poza Andreoti

Andreoti

Varsta:
50 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Pitesti,
Romania 
Sunt aici pt a cunoaste persoane dispuse sa dialogheze decent pt a putea lega o posibila prietenie....
poza bentt

bentt

Varsta:
58 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Braila,
Romania 
Un om simplu cu suflet mare
Doresc o relatie serioasa de lungă durată
Locuiesc singur de ceva timp
Îmi place natura
poza bogatu

bogatu

Varsta:
61 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Calarasi,
Romania 
SUNT UN BARBAT SINGUR SI CAUT O RELATIE SERIOASA , NU CAUT MATERIALISTE!!!!!!!
NU AM OBLIGATII FAMILIARE , SUNT DIVORTAT .
poza ciresan57

ciresan57

Varsta:
61 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Timisoara,
Romania 
un tip de treaba la care-i place viata !
caut relatie serioasa iesiri in weekend la munte la mare,plecari in concediu.!
"Vei invata ca, in viata, oamenii pe care-i intalnesti, ii intalnesti cu un scop. Unii te vor testa, unii se vor folosi de tine, unii te vor invata cate ceva. Dar, cel mai important este ca, vor fi si cativa care vor scoate la iveala, tot ce-i mai bun din tine."
barbat fara poza

dorinache

Varsta:
63 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Suceava,
Romania 
Un om catotioameni cu bucuri si necazuri,cu gandul ca niciodata nui tarziu,doamne ajuta,
poza EmanuelNastase

EmanuelNastase

Varsta:
55 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Galati,
Belgia 
om sinplu, crestin, sincer, fidel, sarmant, melancolic si chiar nostalgic....dupa dor de dor...si o dragoste pura naturala...fara fite ...si imoralitati....daca ...mai exista. virtual nu ne putem cunoaste ...corect...darDUMNEZEU ne va gasi si ne va uni.......va multumesc....nr.meu.zero zero trei doi patru sase cinci cinci zero doi patru sapte opt.EU acum lucrez in belgia, bruxeles si locuiesc ,deci care va dorit io relatie un viitor sunati ca sint om bun, crestin .DECI FARA RETICENTE SI PREJUDECATI....DAR CU RECIPROCITATE CRESTINA ...relatie stabila activa plina de viata ,pasiuni,retrairi,inpliniri.deci curaj ...aveti o varsta....unelle 7,8 ani pe acest site si cu mii de vizualizari si fara nici un prieten....dar cu multe foarte multe pretentiiii la descriere....cum le inpliniti singure ....mai cautati si pe alte saituri...aice MATRIMONIALE -CASATOPRIE.......SI CA UN TEST...DACA VA DORITI CU ADEVARAT ...O REL SI NU SPONSORI,SI DIFERITE IPOCRIZIII...IN CARE VA CONTRAZICETI CU TOTI ...NU O SA FITI NICIODATA ...CU NIMENI.DECI ...MACAR INCERCATI...FITI BUNI...CRESTINI...CA ASTA NE A MAI RAMAS....SI ...TOATE ...VOM PRIMI PE DEASUPRA....DE LA DUMNEZEUI IUBIRE....SI UNIRE.. AMIN. FB.AM CU ACELAS NUME SI NR PE MESS. SAU OAZZAP.
barbat fara poza

Emyl20

Varsta:
65 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Vaslui,
Romania 
Respect,normalitate,sinceritate, fidelitate. Un om normal, serios, respectuos, sufletist ,altruist, cu bun simt, optimist, spiritual, crestin ortodox, fidel intr-o relatie, apreciez sinceritatea, familist convins cu spirit gospodaresc, nefumator, consum alcool ff putin (doar ocazional), spontan, uneori cu umor, in limite normale admisibile, cu coloana vertebrala buna si ma ghidez dupa principii morale solide; visator, increzator, uneori poate peste masura (poate fi un defect).
Intr-un cuvant un om cu calitati si defecte.
Imi place natura..., imi plac calatoriile ff mult la munte, imi place si marea, de vizionat un teatru, un spectacol, etc.
Caut o d-na ptr o relatie stabila, de lunga durata...
poza felyx64

felyx64

Varsta:
60 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Ploiesti,
Romania 
Cine traieste momentul salveaza trecutul si cucereste viitorul.Din momentul în care ne naștem,timpul începe să ne ia viața înapoi,hai să profităm din ce a mai rămas...