Regulament
Bloguri

Cat de tari sunt rusii...

Eram cu o prietena in cimitirul Sfanta Vineri,la mormantul parintilor ei care necesita unele retusuri.In timp ce ea era plecata sa aduca niste apa de la o cismea de langa capela,ma abordeaza un nene inaltut,la vreo 45-50 de ani,cam nebarbierit,aproape ingrijit imbracat,purtand pe cap o kepah(tichie de evreu);
-Buna ziua
-Buna,zic continuind sa inlatur florile uscate de pe mormant si sa le pun intr-un sac de plastic
-Ce seceta dom’le!
-Da,asa e,se pare ca nu a plouat cam de mult pe aici…Nu prea aveam chef de a lega conversatii,mai ales cu necunoscuti,si mai ales intr-un asemenea loc,desi stiu ca fiecae are povestea lui,tragedia lui,si ca ii face bine oarecum,daca e ascultat…Asa ca mi-am continuat treaba ca si cand n-ar fi fost acolo.Dar tipul nu se lasa..
-Vad ca nu se prea cunosc literele,zice.Astea n-au fost lucrate cum trebuie.Si vad ca aveti spatiul nescris pentru noul locatar…Ma gandeam ce naiba mai vrea si evreul asta de se baga asa in sufletul meu.Am dedus ca e evreu dupa tichia de pe cap.Dar avea totusi dreptate
-Pai inca n-au fost scrise, zic
-Eu sunt pietrar,daca vreti,va fac o oferta buna,va refac si literele vechi,scriu cele noi,si curat si bordura de mozaic.Veniti si va arat unde am mai lucrat pe aici.Dar am si poze in telefon.Astia de la administratie lucreaza scump si fac treaba de mantuiala.Toraia omul la foc automat,ca m-a pus in tema cu toate aranjamentele si matrapazlacurile care se fac pe acolo.In 2-3 minute cat a vorbit,am acumulat infor.**** ce nu-mi dadea un ardelean in 8 ore….Asteptam o pauza,un respiro ceva,ca sa pot interveni si eu si sa-i spun ca nu sunt chiar eu mandatarul pe acolo.In sfarsit prind momentul si intervin:
-Pai daca asteptati putin,s-ar putea sa ajungem la o intelegere.Nu sunt eu apartinatorul,e prietena mea
-Si unde e acum?
-E pe aici,s-a dus sa aduca niste apa,ca la ce uscaciune e…
-Da domnule,aveti dreptate,dar sa stiti ca toate astea sunt controlate
-Cum adica,ce e controlat?
-Tot ce se intampla acum.Eu stiu ce vorbesc,ascultati la mine. Ma uit la el putin contrariat…parca se transformase,parca era altul…
-Acum ne dau ce vor ei.Degeaba vrem noi ploaie,ca nu ne dau ploaie,mai degraba ne dau grindina,sau inundatii.Romania ar putea hrani toata lumea cu productia ei agricola,dar nu asta e interesul
-Ei…nu chiar toata lumea,ca e mare,spun zambind
-Nu! Ascultati la mine,totul e controlat de ei! Si cutremurul din ’77 tot asa a fost.Tata pe atunci era maior la un department secret,nu spun unde,ca n-am voie,si l-a informat pe Ceausescu cu doua luni inainte.Dar nu l-au crezut.De atunci au avansat,nu ne mai dau cutremure mari,ca au nevoie de noi,nu vor sa ne omoare.Dar ne controleaza anotimpurile.Aham…esti cam dus matale,ma gandesc…Mai bine il lasam sa vorbeasca despre litere si pietre funerare….
-Dar cine sunt ei,extraterestri?,intreb,neavand ce face….
-Fugi dom’le da aici,ce esti copil? Pai cu extraterestri mai avem noroc uneori,ca mai intervin si le dau planurile peste cap.
-Pai atunci cine?
-Rusii dom’le,rusii,ei detin suprematia.Si urmeaza o disertatie despre cat de tari sunt rusii,ce doasre secrete i-au ramas de la tac’su,si cum suntem noi ascultati,monitorizati,loviti din toate partile de forte oculte.Nu stiu daca norocul este doar o superstitie sau o stare de fapt,cert e ca am avut norocul sa apara un alt nene pe acolo,la prima vedere normal,si care se cunostea cu pietrarul meu.Si cum pietrarul avea deja incalzirea facuta cu mine,si-a continuat disertatiile cu celalalt,care parea in tema cu multe,si-l aproba de zor.Intre timp venise si prietena mea,si i-am explicat despre oferta pietrarului.
-Dar ai grija zic,omul e cam dus se pare…
-Cum adica dus? Atunci il lasam in pace
-Nuu,ca la pietre chiar se pricepe! Intr-un final l-am chemat si am batut palma.Intradevar,omul si-a facut cu brio meseria.Despre ce pasarele-i mai bantuie mintea,e fix problema lui.Doar nu-i singurul…Sper ca e sub tratament totusi..
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bancul zilei: se propune schimbarea denumirii localității Baia Mare în Dușul Scurt
matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum peste 2 luni
neatzza... io am un simt dezvoltat sa miros conspiratiile de la o posta , pai uite ce detectai stand ashea la cafea...
daca nici aici nu-i conspiratie , sa nu-i zici lui Rares ... si the Next Generation se va lupta sa intre in Spatiu ...
Romulan Schengen ! am zis coffee
https://youtu.be/DGtKlTmJg48
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Markus,relatarea e reala,in schimb eu nu l-am cautat la documente,nici nu i-am umblat prin arborele genealogiclaughing L-am catalogat evreu dupa tichie.Si chiar daca e cimitir creștin,nu cred ca l-ar incurca in afaceri,doar nu le canta el prohodul,doar cioplește in piatra.Dar de faci vreo vizita prin zona,ai sansa sa dai de el si-l poti cerceta.Sa auzim de bine!
coffee
matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum peste 2 luni
mai degraba as crede conspirationistii decat conspiratia din blog ca un evreu serveste lucrari crestinesti , bine daca
zici tu ,posibil ...dar este o minune parol maestre
sincer nu stiu cat de tari sunt rusii , dar au o arma secreta de temut ...a devenit celebra o rusoaica care a spionat
in NATO la varf unde a patruns folosindu-si probabil farmecele feminine , ele sunt de temut cand se manifesta in forta
si cand se aduna rusoaicele mai ca se produc si cutremure ... In paranteza fie spus producerea cutremurelor a devenit
o posibilitate aproape banala pentru stiinta ...! Dusul in doi ...cat de idioata poate sa fie aceasta propaganda prin care
se distrage atentia oamenilor de la lucrurile complicate - Idem cu neputinta tineretului PNL de a produce idei asa ca tipa
din toti rarunchii pentru impresionarea acelei parti a publicului idiot cu expresia ...M--e PSD !coffee

