Regulament
Bloguri

Diligențe

Cum stați cu diligențele?
Știți (probabil) că luzerii își pierd vremea uitandu-se la filmele altora la propriu și la figurat, flecărind apoi recenzii și impresii mai mult sau mai puțin păguboase. Își mângâie orgoliile trendy lingând monitoare și ecrane de plasma ori de sticlă.
Așa că nu va voi vorbi despre vreun poștalion din filme dau din vreo gara oarecare, ci despre diligențele ce trebuiesc depuse astfel încât povara sarcinilor să fie minimă.
FUI au trimis notificări formale consumatorilor finali și captivi cum că lipsa unui răspuns la propunerile de modificare a tarifelor va fi considerată o acceptare tacită a noilor condiții contractuale.
S-a mizat exact pe imobilismul și lehamitea celor ce stau (să) linga monitoare cu filmele altora, varieteuri de cancan și știri de ora 5.
S-a mizat și pe imposibilitatea de reacție a celor trecuți de o anumită vârstă sau de la țară.
Piata s-a canibalizat in asemenea hal încât furnizori tradiționali de gaze au ajuns să aibă oferte mai bune la energia electrică și viceversa.
Câți dintre voi ați intrat pe pagina autorității de reglementare să comparați ofertele diverșilor furnizori pentru zona voastră?
Câți dintre voi ați ales cea mai buna ofertă chiar daca implica schimbarea furnizorului?
De la 1 noiembrie am un nou furnizor de gaze cu 0.208 Ron+ TVA / kwh la gaze, ceea ce reprezintă 2/3 din prețul plafonat.
Dilegentele necesare au fost depuse în septembrie.
Nu de alta dar banul economisit este câștigat a doua oară și în plus nu suport sa pic de fraier. Măcar să fiu fraierit cât mai puțin.

https://youtube.com/watch?v=d7-UcdcK4AA& … share
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii