femeie fara poza

Aurora62

Varsta:
61 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Galati,
Romania 
Trebuie sa scriu 15 cuvinte despre mine si este cam greu. Sunt empatica, romantica, sensibila si foarte visatoare
poza Energywoman

Energywoman

Varsta:
53 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Ramnicu Valcea,
Romania 
Nu tot ce este adevărat trebuie să fie spus. Dar tot ce este spus trebuie să fie adevărat.
Vreau o minte ascuțită, întrebătoare, incisivă, lipsită de prejudecăți! Seducția este o arta. La fel și gramatica. Să știi să le combini perfect e cel mai fin preludiu întâlnit vreodată. Nimeni nu s-a născut învățat, dar odată ajuns la maturitate, nu există nicio scuză dacă te comporți penibil și scrii ca un analfabet. Așa cum o poză face cât o mie de cuvinte, o întălnire față în față face...totul. Să poți mai mult decât "Bună, ce faci?" sau "Ași vre-a să tio ling!" Îmi doresc alaturi un bărbat inteligent, care știe să toarne șampanie în pahare și frișcă pe căpșuni, dar știe și că furculița și cuțitul te pot rani doar daca nu știi să le folosești. Sexul la prima întălnire poate fi sau nu premeditat. Important este să ți-l asumi. Daca ai mai citit câte ceva, atunci ai înțeles că o minciună spusă te poate ajuta pe termen scurt, iar adevăratul caracter se vede după ... Pentru că aventurile și sexul ocazional sunt la îndemâna oricui, scenariile ieftine le practici cu cei de care nu-ți prea pasă, mai greu este cu intimitatea pe termen lung. Celor care ați avut răbdare și ați citit, vă mulțumesc, celor foarte putini care ați înțeles să nu îmi irosiți timpul, vă sunt recunoscătoare și pentru că avem liberul arbitru ușa mea este deschisa, poți alege să intri, poți alege să rămâi afară, dar ...nu bloca intrarea.
femeie fara poza

Letitia Online acum!!!

Varsta:
62 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Braila,
Romania 
O tanara pensionara,o femeie cu nostalgia bunului simt si a manierelor elegante, cu "mansarda" foarte mobilata, cu neuroni care nu se plictisesc.
As incerca sa caut (speranta moare ultima) un barbat pe acelasi calapod, pentru anii frumosi pe care ii avem in fata.Nu doresc o casatorie, ci numai o prietenie.
Eu sunt o fire pozitiva, vesela, iar psihologia citita cu multa ravna si placere m-a invatat multe.
femeie fara poza

Maria_Marin

Varsta:
64 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Timisoara,
Romania 
Onesta