Regulament
Bloguri

Ajutoooor…

Buey chiar am nevoie de putin ajutor acum,fara mistouri…Si m-am gandit sa apelez la voi,ca sunteti oameni cititi si trecuți prin multe. Spuneti-mi si mie o mancare tradiționala pur romaneasca cu care sa ma laud si eu pe la astia,dar sa fie pe bune,pur romaneasca,fara influente. Puteti? Ca m-am gandit eu la sarmale,dar dupa stiinta mea vin de pe la turci,si n-as vrea sa ma laud cu asta. Micii??? Nici aia nu par de-ai nostri…daca le cauti istoria da cu virgula…Nu stiu fasolea,ciorba de fasole asta s-ar putea sa fie,dar nu i-as îndopa cu fasole totusi…Stiti cum e spatiu inchis,acustica proasta…Si ciorba e asa de pamplezir… Mie imi trebuie un “main course”… Ar fi iahnia de fasole cu ciolan,si chiar ma pricep s-o gatesc,mai ales la ceaun,dar astia porc… canci! Si nici nu-s eu sigur ca iahnia e pur romaneasca… nu stiu daca n-am adaptat-o de pe la unguri,sau sași… Chiar sunt in ceata acum. Hai ca ar fi bulzul,dar ala merge cu o ciorba de salata verde,care e cam ungureasca…. Acuma io cu unguroaicele n-am nimic,dimpotriva,mi-s chiar dragi,dar cu ungurii… Nu ca as avea ceva,dar nu i-as promova…Vreau ceva pur romanesc,care sa-i faca sa zică: “ uite al dreacu romani ce bine traiesc ei”.

Cu beutura ma descurc,aici n-avem lacune mari. Palinca avem,tuica ieste,vin din belșugul,si chiar bun! Doar ca suntem niste mototoli,n-am stiut si nu stim sa ne promovam. In momentul de fata beau un Shiraz de Australia,pe care am dat o caruta de bani… Tin sa va spun ca vinul ala de 30 de lei de-l gasim prin supermarketuri ii da clasa la asta. Hai,sa va vad altruismul,Săriți in ajutor au ba? Ca eu unul nu mai am nici o idee… Va multumesc anticipat!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cat despre moderare, nu doarme.
E asa putina lume pe aici, încât am preferat sa nu mai dau cu Regulamentul în cap, mai ales ca Hunter îl cunoaște și e arhi saturat de cât am tot făcut referire la el. Și sunt convinsa ca știe ca el este mai moderator pe blogul lui, decât mine.
Mi e jenă sa tot spun, sa amintesc, reamintesc, sa bat apa n piua, sa plictisesc, sa stârnesc praful, ca Politicile Google nu permit nici măcar bancurile cu tenta adult sau glumele, asta dincolo de educație, exprimare publica, finețe, etc @ Co.
Însă dacă se mai repeta, în asa mod, voi sesiza Adminul.
Oameni care poate nu meritau, și au pierdut contul pentru mai puțin de atât.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
E umor negru, dar mi-am și imaginat o mămăligă fierbinte răsturnată brusc pe... laughing

Pentru cine nu știe. Mămăliga se prepară în tuci și după ce te-ai ferit de stropii fierbinți în timp ce fierbe și ai mestecat-o din greu, mai ai de trecut o încercare. Iei tuciul de toartă, îl clatini puțin să desprinzi mămăliga de pe pereți, apoi cu o mișcare bruscă răstorni mămăliga fierbinte pe un fund de lemn. Poți să te arzi, dacă nu faci mișcarea cum trebuie. Am pățit-o o dată laughing o singură dată, dar a fost memorabil happy))
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Markus... laughing

