Regulament
Bloguri

Cuptorul lui Allah...

M-a pus aghiuta,sau cum dracu-i zice sa ies la o plimbare,zic sa mai iau o gura de aer proaspat filtrat prin masca,ca mi se cam apleaca de atata stat in hotel. M-am pus la 4 ace,adica pantaloni scurti,tricou si adidasi,ca slapi n-am. Zic sa-i anunt totusi pe colegi ca-s outside,sa stie de mine in caz ca apare vreo urgenta,asa ca le scriu pe whatsapp,poate mai sunt si doritori..
-Hey guys,I will go outside,for a fresh air,any one interested to come?
-Are you crazzy?, ma intreaba unul
-A little,as you know zic
-At this time nobody out,zice. Ma uit la ceas si era 12:30. Da ce are draga ceasul cu plimbarea? Le zic ca n-am internet afara,si daca e ceva,sa ma sune pe tel de Romania.
-Enjoy the hot fresh air,imi zic ei.N-o fi dracu chiar asa de negru,imi zic,ca nu e chiar vara...Imi pun botnita si p-aci tie drumul.Ies din hotel sa testez ce si cum,daca ma ard,sau daca-mi ingheata urechile..Cum era o oaza de umbra in fata hotelului,mi s-a parut ok,asa ca o iau la pas hai hui,memorand totusi unele repere,ca sa nu ma pierd.Nu prea era lume dornica de plimbare,intradevar,dar e Ramadan,sta lumea si se roaga,imi zic.Am intalnit doar cativa indieni,si aia se pregateau de pranz,ca aveau pachete cu mancare.

Am facut cam 1 km cascand ochii pe la vitrinele magazinelor si la cladirile impunatoare.Multe zone delimitate de banda de semnalizare,ca se construieste in draci...Deh,se pregatesc oamenii de World Cup 2022...Dar n-am vazut pe nimeni lucrand,probabil ca se lucreaza mai mult noaptea...Barierele ma obligau sa ies din umbra cladirilor,si am simtit la un moment dat ca incep sa ma topesc.Ei lasa,ca sunt obisnuit,ma gandesc,si-mi continui plimbarea. Mai merg ce mai merg si-mi simt picioarele tot mai grele,si-o senzatie de sete..Vad undeva ca scrie mare,cu verde,Restaurant. Ma indrept spre el,cu gandul sa-mi iau o apa,un suc,ceva,si sa stau la umbra un pic.Cand ajung,afis ca-i inchis,pe baza de covid. Fi-var covidu’ al dracu,ca mor de sete pe strada.Ma uit in jur si undeva la vreun km,se ghicea un fel de complex comercialAcolo trebuie sa fie deschis zic,si ma indrept intr-acolo. Pe drum simt ca nu mai prea vad bine,si-un fel de ameteala,picioarele tot mai grele...Mai da-ma naibi,asa m-am ramolit,ma gandesc... Dar nu m-am oprit,doar am redus ritmul. Trec pe langa Holliday Inn,si dau de-o oaza de umbra..Vad un indian pe scari,ma gandesc sa ma opresc si eu,sa-mi trag sufletul.Ma apropii si-mi zice ala ca not allowed daca nu-s client.Era portarul.Bai frate,astia nici umbra nu-ti dau,d-apoi sa le ceri apa...

Nu ma milogesc,asa ca-mi continui drumul,cu soarele nemilos lovindu-ma in crestetul capului.Mi se parea ca complexul acela se joaca cu mine,si cum ma apropii,el fuge vreun km..Las’ ca tot il prind eu...Simteam cum imi fierbe creierul si incepe sa-si micsoreze traficul de date inspre picioare..Nu transpiram,ca se usca instant,dar aveam buzele uscate deja...Si rahatul asta de masca incepuse sa ma incomodeze.... Nu-mi venea sa cred ca sunt atat de slab,doar m-am plimbat si in conditii mult mai grele... Sa fie de vina carantina oare,prea mare socul termic? Incepusem sa ma ingrijorez putin,ca mi se rupe filmul naibi si ma prabusesc...Era bine de-mi luam o sticla cu apa...Dar numai pensionarii si betegii se plimba cu apa dupa ei..Eu sunt tare ca vaporul,calit...Ma rog,cel putin asa ma credeam pana adineauri...In sfarsit ajung si la mult doritul complex comercial.Bifez si vreo trei restaurante,pe langa shopuri cu electronice,auto,blide si ulcele,farmacii si fashion.

