Regulament
Bloguri

Incotro???

Dimineata la cafea si cititul presei.Online,bineinteles,ca nu-mi aduce nimeni ziarul…mai ales aici…S-au dus vremurile acelea cand auzeam taraitul soneriei sau latratul cainelui dimineata aproximativ la aceeasi ora, si stiam ca a venit postasul.Cu ziarele,si ce mai avea el prin tolba…Deh,era si acela un ritual.Titlurile “bombastice” cu iz de “breaking news” ale articolelor ma indeamna sa dau click pe ele.Ca sa le pot citi,trebuie sa mai clickuiesc vreo cateva chestii,normal…ca doar asa imi poate face “nea Gogu” profilul si sa ma sufoce apoi cu reclame.El asa crede,ca stie totul despre mine….Stie pe naiba! Stirile despre razboi s-au mai temperat. A inceput lumea sa se obisnuiasca si cu razboiul….Mai ales cei care nu sunt direct afectati….Uniunea Europeana e taaaare ingrijorata de incalzirea globala…O fi si din cauza vacilor olandeze…Aia s-au enervat si au iesit in strada.Cu tractoare si chestii…Bravo lor,eu sincer nu credeam ca vor face asta…Tocmai ei..
Cica trebuie reduse efectivele de bovine,ovine,caprine si alte patrupede ca au emisii de gaze,si de asta acum in Pakistan sunt 50 de grade…Deh,efectul de sera….De la bietele vacute se trage,cu siguranta.E un articol ingrosat cu temperaturile din Pakistan. Cincizeci de grade! Record cica! In poze niste amarati tinandu-si ziarele pe cap in semn de suferinta…Am trait 7 ani in Pakistan,dintre care vreo 3-4 in provincia Sindh.De pe la sfarsitul lui Aprilie te lua naiba de cald.Peste 50! Si nu de acum.Dar pe acolo nu face nimeni statistici…Dar lasa ca o sa-i ajutam noi europenii….Renuntam la Beef Wellington,la vrabioara,la T-Bone,ma rog,ce o mai fi,si trecem pe gandacei,greieri,lacuste… Mie unul recunosc,o sa-mi fie greu,ca nu stiu ce vin ar merge la astea…Dar banuiesc ca frecomanistii aia din UE care-si tocesc creierii sa salveze lumea,imi vor sugera si asta…Sper totusi ca vinul sa se mai poata face din struguri… Cine stie ce efecte nocive ii vor mai gasi si viei…

Am murit si m-am reincarnat intr-un tanar corporatist.Nu spun anul…M-am casatorit pe la vreo 38 de ani,ca deh…cariera,sa am un viitor sigur pentru a putea intemeia o familie…E Craciunul,sotia prepara niste greieri trasi la tigaie.Suntem o familie traditionala din pacate,asa ca nu prea iesim de Sarbatori….Avem un copil de vreo 5 anisori,rodul stradaniilor atator medici…care butoneaza linistit la un play station ultimul ragnet,cadou de Craciun de la Mosu…Aa, pardon,cadou de sarbatori pentru ca a fost cuminte… Deodata ma striga ca disperatul:
-Parinte unu,parinte unu,nu-mi mai merge consola! Ii spun sa apeleze la Parinte doi,ca sunt ocupat acum. Deh,asa l-a invatat doamna la gradi...sa ne dea numere...Cica e directiva UE...Tocmai ma sunase un coleg,si din greseala i-am spus Craciun Fericit,iar acum ma straduiesc sa “dreg busuiocul” cum se zice.Adica sa-mi cer scuze,nu mi-am dat seama ca el nu e cu Craciunul,cu astea,si ca am mai incalcat o directiva,asa ca l-am jignit involuntar…Deh,mi-au ramas fixurile astea dintr-o viata anterioara cred…

