poza membru
Regulament
Bloguri

Mesaje neprimite

Sugerez administratiei, ca tot sunt alegeri anul asta, sa adauge un capitol nou de MESAJE NEPRIMITE, unde sa scriem ce mesaje am fi vrut sa primim sau inca le asteptam, sau.... si de la cine.
Ce tupeu si pe mine!?
Acum niste ani, cand faceam review-uri la un site al unei mari firme de imprimante, care tocmai daduse drumul la senzorii WIFI si imprima de pe telefon (banal acum), am raspuns la o intrebare: care ar fi viitoarea tehnologie pe care o vedeti si vreti sa fie disponibila pentru imprimante?
Raspunsul a fost: o imprimanta care sa tipareasca ce gandim. Nu vreti sa stiti ce mi-au vazut ochii. Voi ce prere aveti?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum 3 saptamani
Conesa , zii mersi ca nu trăiești în viitor , … poliția ar fi atît de bine antrenată în citirea de gînduri încît ai fi prima pe
lista de arestări . Pentru gînduri obscene în public , desigur ! Într-o societate atît de avansată tip Bruxehell … !
olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum 3 saptamani
Iar la rubrica mesaje, eu vreau invers, una cu MESAJE PRIMITE, pe care sa am voie sa le fac publice.
Alt șoc.
laughing
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum 3 saptamani
Gândurile ca gândurile, vin și trec, rele sau bune.
Faptele ne deosebesc.
Deci irelevant, până la un punct, ce gândește un om.

În cazul în care, în viitor, citirea gândurilor mele ar fi posibilă, mi-e milă de cei din jurul meu. laughing
Săracii, ce șocați ar fi!
olling on the floor
Iar eu voi privi inocentă și voi spune: "ce vreți, nu-mi pot controla gândurile" silly
poza zora

zora

  • Publicat Acum 3 saptamani
Da da n-ar mai fi infractori si toata lumea ar iubi vrand nevrand pe toata lumea ca sa nu isi mai bata capul cu ganduri necurate unii fata de altii.S-ar crea societatea perfecta.
Un gand ghidus imi trece prin minte!:sic ca nu il dibuirati!laughingDar il zic eu singura!Un tip fluiera o gagica.Corp beton fata de papusa.Fusta era atat de secsi pe cat era de mulata.Ce mai.MM reincarnata!happyEa se intoarce si ii da cu poseta in cap!Cum poti nesimtitule sa gandesti asemenea lucruri despre mine!Se vede ca nu ai cei 7 ani acasa.La care golanul bine crescut zice:ca sa iubesti nu iti trebuie 7 ani ci o viata intreaga!happy
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum 3 saptamani
Iris, nu spun că ar fi simplu.
Dar în timp ne-am obișnui cu asta. Ar dispărea gândurile celor care săvârșesc infracțiuni în primul rând. S-ar deconspira singuri.
E, visăm și noi.
poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum 3 saptamani
Dacă chiar cei ce ne-au creat nu au avut această tehnologie de a citi gîndurile , iar ei sunt cu miliarde de ani înaintea
noastra , cum am putea noi realiza asta ? Ființele supreme ce conduc acest univers posedă această super capacitate
care nu este o tehnologie ci o abilitate specifică doar formelor de viață extrem de avansate , adică D-zeu .
happy
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum 3 saptamani
Sweet, tu te referi doar la varianta ideală, pozitivă. Există și varianta negativă în care, într-o dictatură, se știe absolut tot ce gândești. Plus că oamenii au tendința să judece pe cineva foarte ușor, deja o fac fără să existe gândurile afișate complet. Recunosc, poate și eu aș fi de acord să fie cunoscute gândurile în anumite situații, dar pentru că nu îmi dau seama cum ar funcționa un asemenea sistem fără să existe abuzuri, nu îmi place ideea.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum 3 saptamani
Gică, nu am înțeles greșit. Asta a spus. E posibil să vrea și invers. E clar că atunci când te conectezi la internet se conectează și internetul la tine. Dar de la a vrea la a putea mai durează. Până acum au reușit doar să facă o conexiune cu creierul unei maimuțe. Maimuța joacă un fel de ping pong pe calculator, cu un joystick deconectat. Adică îi citește computerul gândurile, intențiile. Ceva de genul ăsta. Încă nu am auzit și invers, să îi dea computerul comenzi maimuței.
Dar tocmai fiindcă nu pare chiar imposibil, de asta am zis că nu mă încântă ideea unei imprimante telepatice.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum 3 saptamani
Blue ... ești în eroare , un pic !!! happy ... Musk vrea , de fapt , viceversa decăt ai înțeles tu ... omul cu implant să execute ceea ce computerul spune !!! winking ... ei , acolo sus , se cred Dumnezei !!!liar

https://i.postimg.cc/43B9rVcB/344769596- … n.jpg
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum 3 saptamani
Ce mi-ar plăcea să fie afișate gândurile noastre! Doar așa ar dispărea minciuna asta pe care eu nu o mai suport. Sa se știe exact cine suntem cu adevărat. Cred că lumea ar arăta mult mai bine, se vor tria cei cu gânduri malefice și tot soiul de uneltiri.
Cât despre prima parte, eu as avea multe mesaje de trimis. Adică să expun in scris ce gândesc despre fiecare.