poza membru
Regulament
Bloguri

Pregătiri ptr sezonul rece

Dragii mei, să nu vă găsească iarna nepregătiți, mai ales în grădină și în curte!
Piscina nu e neaparat nevoie să o goliți, dacă aveți instalație de încălzire setați-o in raport cu gradul de folosire, undeva la +3-5C dacă o folositi mai rar și 20-24C in caz de utilizare pe post de ciubăr. Orice valoare intermediară este binevenita în funcție de preferințele personale.
Florile din glastre și ghivece de preferat sa le puneți în sera dedicată sau daca nu aveți așa ceva chiar și într-un garaj încălzit prevăzut cu iluminare naturală care este esențială în procesul de fotosinteză.
Nu recomand sa le introduceți în casă deoarece conțin diverse insecte, greieri, gândăcei, musculițe, muște și bâzoi care și-au găsit adăpost în pământul afânat al florilor și care odată mutați într-un ambient mai cald vor ieși invariabil la plimbare.
Verificați scurgerile și drenele de colectare a apei pluviale să nu fie cumva obturate de frunze și alte resturi vegetale.
Protejați mobilierul de grădină în mod corespunzător, nu îl lăsați pradă intemperiilor fie că e din lemn sau din plastic.
Dacă au mai rămas poame neadunate prin gradina sau prin bolta de vie recomand să le lăsați păsăricilor pentru că așa procedează cei cu suflet nobil și generos.

https://youtube.com/watch?v=CG1xMyExpMo& … share
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
laughing Asta îmi amintește de o poanta făcută pe seama reginei "stați în siguranță în castelele voastre".
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
d'oh eu mă așteptam să ne spui că ai treminat de săpat grădina
Un om gospodar a avut grijă de toate până la această dată.
Sfaturile vin cam târziu, ninge iar stratul de zăpadă adună fulg lângă fulg.day dreaming