui că ești necăsătorit, sau că ai nevastă care nu te înțelege, care este foarte conservatoare și nu stă așa după baie etc Ei? Asta înseamnă a înșela? Uită-te la ăla din poză, crezi că vorbea despre Starea vremii?
xy: Si dacã toate-s adevãrat? Hai cã nu mai trãim în sec. 19. A înşela înseamnã relație intimã realã şi continuã şi nevasta/bãrbatu sã nu ştie. Dar nu discuție pe net.
xx: Normal că spui asta, ești bărbat, a înșela înseamnă pentru tine ce se întâmplă de la brâu în jos; femeia se simte înșelată și când omul ei are secrete sau comunică simplu și vesel cu altă femeie. Timpul dedicat altei femei îl furi perechii tale.
xy (începe să se enerveze): e, drace, nu exista diferenta asta, mai ales ca nu ma cunosti. de parca femeilie nu fac treburile astea. si daca feneia are secrete, si daca comunica cu altu sau cu alta? sa stii ca nu ma potzi convinge de loc cu ce spui.
xx: Nu am spus nimic despre femei deoarece poza arăta un ”El”, dar exista destule care se ocupă cu așa ceva.
Tot xx: Și aici facem schimb de opinii, nu încercăm să convingem pe nimeni de nimic...
xy: asa ca nu e nici o diferentza? pao atunci nici nu avem ce discuta. este la fiecare om altcumva, alta reactie de la om la om, numai invidia si gelozia sunt o problema si lipsa de incredere în sine. daca tie nu-ti place daca barbatu face asta, treaba ta, sunt multi care nu le pasa, si duc o viatza mult mai relaxata
Tot xy (supărat): ai zis-o foarte general si un blestem la toata lumea

De unde se observă că această ”xx” a atins cu blestemul ei un suflet sensibil de bărbat! big grin big grin big grin
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii