Regulament
Bloguri
Nu este interesant sa vezi cat de lipsit de importanta pare fenomenul acesta, inselatul, pentru partenerul care o face si cat de devastator pentru cel care este inselat? Nu are nici o importanta daca descoperirea se face in primele luni de sau dupa 20 de ani. Durerea e aceeasi. Cateodata explicatia e simplista: S-a intamplat si gata, fara intentie...; iar cuvintele: de ce nu poti sa treci peste asta? bat ca tunete de clopote in urechile care asteptau cuvinte de dragoste...
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

laurentiu1972

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pentru unii se rezolva in aceeasi relatie, pentru altii prin cautarea fericirii intr-o alta parte, dar... toti ramanem marcati indiferent daca vrem sa recunoastem sau nu. Acuma ce sa spun? Fiecare dintre noi are o doza mai mica sau mai mare de imunitate la dezamagirile vietii si bineinteles reactionam in acord cu acest lucru. Ramane deci pentru fiecare sa facem o privire introspectiva in sufletul nostru si dupa aceasta splendida disectie a ego-ului sa tragem concluzia cine suntem cu adevarat. Si inca un lucru; e usor sa fi fotbalist din tribuna.
matrimoniale - membru fara poza

laurentiu1972

  • Publicat Acum peste 2 luni
Este conceptul de monogamie in randurile homo sapiens arhaic si desuet ? Stim ca aparut din nevoia de legitimitate intr-o societate in care ADN-ul nu era viabil. Cerut mai mult femeii decat barbatului se asigura ca progenitura care mostenea averea familiei apartinea cu adevarat capului familiei si nu vecinului. Fenomenul capata mai multa culoare odata cu dezvoltarea religiilor si "trateaza pe ceilalti asa cum ti-ar placea sa fii tratat tu insuti", creeaza reciprocitate in randul cuplurilor. Intrebarea este: Suntem cu adevarat datori celor de langa noi sa le fim fideli, sau daca suntem, suntem doar pentru a ne asigura ca am respectat partea noastra de angajament si trocul se cere prin excelenta. Si din nou, este suferinta in dragoste banala si fara continut? Sau cei care cred asta sunt oameni care nu iubesc cu adevarat nimic exceptand ei insisi. Cand esti ranit nu astepti osanale si ofrande, astepti vindecare.