Regulament
Bloguri

Tristeti pandemice

Dintre toate “puscariile” pandemice prin care am trecut,asta-mi pare cea mai grea.Si au fost cateva,deci am termen de comparatie.Aici a contribuit si boul ala de mi-a sutit sticla de Martel,ca poate vedeam viata altfel…Da si eu am gresit ca un mocofan! Sa nu-mi pun io,asa de back up,macar un flacon de jumate de palinca…Aia sigur n-o vedea la scanner…Si de-o vedea,puteam zice ca-i dezinfectant de suprafete…Ca de altfel,asta si face…chiar si neuronii ti-i curata! Stau intr-o celula premium,la etajul 10,fara balcon,ca n-au astia,ca sa nu ametesti de la caldura cand iesi,si sa cazi,Doamne fereste. Geamul nu se deschide,si eu fumez ca turcul…A venit un room boy sa faca curatenie,si am zis ca ma plimb pe hol pana termina.M-au vazut pe camera si m-au fortat sa intru inapoi in celula.Cica is not allowed,desi ma plimbam cu masca…Cand am intrat in camera,parca era smocking roomul din aeroportul Astana!Mai pun seara slapul in usa,ca sa mai imprastii fumul pe hol…Cred ca la prima gura de aer proaspat o sa ametesc.Am incercat sa-l recrutez pe room boy,si sa-l fac delivery agent,dar se pare ca e groasa rau pe aici,cu tot talentul meu in man.i.p.u.lare si convingere,n-am reusit…Stau astia cu ochii pe el ca pe butelie…Nici macar promisiuni n-am scos de la el.Ii e frica de expatriere,il trimit astia pachet inapoi in Bangladesh,cat ai zice peste.Drept e ca n-am insistat nici eu prea mult…nu vreau sa-i periclitez cariera promitatoare…Totusi,am mai punctat o victorie,pe langa faptul ca am obtinut acordul sa fumez in camera.Mi-am facut rost de un cartus de tigari,ca altfel,prima mea victorie era total nejustificata.

Cred ca urmatoarea saptamana va fi una bacoviana…Deja incep sa ma plictisesc si de Netflix,si de laptop,si de…tot! Nici dupa femei nu ma pot uita,ca parca le-a inghitit pamantul…Singurele care-mi bat la usa zilnic sunt doua asistente,mascate din cap pana-n picioare.Una se tine de-un tabel,si alta de-un termoscanner.Nu ghicesc nici o forma la ele,prin costumul ala grotesc.Am incercat sa leg o conversatie,asa din pragul usii,dar nici macar despre vreme n-am putut vorbi…Culmea,nici nationalitatea nu le-am ghicit-o…Ca localnice nu sunt,cu siguranta…Or fi filipineze??? De obicei filipinezele sunt dragute,prietenoase,dar mai stii ce mutatii a produs virusul asta??? Ca sigur afecteaza,am vazut io,citind tot felul de stiri si pareri…N-am facut inca cercetari pe aceasta tema,dar asa,la prima ochire,am observat cazuri de accentuare dramatica a prostiei…si nu numai…Mi-e si teama sa ma apuc de cercetare…Uneori poti descoperi lucruri care te ingrozesc…Dar ma consolez la gandul ca va trece si “puscaria” asta,si voi putea sa zburd liber pe nisipurile Qatarului,sub razele prietenoase ale soarelui,la nici 48 de grade! De la geamul meu murdar se vede o piscina si un ochi de mare.Nimeni nu se balaceste,incat ma intreb daca prognoza vremii e reala…Cred ca au concediat astia alpinistii utilitari,de n-au mai spalat geamurile de ceva vreme.

Tot ma feream de chinezarii,ca sunt fake,ca nu sunt durabile…Povesti! Uite domle ca le-a reusit pana la urma si lor un lucru trainic,important.Atat de important ca s-a oprit lumea,a inghetat.Cred ca si pamantul se roteste mai incet…Ca sunt zilele mai lungi…Si noptile,mai ales daca dormi ziua!Si pe voi va vad cam amortiti pe aici…Bine,nu va vad,va simt! Gata,nu mai scriu,voiam sa scriu ceva vesel,si uite ce mi-a iesit…Niste tristeti pandemice…Sa fiti bine!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gica,si eu! De ar fi sa aleg! Dar deocamdata no option! Poate daca-mi schimb orientarea,ceea ce e putin probabil,la cum imi plac femeilelaughing
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Justme,s-o pui la gheata daa? Merci!
Vrajitoareo,e un bun prilej pentru autoevaluare,de asemenea
Rashela,ia hai sa te imbratisez si eu! Prieteneste,desigur!
Saya,delicioase,nu doar gustoasewinking
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ji,ma mai cuprind si tristetile uneorihappy
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
De-ar fi să aleg ... în loc de room boy , aș alege room girls !!happy ...
poza Vrajitoarea_din_Orz

Vrajitoarea_din_Orz

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cocidius,
Izolarea este un bun motiv să mai scrii amintiri, pe care să ni le împărtășești. day dreaming
matrimoniale - membru fara poza

justme13

  • Publicat Acum peste 2 luni
o sa treaca si asta, ai trecut prin multe si tot esti ok, bine ca ai tigari si nu trebuie sa iti trimitem noihappy nu-mi vine sa cred ca geamurile nu se deschid asta e f naspasadcapul sus cu o asa priveliste vrei sa dormi???????bottleiti trimit eu sticlahappy
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
I-am mai pus un "l" lui Martell,ca mi l-a papat autocoretul,si crede lumea ca-i ciocan I don't want to see
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
Saya!big hug O sa ne drogam cu aer curatlaughing