Regulament
Bloguri

A venit frigul

Centrala duduie iar cel mai bun indicator al confortului este..pisica.
Ce frumoasă este viața când te trezești cu pisica in pat dimineața!
Pisica nu e a mea, e a ei, dar ce importanță mai are a cui e când împărți niște clipe minunate cu cineva, (te) dăruiești dar și primești!
Vara nu e doar un anotimp, dacă e vara in suflete și în trupuri ploile reci sunt doar afară, dincolo de ploile noastre voluptoase de vară, veșnic calde și catifelate!
Era să uit, i se stricase centrala, tot completa apă că îi dădea alarma de presiune scăzuta. Completa și imediat ce pornea sarea pe presiune maximă și iar se oprea...
Să vă zic ce a fost, vasul de expansiune era de vina, membrana perforată și a trebuit să-mi pun in practică skill-urile.
Am curățat cu spray degripant valvula aia cu ventil, am luat pompa de bicicleta și dă-i pompe nene... Când am refăcut perna de aer , centralina a început să funcționeze în parametri normali.
Ce înseamnă o mână de bărbat!
A, și satisfacția lucrului bine făcut!

https://youtube.com/watch?v=r7jIGg1EAXo& … share

PS: și "customer's satisfaction", politica firmei, clientul nostru stăpânul nostru pe românește.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Stavka

Stavka

  • Publicat Acum peste 2 luni
Soluția nu e sa vă luați centrale noi, reparati-le și tineti-le pe cele vechi. Sunt bani pe piata, tentația unui lucru nou e mare, dar și iluzia va fi pe măsură.
Chestia aia cu randament peste 100% din condensare e dovada iluziei și a realității abetationale in care am ajuns.
Să nu uit, soluția definitiva în speța de față e instalarea unui vas de expansiune adițional extern. winking
Ăla original al centralei e greu de înlocuit și de procurat, nu se merită. Și nici să schimbi centraliza ptr asta. Cel adițional se poate instala discret chiar și de către titular, fără revoluții,btaieri de țevi, lucrări de amploare. Doar scoateți un dop de racord de la unul din calorifere, și cu un furtun de racord de 1/2 de genul celor de apa calda ați rezolvat problema și singuri.
Apropo de aspirații ( in sens mai larg, nu neapărat tehnic), de preferat că poziția vasului de expansiune adițional sa fie cat mai aproape de aspirația pompei. Care sunteți deștepți și deștepte ați prins și ideea și aluzia.happy
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pune bai scartare un manual ca lumea de reparat centrale d'astea,ca mai multi ar vrea sa se trezeasca cu matza-n pat dimineata! Sa-nvete si alti amarati notiunile de baza ca sa poa sa-si faca intrarea la duamne.Ca amu-i sezonu! Fa si tu pe bunul samaritean,si da ceva concret si practic la baieti,nu-i mai lasa sa-si rupa destile cautand pe google.Hai ca e de sezon asta cu centralele.Cred ca in preajma craciunului o sa ne spui cum arzi cuptorul pentru cozonaciwinking
matrimoniale - membru fara poza

Nop_

  • Publicat Acum peste 2 luni
A venit frigu' , de ti-a adormit pisicu'..da' vai
https://m.youtube.com/watch?v=5Ia67XjPmH … jPmHk