Regulament
Bloguri

Nira-Poveste fictiva....

Dormeam pe cel mai moale covor de iarba pe care l-am gasit in jungla,fara frica de serpi sau alte lighioane.Ma lasasem prada in bratele lui Morfeu fara sa-mi pese pe unde ma poarta,desi mi-am promis ca am terminat cu jungla,cu toate insectele alea suparatoare,cu rautatea maimutelor si cu frica de serpii uriasi.Simteam o racoare placuta pe un picior,iar undeva in fundal se auzea rapaitul ploii pe frunzele copacilor….Cativa stropi reci mi-au ajuns pe piept si pe fata,facandu-ma sa deschid un ochi…Cu greu…In fata mea o statuie a unei zeite sculptate din abanos imi zambea aratandu-mi niste dinti de fildes si scuturandu-si parul ud.Deschid ochiul mai tare,apoi il antrenez si pe celalt,ca inca am doi totusi,iar imaginea nu trebuia ratata…Nu stiu cine a fost artistul,dar si-a dat toata silinta,si a creat o adevarata opera de arta…Dar cine a adus-o in jungla asta si a pus-o sa-mi zambeasca? Ma straduiam sa-mi tin ochii deschisi,ca nu cumva sa-i inchid si ea sa dispara… N-am reusit,evident,ca pleoapele mele erau ca de plumb…Ii inchid la loc,fie ce o fi,si o ceata densa incepe sa ma inconjoare,sa ma absoarba in neantul ei.Simt niste buze reci sarutandu-ma pe fata,pe gat,pe piept…Si niste soapte intr-o limba necunoscuta…Stau cu ochii inchisi intr-o stare hipnotica,incerc sa risipesc mental ceata ce ma inconjoara,dar sa pastrez senzatia buzelor si parfumul trupului de abanos…Incet incet ceata se risipeste usor si deschid iarasi un ochi….Imi vad un picior iesit de sub un cearceaf alb,incerc sa-l misc,se misca,deci e al meu…Dar unde-i iarba moale pe care dormeam??? Nici urma de iarba,realizez ca sunt gol pusca intr-un pat mare,acoperit partial…Hmmm…Si statuia de abanos? Unde o fi disparut oare?

Inchid din nou ochii si incep sa derulez casetele….Mda….Se vede clar pana la un moment dat…Am fost jos la bar,am stat singur,am baut ceva acolo doar eu cu gandurile mele…Apoi au intrat in vorba niste fete cu mine..Si eu cu ele! S-au mutat la masa mea,am baut,am fumat toate prostiile,am ras,am glumit,apoi ne-am risipit….Eu am plecat cu Nira,asa o chema pe statuia din abanos…I-am propus sa vina la mine,sa mai discutam….Oh,si ce discutii am avut! Mi le aduc aminte! Deci e clar,nu sunt in nici o jungla,nu dorm pe nici o iarba…Dar unde o fi Nira??? O fi plecat asa fara o ultima discutie? Deschid din nou ochii si dau sa ma ridic in capul oaselor..Ceva ma loveste in crestetul capului,ceva ca un baros,dar invelit intr-o manusa de box,sa nu-mi faca prea mari stricaciuni exterioare…Ma pravalesc inapoi pe spate,tinandu-ma instinctiv de cap.O dara de lumina se furisa printre draperiile trase si se proiecta pe o geanta deschisa.Focalizez putin si observ niste sutiene expuse pe capacul gentii deschise…Incerc sa numar: 1,2,3,4….Ba nu,ca restul sunt bikini…D’aia minusculi,dar ii vad totusi….Hai ca-mi revine imaginea! Dar asta nu poate fi geanta mea,ca eu nu port din astea….S-o fi mutat Nira la mine? Deja??? Si cand,ca nu-mi amintesc sa fi venit cu vreo geanta…..Inchid ochii si derulez casete din nou….Dupa plecarea din bar nu prea am sonor la ele….Doar actiune….E clar,iarasi am recidivat…O toropeala placuta ma cuprinde din nou,si ma las in mrejele ei….Sunt undeva prin Nigeria,cu Nira de mana,alergand goi printr-un luminis pazit de niste lei fiorosi,dar care nu ne fac nimic,doar maraie cand vrem sa parasim luminisul…Or fi lei in Nigeria??? Habar n-am…E o senzatie placuta sa alergi gol prin iarba…Unul din leii care ne pazeau suna dintr-un clopotel,apoi se aude o usa si cateva cuvinte pe care nu le inteleg…Urmeaza niste senzatii placute,sarutari moi si calde pe gat,pe piept,pe buze..Si o aroma de cafea ma invaluie…Deschid ochii,ambii ochi,si vad zeita din abanos imbracata intr-un halat de baie zambindu-mi cu toti dintii ei de fildes.Albul halatului ii scoate in evidenta sanii pietrosi,sculptati perfect din cel mai bun abanos…Doamne ce frumoasa e! Mult mai frumoasa decat aseara,la bar! Intind mana sprea ea intr-un gest de dorinta…Cordonul halatului se desface parca de la sine si halatul cade usor pe podea,lasand la vedere intreaga capodopera a sculptorului divin…

-Do you want to stay here, do you want to laze at my room? I have to leave though.... I'm flying today...
- Well, we are not in my room?
-Ha ha ha! Not.You said that it's too far away and that your time is too precious to waste on the road. So, we stopped at my room.
Hmmm…Deci eu m-am mutat la ea,nu ea la mine…In alti termeni si in alta cultura,s-ar putea spune ca m-am maritat…Ma uit prin camera sa-mi identific hainele,dar nu descoper nimic…Sper ca n-am venit gol pusca,ca va trebui sa dau explicatii pentru comportament indecent…Sorb cateva inghitituri din cafeaua care s-a cam racit dar e buna si asa! Piticul cu barosul invelit in manusa de box a disparut ca prin minune…Inca odata mi se confirma leacul impotriva migrenei… Si a mahmureli! Recomand!!!
- My clothes... Did I come in naked? Did I left them at the bar somehow???
-Ha ha ha! No, do not worry, it is all over the room, you just have to look. I'm deeply sorry I have to leave. Look, you have here my phone number and email address. I really want to see you again even if it seems like it was just a one-night adventure…. I know, I feel like you're a special man. If I didn't feel it, we weren't together at this point….

Despartirile de felul acesta nu prea imi convin….Era mai bine sa-mi fi spus,buey,am venit cu tine pentru bani,ia plateste-ma si valea,ca mai am am si treaba…Sau am venit cu tine ca m-am pilit,si nu voiam sa dorm singura,sau ma rog,sunt alte 1001 de motive care ar putea fi invocate.Sau nici n-ar fi nevoie sa te agati de vreun motiv,sa te justifici…N-as avea nici o remuscare,dar asa cu chestii din astea….hmmm….Si am tot zis ca nu mai fac….ba m-am si jurat de vreo cateva ori…Bine,am tinut degetele incrucisate putin,recunosc…Pentru ca mi-e frica de mine,mai ales atunci cand sunt vulnerabil la “Corazon”…Ne-am despartit,si nici macar n-am intrebat-o de-a cui e din Nigeria…De gasesc vreun popa de-al nostru pe aici merg sa ma spovedesc! Spun tot,ca sunt vulnerabil acum…Zboruri line Nira! See you next time if….
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Important e că n-ai fost tu de lemn. De lemn Tănase.
laughing
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lemn de abanos. Lacuit!!!
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daaa,am avut un somn odihnitor
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ai visat "colorat" bine. hee hee