Regulament
Bloguri

Drama lu' Jony...

Johnny e un “baiat bun la toate”,ce-si face veacul prin zona Dristorului.E un bloc imens de garsoniere acolo,unde mai tot timpul unul vine,altul pleaca,care cu mobila lui,care fara,altul zugraveste si e nevoie de o mana de ajutor,de carat,de spart, deci de munca gasea.Cam asa isi castiga Johnny traiul zilnic,lucrand pentru unul sau altul.L-am “angajat” si eu,tot pentru astfel de treburi,caci am o “afacere” imobiliara acolo,si gasisem un chirias mai pretentios care voia sa inchirieze pe termen lung,asa ca asta m-a determinat sa fac ceva schimbari in imobilul respectiv.Numele lui “de scena” e fictiv,nu-l pot dezvalui ca e persoana publica,va dati seama,dar si Johnny,sau mai simplu Jony, i se potriveste manusa. L-am platit cu mult mai mult decat imi ceruse pentru serviciile lui,asa ca imi purta un fel de respect,ba chiar i-am devenit confident.

Inainte sa pornesc pe coclauri, mi-am zis sa fac o “inspectie” prin zona,mai ales ca nu mai fusesem pe acolo de ceva vreme.Jony era pe o banca in fata blocului,amarat,vai de capul lui,cu o mana tinandu-se de-o sticla,masca atarnandu-i de-o ureche,si cu cealalta mana tragea cu nesat dintr-o tigara,sau ma rog,cred ca deja fuma filtrul…Tremura ca cainele la injectie,dar nu se indura sa lase sticla sau tigara si sa-si incheie macar haina…Avea privirea pierduta,cred ca privea doar la gandurile lui…M-am oprit in fata lui fara sa spun nimic,dar parca nici nu eram acolo.Era absorbit total…Umbla cat de cat ingrijit si curatel,dar acum era intr-o stare deplorabila…Parul slinos,parca asezat cu furca pe crestetul capului,incheiat cam schiop la o camasa care parea ca n-a mai fost data jos de mult de pe el,niste pantofi scalciati in picioare,nebarbierit de cel putin o saptamana si invaluit de tot feluri de arome pestilentiale…

-Salut Jony! Ce faci mai baiatule,esti bine? Isi ridica privirea pentru o clipa ,privindu-ma piezis,cu un ochi doar,ca si cand i-ar fi intrat soarele in ochi,apoi s-a intors din nou la gandurile lui. E manga ma gandesc,ar fi mai bine sa-l las in pace…Dar zic sa mai incerc odata totusi…
-Jony,ce-i cu tine mai baiatule,ia uita-te la mine,nu ma mai cunosti? Ai rait tare mai baiatule,ce s-a intamplat cu tine? Ma asteptam acum sa-mi zica ceva de dulce,emanatii din licoarea bahica,vorba aia,”sa-mi umple frigiderul”. Dar se pare ca i-am captat atentia,ca m-a privit din nou,de data asta cu mai multa prospetime:
-Sefuleee,fratele meu,tu esti? Se ridica sa ma imbratiseze,impins de starea euforica in care era.A trebuit sa-l opresc,nu de alta,dar ni se amestecau parfumurile…
-Stai jos Jony,stai jos acolo.Ia spune,cum o mai duci? Ca mi se pare ca nu stai deloc pe roze…Ce s-a intamplat,ca nu te-am mai vazut asa?
-Femeile sefule,femeile,ele m-au adus in starea asta! Mama lor de c…e!
-Femeile? Sau doar una dintre atatea? Pai tu cate femei ai mai Jony?
-Toate e la fel sefule.Toaaa-te! Una am avut,si-am iubit-o,am iubit-o mult sefule,si flori ii aduceam,nu in fiecare zi,dar ii aduceam! Adica am avut mai multe,dar pa asta am iubit-o mult.Si pe celelalte le-am iubit,dar nu asa mult ca pe asta! Si asta m-a terminat,m-a teer-mii-nat,intelegi? Crucea si…mortii…..si….
-Hai mai Jony,gata,lasa crucile si mortii si alea,si lasa sticla aia dreacu,spune-mi ce s-a intamplat mai bine.
-Pai ce sa-ti spun sefule,ce sa-ti spun,uita-te la mine si intelegi tot,ca mata esti baiat dastept! Am fost un prost c-am iubit-o,am iubit-o mult,eu si pe dinti ma spalam doar pentru ea,si cu parfum ma dam,doar stii ,ca matale m-ai intrebat odata ca de unde am parfumu ca-ti placea cum miroase ai zis…
-Da mai Jony,ce-i drept erai alt om atunci…adica se vedea ca-ti merge bine,ca tu tot om bun ai ramas,sunt sigur!
-Bun! Bun da prost! N-am batut-o niciodata sefule,ma jur,doar cateva palme i-am dat,da si atunci ea a recunoscut ca a meritat! Si i-am mai dat odata vreo doo palme ca mi-a vandut masina de gaurit.Si in rest,doar cate-o scatoalca,da numa pe merit,pot sa jur pe ce vrei mata…
-Lasa Jony,ca eu te cred ma,nu trebuie sa te juri.Dar tu unde locuiesti de fapt?
-Pai acum nu mai locuiesc. Acum doar beau de necaz! O stii pe Maricica cu care stateam,chiar aici la etaju noua,ca ti-am zis de ea. Acolo stateam impreuna.Da c…a dreacului s-a incurcat cu altu,si pe mine m-a scos afara,de-am ajuns din om neom.Ca de ea vorbesc eu! Si tot ce are in casa eu le-am adus! Si frigider i-am adus sefule,ca mi-a dat unu care si-a luat nou.Si cuptoru ala de la mata,tot acolo e,ca mai bine il vindeam.Pana si oale,tot io! Da i le iau eu inapoi! Toate i le iau! Ca am cheie inca! Ii pandesc cand nu-s acasa si intru si le iau! Ce nu vand,dau de pomana! In c..u gol o las,crucea si…mortii…si…!
-Pai mai Jony,dar a cui e casa pana la urma?
-Care casa sefule?
-Garsoniera unde ai stat cu Maricica,a cui e?
-A lu nimeni,c-a murit baba pe care o grijea Maricica.A murit si n-au facut hartii.

