poza BellaIoana

BellaIoana

Varsta:
36 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Năvodari,
Spania 
O persoana simpla fara fite.Imi doresc o familie dar greu in ziua de azi.Sunt o persona deschida si glumeata.Ochii sunt oglinda sufletului.
poza Cristalya39

Cristalya39

Varsta:
43 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Cugir,
Romania 
Sunt o persoana de caracter,sincera si sufletista.Iubesc copiii si urasc minciuna si ipocrizia.Caut un domn serios caruia sa ii placa viata de familie,care sa stie ce inseamna respectul ,increderea si iubirea intr-o casnicie.raspund numai la domni din cugir si din jud alba.exclus alte orase.
poza Dana2022

Dana2022

Varsta:
51 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Un om educat, cu bun simt, cu defecte si calitati. Nu sunt perfecta. Sunt perfectibila.
Nu raspund celor care au profilul necompletat. Tine de respectul fata de cel cu care vrei sa vorbesti.
Si inca ceva, va rog, sa nu ne deranjam unul pe altul daca stim ca n-am prea trecut pe la scoala.
poza Gabriela2

Gabriela2

Varsta:
53 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Piatra Neamt,
Romania 
Sunt destul de plictisita de abordarea persoanelor mult mai tinere aici. Imi plac conversatiile cu cei mai apropiati de varsta mea. Mai mult despre mine daca descrierea impune ......sunt o persoana aerisita si deschisa comunicarii, imi plac calatoriile si persoanele care au rabdare sa il descopere pe celalalt.
poza LadyX

LadyX

Varsta:
51 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Constanta,
Romania 
..."pretinde că ești inferior și încurajează aroganța altuia" (Sun Tzu) este un mod de a fi pentru mine, pentru că am descoperit că ... "Nici un fel de bărbați nu sunt mai aroganți față de femei, decât cei îngrijorați de virilitatea lor" (Simone de BEAUVOIR).... Uuuups! Sper că asta n-a durut...

"când ai încetat să mai fii copil, ai murit de mult" spunea atât de frumos Brâncuși...și atât de adevărat, pentru că majoritatea bărbaților cu care am discutat până acum pe aici se pare că... au murit de mult happy). Dar este atât de frumos să nu ne pierdem copilul din noi!

Astea au fost câteva repere de bază legate de mine. Dar, timpul este prețios și un om nu se cunoaște prin mesaje aici sau whatsapp, nici prin discuții telefonice interminabile. Eu sunt adepta cunoașterii la o discuție față în față și ochi în ochi, restul e neinteresant.

Domnilor care își susțin sinceritatea și seriozitatea " în descriere, dar nu au poză la profil, vă pot spune de pe acum dacă doriți un răspuns, asumați-vă mai întâi profilul!! Altfel, nu vă pierdeți timpul trimițând mesaje și numere de whatsapp. Vă mulțumesc!
poza Luciana15

Luciana15

Varsta:
56 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Cluj Napoca,
Romania 
"Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată" *. Dar..nu ne pierdem speranța...Cu siguranță mai exista Oameni adevărați, sinceri, cu bun simt, care știu sa aprecieze valorile și principiile sănătoase.
Relațiile adevărate se construiesc cu sinceritate, apreciere, sprijin reciproc grija reciproca. Asta îmi doresc.!Asta pot sa ofer!
poza Nataly

Nataly

Varsta:
53 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Paris,
Franta 
Viata e frumoasa alaturi de oameni simpli, deschisi si dragi.

Apreciez sinceritatea, respectul si simtul umorului.

Nu duc discutii cu persoane casatorite si fara poza de profil. Cine e deschis, nu se ascundehappy
poza PaulaM

PaulaM

Varsta:
53 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Braila,
British Ind. Ocean 
Caut un suflet frumos alături de care sa merg mai departe în aceasta viata!