Regulament
Bloguri

Ghid...

In timp ce faceam flotari in camera asta de hotel,asa sa nu-mi pierd farmecul fizic si de plictiseala,m-a lovit o idee….Cum sunt un suflet bun si altruist din fire,ce ar fi sa scriu un ghid de “agatat femei” si sa-l postez pe matri? In felul acesta pot ajuta niste amarati sa nu-si mai piarda zilele si noptile pe aici degeaba,si disparand ei pentru ca si-au gasit ce cautau,imi raman mie toate femeile neluate.Asa ca pentru asta a trebuit sa caut putin printre profile,ca sa vad pretentiile catindatilor,si intradevar,am observant o mare diversitate de gusturi si pretentii.Asta m-a cam dezamagit,ca e prea mult de munca,si eu nu mai am decat vreo doua zile de carantina,asa ca imi cer scuze daca voi fi cam superficial,nu e din lipsa de infor****,cunoastere,ci doar din lipsa de timp.Dar voi deschide un help line,pentru cei care nu s-au edificat pe deplin cu ce trebuie sa faca si cum sa se comporte pentru a avea succes. Sa incepem,pe categorii:

A.Femei de la tara:
Multi si-ar dori sa traiasca alaturi de o femeie de la tara,intr-un cadru rustic,alaturi de o gospodina desavarsita,care stie ce-s alea muraturi,piftie,sarmele,mancare bio,un catel,un purcel in batatura,cateva hectare de pamant acolo pe care sa le prasesti manual,ce mai,o feerie.I-ai gasit profilul,iti place,dar nu stii cum s-o abordezi,nu dai de ea online…
Pai mai zevzecule,pe astea nu le gasesti cand te trezesti tu pe la 10 ca-ti chioraie matele de foame.Incearca ori dimineata ashea pe la cinci,cinci si ceva fix,sau daca nu,seara,dupa ce-si inchide femeia gainile,mulge vaca,da la purcei si dezleaga cainele.Deabia atunci isi mai arunca si ea ochii pe matri,dar nu sta mult,ca incepe vreo telenovela pe vreun program tv,deci trebuie sa stai cu ochii pe profilul ei ca pe butelie,cand e verde,te bagi in seama.Ce-i spui? In primul rand o saluti boule,un salut simplu,gen “sara buna”,sau poti zice un Doamne Ajuta,asta merge si de inceput si de sfarsit.Daca nu stii ce s-o intrebi dupa,poti incerca cu “ Ai fost la Arsenie Boca”? Apoi vezi cum canalizezi discutia,ca nu pot sa-ti pun io vorbele-n gura,dar ar fi bine sa stapanesti ceva notiuni de agricultura,sa stii cand ploua,aproximativ,nu-i musai exact,ca nici meteorologii nu stiu,sa stii cum se prepara zeama bordeleza,si cum sa tratezi filoftera vitei de vie.Dar scopul tau e sa obtii o intalnire,ca ea vrea sa te vada,chiar daca nu-ti spune asta,vrea sa vada daca esti in stare sa tai un lemn,sa tragi coasa,chestii.Daca esti vreun pirpiriu,iti sugerezi sa-ti iei vreo doua pu.lovere pe sub camasa,sa pari si tu a barbat in putere,ca la astea nu le prea plac slabanogii.Propune-i sa va intalniti intr-un iarmaroc(daca nu stii ce e,cauta pe google),o piata de animale,de zarzavaturi,de chestii,te orientezi in functie de zona.Daca esti orasan,sunt cam mici sansele,intradevar,dar sunt totusi.Invata si tu niste regionalisme,sa te poti intelege cu femeia,si nu te zgarci,invit-o la doi mici si-o bere,pe care le platesti tu,ca o investitie tre sa faci,nu-i totul moca.Aaa,si nu te duce in pantofi de lac,ca o intimidezi,mai bine niste cizme de cauciuc,sau niste pantofi mai scalciati ashea.Hai c-am scris prea mult la categoria asta,restul in privat,mai sunt si altii! Si pune-ti poza la profil cu un purcel macar,sau daca se poate,langa un tractor,nu-i musai nou!