Ma indrept spre primul restaurant,si dau de un afis: Deschis doar pentru Iftar...Cum soarele e pe cer inca,Iftarul e departe...Nu-mi pierd speranta si ma indrept spre altul.Se deschide usa in sfarsit,si intru. O racoare placuta ma invaluie,si transpir instat,de parca am iesit de sub dus..Vine unul,si dupa ce ma masoara din cap pana in picioare,vazandu-ma murat la propriu,imi zice ca not allowed.Imi explica ca e pe baza de tinuta,ca-s imbracat ca pistruiatu,chestii...Dar eu cred ca era pe baza de transpiratie...Il inteleg,dar asta nu m-a oprit sa-i umplu frigiderul...In gand doar,pentru ca sunt un domn totusi...Dar macar le-am furat un pic de racoare...Ies afara si ma plimb prin soare,ca sa ma usuc.N-a durat mult,dar cum am pierdut niste electroliti,imi era si mai sete...A treia speranta s-a dus si ea,era inchis.Caut o alimentara,ceva,sa-mi iau o apa...Gasesc chiar mai multe,inchise intre 12-16...Nu mai era nici un nebun sa caute alimentari prin zona...

O iau la pas pe drumul de intoarcere,incercand sa-mi dozez efortul...Ma consolam cu gandul ca am o bere la frigider si vreo cinci sticle cu apa...Ma simt ca un om beat,cred ca asa mi-e si mersul.Sper sa nu ma aresteze astia,ca n-ai voie beat pe strada...In sfarsit vad unul dintre reperele mele..Hai ca nu mai e mult. O las incet,tot mai incet,ca simteam c-o sa ma prabusesc...Cate naiba de grade or fi,ieri erau 36...Si eu stiu cum e si la 50,55,chiar 60....Acum imi par a fi 100! Dar n-are cum,ca nu miros a prajit...Vad hotelul si oaza de umbra din fata lui... Cand sa intru,imi cere ala sa-i arata aplicatia cu covidu vietii...Da Doamne sa fie verde,ca nebunul nu ma lasa inauntru altfel...Am noroc,functioneaza,asa ca intru. Transpir instant din nou,dar mi se rupe! Home sweet home! Ajung in camera,si dupa ce beau berea si vreo trei sticle de apa,trimit mesaj colegilor:
-I am back!
-How was your walk? Did you enjoy it?
-Beautiful,zic...Gasesc si un email ca am elicopter dimineata la 6:40. Deci trebuie sa ma hidratez in seara asta!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Doua luni? Cam mult. O sa mi se faca dor de tine. Si de blogurile tale. big hug
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ca fiola happy
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da markus,acoperit cu mascawinking
matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum peste 2 luni
clar ,dl musiu este sub acoperire in imperiul lui Allah cre'ca trimis de - SRI si Mosad - ori poate de Preafericitul Daniel ,
desi aveam impresia mai demult , ca domnul functioneaza ca apropitar ,comis -voiajor sau chiar liber intreprinzator ...
coffee
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu ma minunez de cei cu profil asa.
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da Blue,cand te testeaza iti ia datele personale si nr de telefon. Toate astea se regasesc in sistem. Descarci aplicatia si primesti un OTP cod prin sms. Cu ala si cu datele tale de identificare te loghezi. Apoi astepti sa se inverzeasca...
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pisi,nu e poza de profil,e poza la blog. Dar ce,nu mai stii cum arat?laughing
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am văzut de câteva luni la useri online poza de profil cu.masca!
Nu pot sa pricep asta sub nicio forma. De ce pisici ai vrea sa fii perceput asa pe un site de matrimoniale? Asta te definește? Botnita aia? Asumarea pe nemestecate a oricărui ordin? Ok, dar poza de profil? Wtf????
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cred că periculos să ne "auzim" gândurile. Bine, o aplicație ar fi doar așa, un preludiu la ce s-ar putea întâmpla.
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mi-ar placea o aplicatie sa imi arate gandurile negative ale celor cu care intru in contact. laughing