Nu mi spulbera viseleolling on the floor
Dar, sincera sa fiu, ori te ai reinventat, rebrenduit, ți a spart cineva contul, căci, zău, ca uneori nici eu nu te recunosccrying
matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cocidius ...protejeaza domnule ermetic sticlele si paharele celea ca se raspandeste aroma si vaporii tamaiosi
si deregleaza sinapsele neuronale la unele persoane pe site creindu-le o efeverscenta afectiv-imaginativa incontrolabila
ha-ha-haaaa !
Elleannor citeaza din Earth ...sau poate Earth se inspira din gandirea debordanta si iubirea incomprehensibila in
cuvinte ,,a la Elleannor ,, ati devenit un brand si team inconfundabil ...sunteti una si aceeasi persoana ? nu exclud total
corect ati reactionat la ce am spus , si nu conteaza ce cred io ... dar nici nu pot sa ma abtin sa nu rad !coffee
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da da da!Se oripilează lentilele fumurii de părți anatomice secsi.Auzi Coci.Vinul ăla după care umblași cred că merge cu niste fudulii trase la tigaie in unt și scăldate otara într-un strop de zaibăr.Te poți lipsi de mămăligă.Ma sacrific și fac eu niste turte oltenesti de sta mita în coadahappy
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Limbaj penibil pt o femeie. Constant.
Blogul nr. 2 la care moderarea doarme.
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Auzi,eu pentru smântâna nu ma urc /cobor pe muntele ala,dar daca e un pic de frișcă proaspăta…
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Salutari! Pai am fost un pic cam prins sa fac rost de băutura. Acum va citesc si incerc sa încropesc un meniu care sa le cuprindă pe toate. Adevarul ca nici nu e asa greu,caci se pare ca romanii nu gatesc sofisticat. Simplu,gustos si sățios,e tot ce trebuie. Si mai ales sanatos. Dar la cate am împrumutat de prin ‘90 incoace,si la cate sugestii se fac de tot felul de asa zis nutriționiști,numai sanatos nu ne mai hrănim. Nici macar apa sanatoasa nu mai bem… Bem o apa moarta tinuta cu lunile in flacoane de plastic…Am uitat ca avem fântâni,izvoare….Pana si apa de la robinet e mai vie decat cea din flacoane…. Ne prostim pe zi ce trece si ne mințim ca evoluam…Total falls,caci de fapt evoluam spre noi boli cumparate pe banii nostrii. Adevarul e ca suntem ceea ce mancam,ce bem,ce simțim….Si direcția nu e buna deloc… Nu era vorba ca nu stiu e ce e romanesc sau nu,caci toate au pornit de undeva…Stiu si eu cand a aparut porumbul in Europa,deci mamaliga n-avea cum sa fie inaintea porumbului… Nici Iahnia inaintea fasolei… Ceea ce e important este ca ne-am pus amprenta noastra pe ceea ce gătim. Gătim in specificul nostru. Mexicanii fac fasolea ca ei,noi ca noi… Chiar si oaia “dacica”,aia care se gătește in groapa,care stie de ea,i-am gasit echivalent in Papua… Asa mi-au gatit aia porcul… am scris despre asta in niste bloguri pe care le-am sters…. Deci ce gătim noi,e romanesc! Si mititeii,si sarmalele. Turcii nu le fac ca noi,nici noi ca ei…Si oricum at fi,kebabul nu e ca micul…Si nici nu prea merge cu berea,pe bune!Ar fi multe de spus. Partea proasta e ca noi nu ne-am promovat.
matrimoniale - membru fara poza

sweet Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Earth, ia închide ochii și du vârful degetului arătător la vârful nasului. Dar tine ochii închiși când faci asta.
Se spune că dacă nu nimerești înseamnă ceva probleme neuro.
Așa că dacă totul e ok, nimerești și furculița la gură chiar pe întuneric.
matrimoniale - membru fara poza

sweet Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cociiiiiii, unde ești măi nene? Ne lași așa în ceață.
Ce ai gătit până la urmă? Zi-ne și nouă, că ne-am etalat talentele p-aci, ne-am dat cu mămăliga-n geam și am făcut ghiulele din cotlete de berbecuț.