poza membru
Regulament
Bloguri
'Nea Caisa si sotia s-au dus la culcare un pic cam zdruncinati fiindca tocmai cazusera... de acord cu programul pentru a doua zi, respectiv ea urma sa mearga la stomatolog (tot satul o stia de gura-sparta) , iar el in oras, la logoped si la psihiatru, fiindca, dupa recenta imbogatire, zicatoarea ,,vorba lunga, saracia omului" ii crease fixatia de a vorbi monosilabic.
Dormi dus (...nu se stie incotro si nici de catre cine) asa ca, atunci cand se trezi, nu mai recunostea nimic din ce se afla in jurul sau. Ca urmare a inceput sa dea tarcoale locului. A dat mult mai multe decat ar fi fost normal si de aceea il cuprinse banuiala ca locul incerca sa il excrocheze. Intr-un tarziu observa o urma si izbucni in hohote de ras fiindca stia ca... cine rade la urma, rade mai bine. S-a luat dupa urma si a ajuns langa o casa in fata careia era priponit un cal. Intrand in casa, a dat peste un tip care incepu sa-i raspunda la intrebari facand semne cu mainile, asa ca avu o revelatie:  ajunsese... unde a dus mutu' iapa.
La iesirea din casa a fost atacat de cativa caini, asa ca a inceput sa cam dea din coltz in coltz (alternativ incisivi si canini). Amintindu-si ca pana nu demult taia frunza la caini toata ziua, incerca si aceasta varianta care paru sa functioneze, insa cainii l-au lasat in pace fiind intimidati mai ales de maciuca in care i se transformase parul. A fugit de acolo mancand pamantul, chestie care s-a dovedit a fi o mare greseala, fiindca pamantul mancat ii reducea mult din viteza. In plus, s-a ingrasat considerabil, astfel incat a devenit imperioasa slabirea rapida. Ca urmare, a apelat la sfatul singurului expert in domeniu disponibil in acel moment si anume propriile balamale, care (ii) slabisera tot atat de considerabil pe cat se ingrasase el.
Ajungand la concluzia ca in situatia data i-ar fi foarte folositor un cal, a prins un tzantzar si a inceput sa exagereze. Dupa o perioada nedefinita a aparut.... nu tocmai un armasar, ci o iapa (care, deatfel, semana flagrant cu cea pe care o descoperise priponita in curtea mutului). Primele incercari de a incaleca nu i-au reusit fiindca exagerarile repetate ii creasera obisnuinta de... a sari peste cal.
Ziua respectiva se dovedi a fi torida (erau tot atatea grade la umbra cate avea si palinca din pet-ul de 2 litri pe care i-l daduse pe sub mana carciumarul, noul sau prieten, asa ca, indata ce a ajuns in oras, intalnind doi politisti care numarau o bila, 'nea Caisa, pe care soarele il batuse-n cap tot drumul, solicita sa fie bagat... la racoare whistling . Politistii devenira empatici imediat (fiind si ei batuti in cap whistling ) asa ca l-au cazat temporar intr-o celula, dar asta numai dupa ce, foarte amabili, l-au informat ca pentru o racorire mai eficienta ar trebui sa evite colturile incaperii, fiindca stiau ca la colturi sunt 90 de grade. Dupa ce ii mai veni (vidi, vici) sufletul la loc in urma experientei extracorporale generata de consumarea rapida a intregii cantitati de palinca (in acord cu sfatul medicului de a bea minim 2 litrii de lichid pe zi), 'nea Caisa isi lua ramas bun de la noii sai prieteni si pleca in cautarea unui loc unde sa-si astampere foamea. A intrat in cel mai luxos restaurant din oras, considerand de bun augur galbenul celor cinci stele de pe firma, fiindca pana atunci, exceptandu-le pe cele de pe etichetele sticlelor cu coniac, singurele stele pe care le vazuse in numar mare erau verzi, provocate de interactiunea brusca dintre  propria-i scafarlie si aparatul de zbor al nevestei (...asa ii numea el matura). Se aseza la o masa si comanda punand degetul pe meniu la intamplare, fiindca ochii i se lipisera de partile sinuoase ale anatomiei unei june care se afla langa bar, cocotzata pe un scaun atat de mare incat putea fi folosit ca reclama la laxative. Juna razui cu delicatete ochii si ii inapoie contra unei sume pe care o piperase in prealabil folosin oliviera aflata la indemana. Chelnerul, care se vedea de la o poshta (...celelalte erau inchise fiind duminica) ca e un individ uns cu toate alifiile (...avea tenul foarte gras, aproape obez), imediat ce l-a vazut intrand pe 'nea Caisa a facut voluntar o deviatie de sept (a strambat din nas) si s-a decis sa ii serveasca o lectie, asa ca i-a adus pe platou, sub ,,cloche", ...cateva file dintr-un manual scolar.

THE END whew!
(...final brusc pentru ca initial mai urma o parte, insa subiectul asta a devenit deja plictisitor yawn chiar si pentru mine d'oh ) .
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
Intr-adevar , 'nea Caisa e... aghesmuit whistling destul de des, insa... nu la propriu. winking
Iar colierul de usturoi a ajuns o protectie oarecum superflua dupa ce s-a dus vestea ca vampirul care apucase sa consume doar o cantitate infima din sangele lui 'nea, a avut nevoie urgenta de tratament medical fiindca intrase in coma alcoolica. tongue laughing
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
La mulți ani! lui nea Caisă.bottle
sunt sigură că e ziua lui pt că îl cheamă Grigore. fiind sătul de miroul de usturoi din colier, dar nevrând să riște cu caninii nevestii, a fost nevoit, deși el nu voia, să bea și aiazmă...
poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daca nu cumva vor fi inchise si statiunile montane in sezonul asta. d'oh sad
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cred că mai durează puțin până să-l reîntâlnești.
happy
poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc! happy Am sa-i transmit. winking
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
laughing
L-am văzut. Are bețe verzi. Sunteți haioși.
poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
Olaf e langa mine in ultima dintre fotografiile atasate profilului (aia in care ne jucam de-a... liliecii winking laughing ).
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, daaa!
love struck
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtu.be/UFatVn1hP3o
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
adică Olaflaughing