Regulament
Bloguri

Sugestie pentru votul tău

Jean d'Ormesson, filosof şi literat francez:
"La alegerile viitoare votaţi.-l pe Ali Baba. Cel puţin aşa sunteţi siguri că veţi avea DOAR 40 de hoţi!"
(Aux élections prochaines, votez pour Ali Baba. Au moins vous serez sûrs de n'avoir que 40 voleurs.)

Subscriu din toată inima pentru acest candidat! big grin rânjetbig grin rânjetbig grin rânjet

PS. Poza nu am prelucrat-o eu. Felicitări celui ce a muncit la ea!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

povestind_dragostea

  • Publicat Acum peste 2 luni
No, Ali Baba, degeaba as fi votat cu tine! Ceilalţi sunt mai mulţi...Din păcate, tot hoţi!
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
povestind_dragostea, imunitatea nu este ridicata de judecatori, ci de plenul camerei respective, incercati sa faceti medie din extreme, sunt judecatori corupti, dar marea lor majoritate sunt profesionisti decenti, acum pentru Dord, imunitatea parlamentara a fost conceputa pentru a impiedica presiunile la care orice politician ar fi supus, singura rezolvare a situatiei este votul, nu discutiile fara temei in care doar acuzam, votati oameni cinstiti exista, nu aceiasi hoti de 20 de ani, dar stati in casa si nu votati preferand sa va lamentati, cei care nu isi exprima optiunea la vot nu au dreptul moral sa se planga.In romania nu exista numai usl ard ppdd punr si udmr, astia sunt aceiasi hoti ce fura de 20 de ani dixit.
matrimoniale - membru fara poza

povestind_dragostea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hydra, acest blog nu a fost conceput pentru cei ce au studii juridice, ci pentru cei cei ce văd cu ochii lor nedreptăţile din societatea noastră. Jurisprudenţa noastră (iaca! am căzut şi eu în păcatul noţiunilor juridice!) consemnează orice, numai obedienţa judecătorilor nu! Ştim bine că judecatorii nu sunt matematicieni, la ei de multe ori (citeşte "când primesc ordine politice!"winking 2+ 2 = 5. Păi, imunitatea parlamentară nu "cei 40 de hoţi" o ridică sau o lasă?! Oricum, cu votările de azi nu se prea schimbă componenţa şeptelului; vor rămâne parlamentari cei care cunosc regulile jocului şi, de unde aveau o peşteră cu bogăţii, şi-o vor transforma într-un sistem carstic vast, în el vor mai îndesa tot ce mai există de valoare în ţara asta. Proviziile vor fi numai pentru ei şi ai lor...
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dord, N.C.P, (noul cod penal) nu este intrat in vigoare, probabil va intra in in martie 2013, sunt modificari multe si parerile sunt pro si contra, actualul cod penal este destul de bine conceput, legislatia in vigoare fiind destul de buna comparativ cu legislatia europeana dar problema aplicarii legilor in cazurile detinatorilor de imunitate (parlamentari) nu este legea ci avizul camerelor pentru ridicarea imunitatii celui cercetat, este usor sa dai exemple cu gaina si infometatul...asta pentru ca judeci cu inima, iar judecata se face cu mintea, ce diferenta este intre unul care fura o gaina si unul care fura milioane? in fata legii nici una,(de fapt cele mai multe furturi marunte se soldeaza cu in realitate cu amenzi penale sau pedepse cu suspendare), cel cu milioane are bani sa angajeze o armata de avocati. In cazul in care un "gainar" intra la puscarie, ori nu a avut avocat, ori nu l-a interesat, daca esti curios pot sa iti dau jurisprudenta si cazuistica revelatoare.