-Mai Jony…Eu zic sa lasi dreacu bautura,te duci si faci o baie pe undeva ca mor mustele cand trec pe langa tin.Ai la cine?
-Am sefule,am un preten care sta intr-un bloc mai in centru,la subsol…
-Bun,deci faci o baie,te schimbi de hainele astea,faci rost de niste flori,uite,iti dau io niste bani,cumperi si-o ciocolata buna sau ce stii tu ca-i place la Maricica,si pandesti cand nu e martafoiu prin preajma.
-Lichior ii place! Lichior de migdale dalea!
-Bine,lichior atunci,daca deala-i place deala cumperi. Asa! Si te duci frumos si-i bati la usa,iti ceri iertare pentru toate palmele pe care i le-ai dat si-i promiti ca n-o mai bati nici cand merita,ii spui cat de mult o iubesti inca de la inceput,si o rogi sa te primeasca inapoi c-o sa fii cel mai bun baiat.Da vezi sa te si barbieresti.Lichiorul nu-l desfaceti numai dupa ce te-a primit,sfatul meu,dar nu-s sigur ca va puteti abtine.. Bai ai priceput ce ti-am spus?
-Pai cum sefule sa-mi cer iertare,ca eu n-am batut-o degeaba..
-Mai Jony…Vine iarna azi maine si ingheti pe aici pe banci…Inteleg ca ai si tu mandria ta,dar femeile nu se bat ma,ca-s razbunatoare…Si care nu se bate de vorba,nu se bate nici da palme,sau bote….Dar daca tot esti tu asa mandru flacau,macar gandeste-te ca vine iarna…Fa-te frate cu dracul pana treci puntea macar! Ia de aici,si sa nu-ti iei bautura de ei ca ma supar tare!Bai ai inteles ce ti-am spus???
-Sa traiesti sefule,mare domn esti mata! Asa o sa fac.Ca cred ca si ea ma iubeste un pic asa,odata chear mi-a zis!Si vezi inelu asta? De la ea il am,l-a gasit si mi la dat mie!
-Bun…Dar tu i-ai zis ei vreodata vorbele astea?
-Pai nu,dar stie,ca i-am dat flori…
-Io zic sa vi le spune-ti mai des,ca nu va cade limba,nici ceru-n cap!Si sa faci cum ti-am spus,ca de nu,o sa vezi tu ce mare domn sunt cand mai trec pe aici…Schimbam foaia…Si lasa bautura in primul rand!
-Sa ma trazneasca ca daca mai beu pana la….pana la Craciun! (goleste ce a mai ramas din sticla si-si face cruce)
-Macar de te-ar tine…Vezi ca te poate trazni si iarna! Hai,Doamne ajuta!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nuuu, Coci. Real.
big hug
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Coano,o preferi virtuala? Sa-mi spui,daaa?
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Te rog frumos domnu Kay,jony nu e bețiv,el mai bea asaaa….din trei motive numa: de necaz,de bucurie,si de fiecare zi
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gata, m-am decis cu florile, întâi le dau, simbolic vorbind le dau peste gură cu flori, în loc de pumni, protagoniștilor poveștii din blog.
De ce sunt "violentă" folosind flori?
Pai unul trosneste femeia si altul o considera dracu' gol. laughing

... Si apoi iau florile de la Coci da' cica nu le are sau nu le da virtual, le da real, asa ca mai am de asteptat.
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Domnu Kay,nu mai joc golf ca me-am vandut terenu si mașinuțele alea de căram crosele ca sa-mi repar iahtulsad
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Blogu e ca sa ma laud cu relațiile mele din capitala. Da v-ati prins deja,asa ca pot sa-l sterglaughing
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Coano,florile doar personal, ca e sensibile si se ofileste
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Unde e, Coci, unde e, că n-o văd?
De floare zic.
happy)))
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai,toti ati dedus ca mi-e prietenlaughing Pentru tine doar o floare Coano. Si nu te bat cu ea,ti-o ofer!
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Puntea, iarna, tot un drac, dracul fiind femeia, cu care se face frate prietenul tău.
Păi să ne faci încornorate?
Muuuuulte flori, atunci!
laughing