Regulament
Bloguri

Impresii....

Ultima calatorie mi-a lasat asa o impresie ciudata,stranie cumva…Mi-am adus aminte de ceea ce citeam despre evreii care trebuiau sa poarte un semn distinctiv in vremuri nu chiar asa de mult apuse…Cred ca in curand vom fi nevoiti sa purtam semne distinctive din nou…Am ajuns in aeroportul de destinatie unde erau doua culoare:verde pentru vaccinati,si rosu pentru ceilalti.Vaccinatii treceau fluturand o hartie sau displaiul telefonului..Ceilalti,in rand frumos,calcand cuminti pe semnele alea de distantare sociala,unde li se verifca rezervarea la hotelul de carantina.Am stat la rand,frumos,ca n-am reusit sa ma vaccinez,eram programat pe 13,dar a trebuit sa calatoresc pe 12…Mi s-a propus sa o fac aici,dar am refuzat.Si nu o sa o mai fac!Nu pentru gogorita asta noua,ca altfel,am un carnet de vaccinare international,plin cu de toate si pentru toate…In afara de asta,noul….Pe care-l refuz acum,desi eram hotarat! Sper totusi sa-si aibe rostul,si sa nu se transforme intr-o catastrofa…Pamantul este bolnav,nu ne mai prea rabda…Si noi suntem bolnavi…In primul rand ne sunt bolnave sufletele,de rautate…Cred ca de acolo ar trebui inceput tratamentul,de la suflet….Sa fiti sanatosi,si feriti de toate relele! Iubiti-va unii pe altii,caci aici este cheia….
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aha, deci nu a fost un "glitch în Matrix", doar te-a enervat statul la coadă.
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
El mai e și încordat câteodată dar acum pare destins. După frunte se vede.
olling on the floor
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
A ghicit în boabe de mazăre prăjite.
poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dl Kay, se vede cu ochiul liber ca sunteti un vizionar destins. Nu pot insa sa mi dau seama de unde stiti ca sunt greu de suportat? nail biting
poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alicebig hug, cum facem? Ma mut la tine sa ne ajutam reciproc, ca tot imi caut o locuinta, iar apartamentul gasit nu mi place tocmai prin faptul ca proprietarul vrea sa ramana si el in apartament, 2 camere eu, 2 el.
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tocmai am citit că a apărut și a treia doză la vaccin.
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineata,

Sper ca nu ati perceput blogul ca pe un indemn impotiva vaccinarii...Nu cred ca este vreo unul pe aici mai vaccinat decat minelaughing Alegerea este a fiecaruia,iar vaccinurile au salvat lumea de la multe nenorociri.Rabufnirea este impotriva discriminarii,in cazul de fata,si cu vaccinurile astea,incerte inca....Dar suport cu stoicism,deh,nu sunt in Europa...poate acolo e mai democratic ashea...
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Probabil că te vei vaccina, dacă nu vei avea încotro, dar poate nu se va ajunge acolo.
După cum văd, citind și comentariile, unele păreri, impresii se mai pot schimba. Bine, asta nu are complet legătură cu ce le fată mintea celor care decid, dar nu se știe niciodată.

Părerea mea e că nu toți oamenii au sufletul bolnav, cât încă mai există persoane care înțeleg ce înseamnă să trăiești și să îi lași și pe alții să trăiască. Iar pământul nu are nicio treabă aici, nici cu cei care își închipuie că îl pot distruge, nici cu cei care cred că îl pot salva, chiar și cu prețul vieții (nu al propriei vieți, desigur). Că lumea e condusă de demenți cred că se știa demult, că pe lângă ei se vor găsi atâția să profite poate nu era chiar previzibil.
Nu știu ce e de făcut. Da, poate iubirea ne salvează, poate. Iubirea aia promisă de două mii de ani. Chiar nu știu, îmi pare rău.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai multe sanse sunt sa ma loveasca marfarul de Botosani laughing.
poza Vrajitoarea_din_Orz

Vrajitoarea_din_Orz

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tocmai am aflat că am cancer. Dar tot mai frică îmi este să nu îi aduc mamei Covid decât de cancer. Deși, cel mai teamă îmi este să nu mor și să o las singură. E atât de neputincioasă....sper să am puterea să nu o mai supăr vreodată cu vorbe. sad