Regulament
Bloguri
Nu ma laud nu ma plang.Numai spun.Sunt gospodina doar la ocazii.Asta mi-ar mai lipsi.Sa fiu nedumerita zilnic.Si sa privesc viata intr-o vesnica mirare.
Orice produs dupa mecanismul economiei de piata are nevoie (si) de reclama sa fie promovat,cunoscut,vandut.
Dar in naivitatea mea imi spun ca daca ceva are parte de o publicitate agresiva inseamna ca acel produs are o calitate indoielnica.Mai zic ca propaganda a ceva isi face pe deplin treaba daca oamenii pun botul,pardon sa nu zgariem urechile si vazul sensibilos al unor delicati,imbratiseaza idei uneori abiguue sau chiar ciudate.Sa creada ei ca ceea ce nu inteleg face parte dintr-o conspiratie.happy
Stiu sunt foarte multe surse de infor****.Si uneori nici nu sti dupa cine sa te iei ca sa fi cat de cat informat corect.
Eu marturisesc nu ma uit prea mult la tv.Si poate nici nu sunt chiar la curent cu ce se intampla in lume,dar nu simt nevoia de informare politica.Desi acolo la varf este hotarata soarta oamenilor de rand.Si tot varful impune standardele societatii.
Nu stiu cat de bine am scris.Poate ca se va gasi cineva care sa ma contrazica.happy
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Atat de fain spus!love struckday dreaming
Stiu nu are legatura cu subiectul propus dar nu ma putui abtine!happyhttps://youtube.com/shorts/PDl4Quvh6Is?s … suzRE
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Un pic de durere face placerea mai intensahappy
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Fix așa, Radu.
laughing

Ce fericire mai mare e, decât atunci când nu-ți mai faci singur rău?
laughing
poza Radu__

Radu__

  • Publicat Acum peste 2 luni
...ca in bancul cu ala care se lovea cu piatra peste degete.
-De ce te lovesti?
-De placere.
-Si care e placerea?
-Placerea e cand dau pe langa. )))
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Carevasazica secretul fericirii pe lumea asta, asta de acum, de-o traim noi, este sa cunosti iadul (răul, suferinta) ca sa ti se para rai cand nu te doare sau nu ti-e foame.
Asadar iadul si raiul sunt pe pamant, nu in viata de apoi.
laughing

Serios vorbind acum, ca tot a pomenit Radu de calitatea vietii din vremurile noastre, zic ca orice evolutie in bine vine cu consecinte in rau: calatorim= poluam, prelungim viata= slabim rezistenta naturala a organismului, muncim mai putin= sedentarism= boli= medicamente=...., informatie multa= stim de toate si de fapt nimic, totul e facil= ne plictisim si suntem depresivi, viata e usoara= nefericire.
Tanam!
big grin
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Suntem mândri de noi că știm tot felul de lucruri. Chiar știm ? De unde știm că tot ceea ce știm este real? Știm doar ce ni se spune să știm.
Trăim o utopie a păcii și a fericirii pentru toată lumea.
Psihologia este domeniu de vârf alături de tehnologie și se vede cu ochiul liber consecințele.
Numai puterea absolută poate aduce ascultare absolută.
poza Radu__

Radu__

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, Zora, vrem mereu mai mult, ceea ce nu avem, si mereu o sa fie ceva ce nu avem. Dar dorinta asta poate e bine sa fie impulsul pentru a fi activ, nu motivul pentru a fi trist. Sau poate ca si tristetea are rolul ei, la fel si neajunsurile. Recunosc ca argumentele pentru ca traim mai bine azi pot fi superficiale, ca nu tin cont de natura diferita a omului de azi cu cel de dinainte. Nu stim nici macar daca durearea fizica era aceeasi, cum era frica, care erau dorintele. Nu stim cum era timpul pentru ei. 50 de ani poate insemnau mai mult pt ei decat inseamna 80 de ani pt noi.
Poate comparatiile nici n-au sens. Cineva spunea, despre timp, ca este o intrebare fara sens " oare ce se intampla acum pe marte?"...pentru ca nu exista un corespondent pe marte al acum-ului de aici. Spunea ca intrebarea este la fel de fara sens ca si cum te-ai intreba "oare cum e vremea aici in Londra?", tu aflandu-te in Bucuresti. Si explica si de ce. Eu nu mai explic.
Cred ca e acelasi gen de non sens si in comparatia noastra. Poate noi de fapt incercam sa argumentam de fapt cand am fi trait noi mai bine.
De multe ori valoarea lucrurilor e data de raritatea lor. E bine sa ai mai mult decat mai putin cum ar zice Hagi, dar in acelasi timp e bine sa ai mai putin decat totul. Cel mai ingrozitor lucru ar fi sa avem totul, pentru ca nu ne-am mai dori nimic si nimic nu ne-ar face fericiti. La fel cum nu are nici un farmec raspunsul care nu aduce dupa sine noi intrebari, la fel cum viata n-ar avea nici un farmec daca nu s-ar termina la un moment dat. Nu poti sa fii fericit cand mananci daca nu ti-a fost foame inainte. Nu poti sa fii fericit ca nu te doare nimic daca nu stii ce e durerea. Fericirea e o ciudata.
poza Vrajitoarea_din_Orz

Vrajitoarea_din_Orz

  • Publicat Acum peste 2 luni
Zora,
big hug
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ma gandesc ca totul si toate au un pret.Avem mult si multe.Si vrem mai mult.Si cand nu putem avea,atunci durere.
Unii oameni,extrem de putini lasa tot confortul si se retrag singuri in singuratate.
Nu stiu daca as putea sa traiesc asa dar macar as incerca!
Vrajbig hug
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Radu, nu te contrazic complet. Unele aspecte s-au îmbunătățit, dar dacă tot vorbim de medie, speranța de viață sănătoasă e în medie de 60 de ani. Îmi amintesc că la țară, la 60 de ani oamenii își pregăteau cele necesare pentru înmormântare. Asta în urmă cu, să zic cu aproximație, 40 de ani. Apoi libertatea a rămas la fel de relativă nu mai ești legat de pământ, dar ești legat de muncă și de toți cei care îți oferă accesul la mâncare și canalizare. Toleranța e discutabilă. Ipocrizie încă există. Oamenii par să fie din ce în ce mai retrași și mai egoiști (poate greșesc). S-au supraglomerat orașele. În principiu nu e ceva rău. E echitabil ca fiecare să caute confort. Dar Doamne ferește să se întâmple ceva! Să sperăm că nu se va întâmpla. Toate libertățile pot oricând să dispară. S-a și văzut de altfel cum. Apoi nu e la fel peste tot. Chiar în SUA există state cu localități cu WC în curte, dacă îl au. Ca să nu mai vorbim de alte țări. Eu nu cred că trăim cele mai bune vremuri. De acord, confortul este mai mare. Dar prețul plătit cred că e același ca întotdeauna.