Regulament
Bloguri

Visuri…

Am visat niște chestii încâlcite azi noapte de m-am trezit mai obosit decât m-am culcat. Și nu numai ca le-am visat,da’ parcă s-au întâmplat aevea. Bine,unele s-au întâmplat în trecut,dar nu pricep de ce au revenit acum. De exemplu primul salt cu parașuta…Vai mama mea ce senzații am avut atunci… Nu atât în timpul saltului ci înainte,când eram în avion,urmând să sar… Cu toate pregătirile ce le făcusem pentru asta,au început să-mi tremure genunchii și să-mi ruleze tot felul de filme prin cap. Vreo doi drăcușori sau ce or fi fost,îmi tot dădeau târcoale și mă îndemnau pe rând: Unul zicea nu sări ca mori de frică până jos,crapă inima în tine boule,mai bine renunță acum,spune-le ca tu te-ai razgandit. Celalalt ma intreba unde mi-e onoarea,ma facea las și se uita disprețuitor la mine de parcă eram ultima găină din piață care s-a dărâmat.A învins ăla cu privirea disprețuitoare,ca vrând nevrând,până la urmă am sărit… și nu o să uit niciodată acea senzație,trăirile pe care le-am avut până jos.. De altfel,nici n-am cum,ca văd ca le retrăiesc și în vis,deși a trecut ceva vreme…

N-am mai stat să-mi adun parașuta ca m-am trezit,am băut apă și m-am culcat la loc. Nu știu cat mi-a luat până am adormit din nou,dar iarăși am ajuns la înălțime,tot cu o retrăire din trecut. Se făcea ca eram intr-un avion,exact acela în care am avut parte de niște turbulente memorabile și de neuitat. Zburam din nou din Istanbul către Pakistan,exact in aceleași circumstanțe,nu era nimic schimbat,până și copiii care urlau atunci asta făceau și în visul meu de nici nu puteam să visez ca lumea de ei…Fetele celor doi musulmani de lângă mine erau aceleași,nici măcar nu le albise bărbile stufoase. Eu jucam șah pe monitorul din scaun,când a început avionul să se bâțâie din toate încheieturile și să cadă în gol preț de secunde bune aducându-mi stomacul în gât și proptindu-mă în centură de siguranță.Se stabiliza apoi continua să se zdruncine de parcă mergeam pe arătură și din nou se aruncă în gol de nu mai pridideam cu “Doamne iartă-mă,ca până aici mi-a fost”,repetat în gând,doar pentru mine. Ma consolasem cu ideea ca am să mor,așa ca stăteam lemn ținându-ma cu mâinile de scaun și totodata gândindu-ma ca trebuia sa-mi țin pașaportul în buzunar,măcar sa le fie mai ușor sa ma identifice ca să mă poată trimite acasă…. M-a bătut gândul să mă ridic și sa-l iau din geanta de laptop,dar mi-a fost teamă ca o sa ma împrăștii prin avion.. Visul a fost identic cu realitatea până la un punct… De data asta chiar ne-am prăbușit,și culmea,n-a murit nimeni! Ne-au anunțat stewardesele ca ne-am prăbușit pe vârful K2,și ca afară sunt vreo minus 56 de grade,dar ca o să ne împartă pături…Mie deja începuse să-mi cam înghețe un picior și fetele nu mai veneau cu paturile promise,așa ca m-am trezit. Intr-adevar,aveam un picior afara de sub pătură,ca asta mi-i stilul de dormit,doar ca-mi bătea aerul condiționat pe el. Cred ca de asta ne-am prăbușit tocmai pe K2,în munții Karakoram…Nu va mai spun ce am visat la a treia etapă de somn ca e pentru adulți si încă e devreme. Dar dacă exista vreun tălmaci de vise,aștept cu nerăbdare interpretarea. Până atunci,să fiți bine,cat mai bine cu putință. Mai trec eu pe aici…
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gata indragostiti suntem!happyMai ramane sa iubim!batting eyelashes
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ce tre' să facem, să ne îndrăgostim?
thinking
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cica saptamana asta este Valentinu'.De parca nu stiam!laughingVise maica vise!day dreamingPana una alta,sa va fie cu spor in bine saptamana!good luck
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Coană .... am citit : " Poți încerca și sărutul cu o parașută (noaptea) !!! " silly

P.S. ... gura păcătosului adevăr grăiește !!! winking
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai strânge și tu o femeie în brațe noaptea.
Crede-mă, te scapă de orice coșmar, căci devine ea coșmarul. Dar coșmarul zilelor, nu al nopților.
laughing

Poți încerca și săritura cu o parașută (noaptea).
Îți explică Hydra cum e cu astfel de emoții.

laughing
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da si la mine a fost plina de emotii prima saritura cu o parasuta.... woww olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, visele mai prevestesc ceva uneori.Unele poate au legatura cu gandurile noastre cu intamplarile de peste zi dar sunt unele carr anunta clar ce va veni .Dupa ce ai povestit aci tu s-ar parea ca e de bine.
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Schimbă salteaua ... sau mai bine patul? hee hee
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
În primul rând mă bucur că mai cere cineva interpretări din astea. Asta înseamnă că nu trebuie să îmi mai caut site specializat. Încă nici nu am început să caut. Serios vorbesc. happy)

Acum, despre visele în sine. E prima oară când aud că visează cineva o întâmplare reală cu așa exactitate. Teama de înălțime e instinct de apărare. Poate e un mesaj să fii mai precaut. Nu neapărat în legătură cu ceva care amenință viața, poate se referă la controlul unei situații.

Asta cu nu a murit nimeni mi s-a întâmplat și mie în alt context. Explicația mea a fost că nu știu cum e să mori și de asta nu aveam cum să visez. Deși acum mă gândesc că poate nu e suficientă.

Despre frig ai zis și tu de ce ai visat așa. Apoi mai e și teama că va veni o nouă glaciație. Dar momentan nu sunt semne.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Faptul că ne mai trezim , după ce ne culcăm , chiar este o veste bună !!!happy