Imi cer scuze,e un mic exercitiu de imaginatie,poate suna putin grotesc…Eu sper sa nu prind acele vremuri,care se pare ca sunt mai aproape decat credem.Nu sunt impotriva progresului,n-am nimic cu diversitatea stiti voi care,pana cand nu mi se impune si mie,si sunt constient ca omul ar trebui sa fie mai atent cu natura,cu mediul inconjurator. Dar prea ne aruncam cu capul inainte…Energia verde…Incalzirea globala…Reducerea pop.ulatiei…. Oare suntem pe calea cea buna? Vacile alea emit atatea gaze? Pe cand taxa pe aerul expirat??? Cica din 2035 nu se mai fabrica masini pe combustibili fosili in Europa…Doar electrice.Pe care le schimbi dupa ce ti s-a dus bateria,care contine ce? Si de unde atata electricitate,cum o produci,doar cu eolienele si cu bateriile solare??? Intamplator am vazut in Franta un parc imens cu cateva mii de masini electrice abandonate.Nu stiam ce sunt,dar am intrebat.Cica s-au dus bateriile si le-au abandonat…Mda….Cred ca in viitorul apropiat,probabil nu vom mai polua atmosfera cu masinile diesel,dar vom polua solul,apele,cu siguranta…Ceea ce este mult mai grav.Nici greieri si lacuste n-o sa mai gasim…Nu stiu de unde isi ia U.E. geniile astea sclipitoare care emit ineptii pe banda rulanta,dar daca toate se vor pune in practica,ori UE se va dezintegra,ori noi ca specie,mai devreme sau mai tarziu…
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
For long time not seen you Nop...Esti bine? Ultima fraza e asa mai cu..."ghivent" pi stangahappy
matrimoniale - membru fara poza

Nop_

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ti salut Cocidius !happy Ma surprinde ultima fraza..ca poi, ce are a face UE cu specia umana.!?
Pe mine m-a surprins in razboiul ista , doar modul in care stupidddd pipalll e mani****t emotional.
Ca cu incalzirea climei, nu am nimic , ca in istoria Terrei au fost schimbari ale climei , chiar cand nu
erau vacile care sa faca 'gaz de sera'..
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu, Amo. happy
matrimoniale - membru fara poza
Moderator

Galateea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Autograf ai luat? happy
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aseară am fost la concert la Bryan Adams. Preț de câteva ore am uitat cu totul de realitatea asta urâtă. M-am răcorit.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deacord !!!! .....cam toți sunteți vinovați !!! .... într-o măsură sau alta !!! happy
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, am văzut. Nu știu ce înseamnă, poate fi "circ", făcut să distragă atenția de la altceva.
Nu știam de gluma cu vaccinul. Oricum, nu pare plauzibil să fie așa, pentru că încă mai e nevoie de oameni care să muncească. Nu poți să oprești brusc totul. Cel mai probabil, e inutil și sursă de bani. Trăim un război economic și psihologic. Nu că nu ar fi existat înainte, dar acum s-a intensificat.

Mi se pare interesant cum ți-ai schimbat părerea de la să facă lumea vaccinul, chiar fiind el făcut pe genunchi. Poate când tot mai mulți oameni vor înțelege, se va schimba ceva.
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cam toti suntem vinovați Adanna,intr-o masura sau alta…
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Chiar credeți că vinovat pentru poluare este omul de rând? Nu contest că el este cel ce folosește produsele poluatoare dar cine le produce? Cine deține acele fabrici, nea Ion sau tanti Leana?
Invazia peturilor este evidentă dar de ce fabricile de producere a sticlei au fost închise?
Închise este puțin spus, în localitatea în care m-am născut exista o fabrică de sticlă și una de mucava, au fost dărâmate, au scos și fundația de nici nu zici că acolo au fost ditamai fabricile. Tânăra generație nu va știi niciodată de existența lor. sad
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da Vraji,pai au mare nevoielaughing Nu ca la noi n-ar fi...Trebuie sa recunoastem ca la noi nu a fost implementata cultura asta cu protejarea mediului.Poate pentru ca natura a fost mai generoasa cu noi,poate nepasarea,nu stiu...Dar imi amintesc inca de pe vremea cand eram copil,eu am crescut la tara,mai asistam cum se imbaiau oile inainte de intrarea in vara.Erau niste bazine cu scurgerea facuta drept in rau.Can goleau aia apa din bazine,mii de pesti ieseau cu burta in sus pe o lungime de cativa km.Cui crezi ca-i pasa,desi militianul era pe acolo,doctorul veterinar acolo,si multi altii....In schimb daca luai un stiulete de porumb dintr-un lan,nu-ti era tocmai bine daca te vedea cine nu trebuia...Plus obiceiul popu.latiei rurale de a arunca toate gunoaiele in rau,ca le-o duce apa undeva...Nimeni nu facea nimic pe partea asta.Civilizatia unui popor se recunoaste in legile pe care le are...Nici acum nu facem prea multe pentru a proteja mediu si a mentine un echilibru cu natura. Doar dat din gura,si umblat dupa bani...Daca vreau sa construiesc ceva si am nevoie sa tai un copac,ma taxeaza ecologistii de plang singur....In schimb se taie paduri cu sutele de hectare,malurile raurilor colcaie de gunoaie,la o ploaie torentiala te sufoca peturile si alte prostii...Nu-i prea intereseaza daca un detergent aparut pe piata e "envinronment friendly",pentru asta nu-ti trebuie aprobari...Nu asa se protejeaza mediul!