poza alexbv39

alexbv39

Varsta:
45 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Brasov,
Romania 
Trebuie sa demonstrez ceva, cuiva? Nu. Pe pagina mea scriu ce vreau,cand vreau si cum vreau.Sunt gandurile mele si a persoanelor ce le intalnesc zi de zi.Nu trebuie sa demonstrez nimic, nimanui. Sunt singur responsabil pentru ceea ce fac si ceea ce spun, pentru cand o fac si cand o spun, pentru cum ma comport, pentru ce aleg, pentru tot.
Nu-mi place sa mi se impuna ce sa fac, ce sa spun sau cum sa ma port.
Nu-mi place sa fiu atacat doar pentru ca orgoliul altuia simte nevoia sa fie gadilat.
Sunt genul de persoana care se lasa afectat de toate magariile probabil pentru ca nu sunt un om superficial. Pentru ca atunci cand esti indiferent, nepasator, esti pana la capat, in toate privintele, nu?
Criticandu-ma, judecandu-ma, interpretandu-mi fiecare cuvant, rastalmacindu-l nu o sa reuseasca nimeni sa ma schimbe .Voi ramane aceeasi persoana senina,plina de viata si care traieste din plin fericirea si durerea pentru ca nu imi plac jumatatile de masura.
Accept criticile constructive,sa fiu judecat de cine ma cunoaste,sa-mi fie interpretate si rastalmacite cuvintele de persoane ce le-au inteles dar,as vrea sa nu o faceti in privat!
Imi pare rau ca viata nu a daruit la toti pe cineva care sa le acorde atentie si iubire dar, sa nu uitam ca avem doar ce meritam.
Imi pare rau ca singura lor satisfatie este sa ma jigneasca pe mine si sa imi toace fiecare cuvintel. Pentru acesti oameni, nu pot simti ura, dispret sau indiferenta..
Pot simti doar mila!
Eu am cerut prietenia la putine persoane si le multumesc ca au acceptat chiar daca e doar virtuala.Cei ce mi-au cerut-o si eu am acceptat daca nu le place ce postez sunt rugati sa ma blocheze!
Eu nu mi-am permis sa judec pe nimeni si daca ceva nu imi place trec mai departe fara comentarii.
O viata frumoasa va doresc!
poza ALIN77

ALIN77

Varsta:
42 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Timisoara,Montreal,
Korea 
Buna tuturor,doresc sa va cunosc cat mai mult si sa fim prieteni foarte dragi,sa -mi fac prieteni,relatie stabila,o eventuala casnicie cu intelegere pura curata.Sper sa avem o colaborare superba.Va astept sa vorbim multe si frumos.Lucrez in domeniul afaceri dezvoltari,investitii,parteneria te in Romania (Serbia,Ungar ia,Kosovo,Bulgaria,Ucraina,Rep Moldova,Turcia,Rusia,Georgia).Su nt ofiter lct BSIJ Antitero Jandarmeria Timis Vest(Mascati).
poza Andrey1589

Andrey1589

Varsta:
30 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Arad,
Romania 
Sunt un om obijnuit,caut o persoana asemeni mie pentru o relatie de lunga durata!
barbat fara poza

bogdan_bogdanu

Varsta:
35 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Botosani,
Romania 
Sunt un tip serios,cu sensul umorului si imi doresc o relatie serioasa,deschisa si de viitor, bineinteles pe termen lung.
poza boiangiu_cosmin

boiangiu_cosmin

Varsta:
24 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Craiova,
Romania 
caut fata serioasa pt relatie stabila
poza CataUK

CataUK

Varsta:
28 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Ramnicu Sarat,
Romania 
Adevărata iubire începe de acolo de unde tu nu mai aștepți nimic în schimb. - Antoine de Saint-Exupery
poza constantincostel

constantincostel

Varsta:
55 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
?, Romania 
O FIRE ROMANTICA ,IUBESC NATURA FLORILE,MUNTELE SI TOT CEI FRUMOS
poza Costelus22

Costelus22

Varsta:
35 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Focsani,
Romania 
TANAR SIMPTATIC CU UN MIC DEFECT FIZIC SI AVAND O SITUATIE MATERIALA FOARTE BUNA DORESC O FEMEIE SERIOASA PENTRU CASATORIE ( NU FUMEZ NU CONSUM ALCOL NU IMI PLAC AVETURILE) TELEFON O760148973 O759415413