https://youtu.be/-Ov_tDoDsAQ
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
De unde cică abia învațase lumea să se spele noroc cu covidul, acum la loc comanda și spălați-vă mai puțin.

Nu știu cine are nevoie de tratament până la urmă. Un conspiraționist aparent inofensiv sau acei care provoacă toate astea.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
George Carlin is the best !!!love struck
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asta cu dușul in doi,merge pana la un moment dat. Apoi de la o vreme devine incomodlaughing
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tot e rezonabil cu dușul în doi, oricum nu e noutate, să nu se anunțe că, de acum încolo, vă spălați numai atunci când plouă.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
În '72, scrie The New York Times (articolul e chiar din 1972) americanii ar fi făcut să plouă peste Vietnam. Sistemul nu era perfect, dar ar fi avut ceva rezultate. Sunt 50 de ani de atunci.

https://nytimes.com/1972/07/03/archives/ … .html

Recent, un general iranian a acuzat Israelul că le fură ploile. A fost însă contrazis tot de un iranian.

https://dailymail.co.uk/news/article-591 … .html

Între timp rușii se laudă că descarcă norii peste alte regiuni, când vor să aibă timp frumos în capitală pentru vreun eveniment. Cică, totuși, când au făcut să plouă peste Finlanda, a plouat și la ei. Nu ar fi un sistem infailibil. Nu mai caut link, fiindcă nu prea cred să citească cineva.
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Râdeți voi dar în curând cred ca or sa apară anunțuri "" caut parteneră pt duș în 2 ofer prosop, șampon și papuci, preț negociabil"