Regulament
Bloguri
Sunt pe site persoane ce-si posteaza fotografiile copiilor sau ale nepotilor - mi se pare o mare faradelege acest lucru! Aici e un site pentru adulti si a face publice poze cu minori e la granita cu infractiunea. Sunt convinsa ca multi dintre voi, dragi prieteni, sunteti de acord cu mine. Stiti, de asemenea, si ce fel de indivizi misuna pe aici...
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tina_flo, da, exista o limita de varsta. Iar noi vorbeam de afisarea pozelor in care utilizatorii apar alaturi de minori.
matrimoniale - membru fara poza

povestind_dragostea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asa este, e dreptul lor ca parinti sa-si puna copiii in vitrina, Cybele... Am trimis acum cateva saptamani un mesaj privat unei doamne, o rugam sa-si schimbe poza de la profil in care aparea cu nepoata; a sters-o, apoi a postat-o din nou, banuiesc ca acel copilas ar fi cheia catre inima domnilor big grin Eu nu sunt cainele de paza al site-ului, dar sunt situatii cand nu ma pot abtine sa nu apelez la ratiunea semenilor.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
E dreptul lor ca parinti sa publice pozele cu copiii lor. Ca e si o dovada de prostie/naivitate/lipsa de discernamant, e alta poveste... (si nu de dragoste happy )