Regulament
Bloguri

Suparare mare...

Am observant ca la unu de-al meu de pe aici nu-i prea canta cucu bine,si zic sa-l intreb ce-l supara.Avea omul o figura de zici ca I s-au inecat toate corabiile,iar cand vorbea cu ceilalti mai mult tipa,de am crezut ca se iau de gat.Nu vreti sa vedeti o bataie intre astia,ca nu-s ca noi….La noi isi mai trag cate un pumn,dar mai mult se injura.Astia se opresc cand unul din ei nu mai misca daca-i lasi…Asa ca l-am luat pe Ranjan al meu la “interogatoriu”,sa vad ce si cum,si sa previn vreun eveniment,daca pot.
Omul era suparat foc ca tocmai ce i-a nascut nevasta,acum de Diwali asta al lor…Desi in mod normal,trebuia sa se bucure,sau macar sa simuleze ca se bucura. Pai bine mai Ranjane,ii zic,asta e motiv de bucurie,nu de suparare…Dar ti-ai gasit,parca s-a innegrit mai tare la fata cand i-am zis,si-a lasat capul in jos si ma privea pe sub sprancene…Am inceput sa intru la idei,ca poate n-o fi al lui,poate o fi iesit pruncu mai alb si cu ochii verzi,cate ciudatenii nu se pot intampla…Nici nu stiam cum sa-l mai iau…Il intreb daca mai are si alti copii,si-mi da incert din cap,adica miscarea aia a lor ca nu stii cum s-o interpretezi de e DA sau NU…Incerc sa glumesc cu el,sa-l scot din stare,ii zic si Jeane,ca asta il facea sa rada,da omu’ stanca…Imi zic ca omu are totusi probleme serioase,si incerc sa-l abordez altfel:
-Uite Ranjane,zic,daca ai probleme poti sa mergi acasa pentru o saptamana,sau cat consideri tu,spune-mi doar cand vrei,ca sa cer sa-ti rezerve zbor.Nu poti sa stai aici in starea asta.Parca i-am pus foc la fund,Ranjan al meu si-a ridicat privirea din pamant si a inceput sa se descarce:
-Please sir, don't send me home, they won't pay me on days off. Now I need a lot of money, I have three daughters now, fuck…
-Well, are you upset about this, that the newborn is a girl and not a boy???
-Yes sir, it's true ... in our culture it's very difficult with girls, you have to be rich to afford it, and among other things, we don't have any boys in our family ... My brothers only have girls all…I told my wife to have an abortion if the baby was a girl, and she didn't… Hmmm…mare drama,intr-adevar! De asta aveti voi atatea filme lacrimogene,ma gandesc..Pe de alta parte,chiar nu stiam cum sa-l scot din starea aia de disperare..Omul mi-a spus mai multe,si am inteles ca pentru un om de rand,nu era de ici de colo sa-ti mariti fata,si ca multe familii aleg avortul in caz ca e fata,tocmai din cauza asta.In marile orase s-au mai destupat datorita accesului la educatie,dar in comunitatile traditionale e cam jale pentru cine e mai sarac si are fete..
-Lasa Ranjane,ca urmatorul va fi baiat,o sa vezi!
-And if not? What I will do???
-Acum cum ti-o fi karma…Dar iti spun eu o metoda romaneasca si iese baiat sigur! A devenit foarte atent,nu stia in ce consta metoda…
-Mai Ranjane zic,noi cand vrem sa avem fete,zambim in timp ce…stii tu,da? Si atunci ne ies fete,dar trebuie zambit tot timpul cat ne zbatem noi acolo cu actul procreerii..
-And for boys???
-Pai pentru baieti e un pic mai complicat,dar da rezultate…
-Tell me,please!
-Pai uite ce trebuie facut:Ca sa-ti iasa baiat,nu umbli cu manusi,cu fineturi de-astea de dama de pension…Iti iei frumos o sticla de wisky si o bei pe jumate,nu toata,ca te ia somnul in timp ce,si tot fata-ti iese…Apoi iti iei sotia de mana si o trantesti pe pat,dar nu prea tare sa-i rupi ceva s-au s-o ranesti,intelegi? Hainele I le smulgi practic,dar totusi cu o oarecare finete,sa nu para viol.Apoi iti aprinzi o tigara si-ti pui o palarie pe cap,si te apuci serios de treaba,stand asa un pic incruntat,fara sa zambesti,c-o sa-ti cada tigara naibii si-ti arzi sotia.Dupa,poti termina sticla de wisky.Peste 9 luni e baiat,gata!
Se uita saracul uimit la mine,fara sa scoata o vorba…Eu de abia ma abtineam sa stau serios,fara sa ma apuce rasul vazandu-i mutra uimita.Totusi,nu m-am putut abtine prea mult,si am inceput sa rad.Radea si Ranjan al meu cu gura pana la urechi!
-It’s a joke???
-Mai mult sau mai putin zic,incercand sa imit datul lor evaziv din cap…
Care vreti sa-l ajutati pe Ranjan sa-si marite fetele,sa-mi spuneti ca va dau contul.El e bine acum,si invata sa fumeze,ca era nefumator…Clar,urmatorul va fi baiat…Am mai salvat o familie!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Și stai să vezi , cînd și-o pune ea pălărie , ca să servească super alfa-masculul din el . Mda , că s-au mai văzut
prințese de-astea pe invers . Oricum , indiferent de pălării … să știți , se cheamă tot …. copii făcuți la beutură .
Rajahule … cheers ! … hi hi hi . winking
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bine maestre,o sa-i spun sa nu se mai apuce de fumat,ca treaba e rezolvată!
poza Stavka

Stavka

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ce zici tu și văzut la Animal planet sau chiar ai filmat?