Regulament
Bloguri

Ingerii in alb

Primavara aceasta n-au inflorit copacii
Primavara aceasta a disparut verdele crud al ierbii
Primavara aceasta n-a mai fost.
Primavara aceasta n-a fost decat cenusiul,
Lupta cu ghearele monstrului
Ce–mi ranjea nepasator
Dand tarcoale fiintei celei mai dragi mie,
Plecand si venind, intr un dans nestatornic,
Nestiind daca sa mai stea sau sa plece
Sub amenintarea acelor ingeri imbracati in alb,
Datatori de speranta si de viata.
Ingerii in alb si-au indeplinit menirea
Ingerii in alb mi-au readus bucuria.

PS Pentru prima data in viata am simtit un respect deosebit pentru medici, pentru munca si daruirea lor de a salva vieti. Deasemenea le sunt recunoscatoare lui Adela1 si lui DrLovee, ce in fiecare zi mi-au fost alaturi si m-au incurajat ajutandu-ma sa-mi pastrez increderea si speranta.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
sanatate pentru toata lumea....sa nu fim nevoiti sa ajungem pe mana ingeriilor in alb...
matrimoniale - membru fara poza

marius_012

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu cred ca anumite diferente de comportament provin din lipsa unor lucruri elementare, fara de care nu iti poti exercita cum trebuie profesia. Altfel...multa sanatate, Melarose
poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mister big hug
Locuiesc intrun oras mic, mereu mi a placut asta, si cand am avut de ales sa raman in Iasi sau sa ma mut la Bucuresti, am ales locul natal, aproape de parinti si fiindca era liniste si pentru ca eram aproape de natura. Din pacate, am constatat recent ca, si nu generalizez, in astfel de orase nu te poti bucura de acelasi tratament ca in orasele mari, nu exista tehnica si nici personal suficient pregatit. Ingerii in albi i-am intalnit in Iasi, oras universitar in care efectiv comportamentul cadrelor medicale a fost total diferit fata de acelora din Neamt. Iar cu cadrele medicale din Neamt am avut de a face toata viata mea, inca din copilarie si la diverse sectii: de la ORL, neurologie, chirurgie, ginecologie, maternitate, oncologie, padiatrie, interne, pneumologie si inca alte cateva. Nu, nu am fost eu bolnava la toate sectiile, dar am avut membri ai familiei care au fost internati pe acolo. Am putut sa vad insa diferenta dintre un cadru medical ce profeseaza intrun oras mare si unul mic.
PS: e posibil sa fiu prea afectata acum si sa gresesc, dar asta e impresia mea in acest moment. happy
matrimoniale - membru fara poza

mister_antinevralgic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Melaaaaaaa...big hug
Sper ca totul este bine, te rog sa ma crezi, am intalnit ingerii in alb si am un respect deosebit pentru tot ce fac ei...Indiferent daca sunt doctori ( medici), asistente, ingrijitoare, brancardieri sau femei de serviciu...S-au spus prea multe cuvinte urate despre personalul din spitale si s-a uitat (uneori prea usor) ce fac ,,EI'' cu adevarat pentru multi dintre noi sau pentru cei dragi noua...
https://youtube.com/watch?v=pwp1CH5R-w4 rosegood luck
poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Coana, din pacate profesiile sunt facute de oameni happy

Marius, ingerii pot avea diferite culori, astfel ii recunoastem pe cei buni de cei mai putin buni. Nu toti ingerii sunt buni happy

Mahmu, big hug

Adela, au fost momente in care nu-mi doream decat sa-mi alung gandurile negre ce ma bantuiam si atunci te am avut pe tine si pe DrLove alaturi sa ma sustineti big hug

Ana, big hug paradoxal, dar, desi ca mama am trecut printrun cosmar nu m am putut gandi deloc la Dumnezeu, avand incredere si speranta doar in stiinta si in doctori.

Jhon, mereu mi ai fost aproapebig hug

Ammo, ma gandeam zilele astea, ca anumiti useri dispar si noi, ceilalti ce ramanem pe baricadele blogurilor, ne gandim ca poate ei au plecat gasind ceea ce au cautat, desi poate ei au plecat fiindca aveau diverse probleme si nu le-a mai permis timpul sa fie prezenti pe aici.

Sanziana, big hug

Ank, multumesc de urari big hug si vi le intorc din toata inima tuturor. Sa fim sanatosi si sa avem intelepciunea sa ne bucuram mereu de aceasta.
poza AnckSuNamun

AnckSuNamun

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mela...big hugrosegood luck
Gânduri bune se îndreaptă spre tine... De la mine, cu drag.
De sănătate!
poza jhon_79

jhon_79

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multa sanatate om frumos.big hug
matrimoniale - membru fara poza

marius_012

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ingerii mereu sunt in alb...dar tu sti asta happy
poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc Coana big hug
Ingerii in alb, mi-au redat increderea intr o profesie ce pentru mine isi pierduse respectul, datorita mercantilismului ce o predomină.