B. Intelectuale.
Sunt multi care ar dori sa se cupleze cu intelectuale,doar asa, ca sa-si demontreze ca pot,chiar daca n-au avut ei prea multe in comun cu scoala.Hai ca pe chat mai merge,iti mai deschizi o pagina cu dex online,doar asa,s-o ai la indemana,si daca stii sa te feresti de subiecte mai complicate,probabil ca o sa duci conversatia pana intr-un anume punct.Daca ai pe acasa mai multe bibelouri decat carti,eu zic totusi sa nu te bagi,dar treaba ta…Eu incerc sa te ajut cat de cat,dar in final,succesul depinde numai de tine.Poza la profil ar trebui sa fie cu tine in fata laptopului si pe fundal sa se vada macar un raft cu carti.Daca n-ai atatea,imprumuta si tu de prin vecini,pentru o ora doua,sau fa-ti un selfie la cineva care are.Merge si fara carti,dar puneti o pereche de ochelari macar,si tine un catel in brate.Fa-ti poza doar dupa ce s-a linistit catelul,sa nu iasa stresat,ca se prind astea ca e fake.Ce,crezi ca au citit astea atatea carti degeaba,fara sa le modifice intelectul? Pe chat n-o lalai prea mult,ca te miroase,incearca sa le faci sa rada,ca asta le produce un gol in minte pe care poti sa-l umpli tu.Si le place sa rada! Daca a ras de vreo doua ori,nu mai pierde vremea,invoca o scuza ca nu mai poti sta pe chat si incearca sa obtii o intalnire.Puteti sa va intalniti intr-un parc, e mai sigur pentru tine,esti pe teren neutru,desi ar merge mai bine o invitatie la Ateneu,la opera,la biblioteca,da te risti! In parc vino cu catelul,daca n-ai,imprumuta unul,asta te ajuta,ca se va canaliza discutia asupra catelului,si ai sansa sa scapi nemirosit la intellect...Pune-ti si o pereche de ochelari,chiar daca nu porti,iti da un aer de intellectual cat de cat.Vezi ca gasesti la K.,am vazut ca au aia un raft cu tot felul de ochelari. Poti sa vii cu bicicleta,si spui ca iubesti natura,protejezi mediu,faci impresie buna cu asta.Invit-o la o cafenea,si intra tu primul boule,n-o lasa pe ea.N-ar strica sa-i oferi o floare,dar vezi sa nu fie din alea de pus la morti,sau de plastic.Asculta mai mult,nu vorbi,las-o pe ea.Vezi sa nu mergi in cizme de cauciuc,sau pantofi scalciati,si taie-ti naibii unghiile alea un pic,ca se uita.Nu-ti face baie cu parfum,ca nici catelul nu vas ta in preajma ta,dar sa fii curatel,cat de cat asortat.Fii decent,nu-i pune mana pe picioare asa din prima,ca te trezesti cu vreo poseta in cap.La astea nu tine asa,mai fac ele exceptii,dar doar cand sunt bete.Ca beau si ele,sa stii,dar tu vezi sa nu mergi makit la intalnire.Revin cu detalii,e de ajuns pentru astazi!

C.Pitipoance.
Aceasta categorie e pentru amatorii de prospaturi,pentru bombardieri,etc,etc
Prea mult intellect nu se cere aici,dar necesita logistica.Poza la profil recomandata e cu tine sprijinit de bemeweu,cu pieptul paros dezgolit si un lant de aur ostentativ.Sau cu tine la piscina,sorbind dintr-un pahar pe care-l duci la gura cu mana incatusata de o ditamai bratara.Daca n-ai piscina sau bemeweu,gasesti tu un loc unde sa te pozezi.Pe chat e simplu,din trei vorbe ai lamurit-o,daca ai poza cu logistica.Un “cf papusa,cand te fac o tura cu bemeweu,hai ca-I nou,nici rodajul n-are” ar trebui sa fie indeajuns.Daca insista sit e intreaba cu ce te ocupi,caz rar,ii spui ca faci afaceri,simplu! Asta cu piscina si cu vila daca se poate,o recomand la astia mai purii,fara par pe piept si bratari.Nici nu mai insist ce sa spui la intalnire,ca daca detii logistica,e a ta! Hai,success!

Din pacate nu-mi mai permite timpul,desi ar mai fi inca cateva categorii pe care nu le-am mentionat:
D.Divortate fara copii
E.Divortate cu copii
F.Maritate
G………Z
Daca exista vreun cunoscator si poate ajuta cu sfaturi tot atat de bune ca ale mele,poate continua.Daca nu,poate revin intr-o carantina viitoare.Daca sunteti interesati si nu mai aveti rabdare,sunati la Help Line.
P.S.
Desi este un pamflet,are aplicatii in viata reala.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

IoanRadu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Doar un banc..,care nu are legatura cu realitatea.
"La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot.
La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului :
"Poti vizita magazinul O SINGURA DATA! Sunt 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior. Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator. Nu te poti intoarce la etajul inferior!"
O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a-si gasi un barbat.
La etajul unu pe usa este urmatorul afis: “Acesti barbati au un loc de munca!”
Femeia decide sa mearga la etajul urmator. Aici vede pe usa urmatorul afis: “Acesti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!” Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator.
Pe usa vede urmatorul afis: “Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi!”
“Wow”, isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator .
La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis: ”Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt super frumoși si ajuta la treburile din casa!”
“Incredibil, exclama femeia. Cu greu pot rezista!"
Insa decide sa mearga la etajul urmator.
La etajul cinci pe usa este urmatorul afis: ”Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt super frumoși, ajuta la treburile din casa si sunt extrem de romantici!”
Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel.
La etajul sase se afla urmatorul afis: “Sunteti vizitatoarea cu nr. 30.356.010 a acestui etaj. Aici nu sunt barbati, acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie.
Multumim pentru ca ati ales sa vizitati magazinul nostru!”
Intre timp s-a mai deschis inca un magazin asemanator, de unde barbatii isi pot cumpara o nevasta.
La primul etaj sunt femei care sunt innebunite dupa secs.
La etajul doi sunt femei care sunt innebunite dupa secs si nu te bat la cap.
Etajele de la 3 la 6, nu au fost niciodată vizitate de bărbați."
happy
poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bună dimineața!
Coci, te rog sa continui și partea a doua a acestui ghid fiindca e foarte folositor femeilor. Sa știm și noi cum sa nu cădem prada vrăjelilor masculilor.
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dar el, el care cauta, cine/cum este? Un pitiponc intelectual de la tara?
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
O sa tin cont de asta la urmatoarele sfaturithumbs up
matrimoniale - membru fara poza
Moderator

Galateea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cu unele e mult mai simplu. Dacă le spui că ai pisoi încep să li se aprindă beculețele.
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ei,n-o fi rata succesului 100% in urma sfaturilor meleolling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vezi că pe site sunt de 6 ori mai mulți bărbați decât femei, așa că nu știu câte femei neluate mai rămân, în ipoteza că se cuplează toți.
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
E pentru barbati sa-l citeasca femeile