poza membru
Regulament
Bloguri
,Anii, iubitele şi paharele de vin nu se numără niciodată!” Anii se trăiesc pentru că au obiceiul de a trece şi de a nu se întoarce niciodată la noi. Rămânem în urma lor ori cu amintiri ori cu regretul că nu ne-am făcut amintiri. Şi nu prea are rost să-i numărăm din moment ce viaţa unui om nu se rezumă la cât a trăit, ci la ce a trăit, atât timp cât maturitatea nu se reflectă în ani, ci în lecţii trăite şi învăţate, atât timp cât frumuseţea o ai câtă vreme te simţi frumos, nu neapărat tânăr. Oricum, te poţi simţi tânăr toată viaţa şi poţi fi astfel fără să aibă cineva dreptul să te contrazică.

Iubitele doar se pun la inimă, apoi, după ce pleci, se uită. După ce pleacă se dau afară din suflet. Când rămân se iubesc. Numărul oamenilor pe care i-ai iubit spune puţin despre tine, spune că iubeşti mult, că eşti om cu inimă mare şi că eşti printre puţinii care mai iubesc într-o lume din ce în ce mai nepăsătoare. Numărul oamenilor pe care i-ai iubit nu spune şi că ai suferit, că ai fost rănit, că lor nu le-a păsat în timp ce tu făceai tot posibilul să fie bine pentru amândoi.

Paharele de vin se beau uneori de sete. De sete de iubire, de pasiune, de tot ce ţi-a lipsit într-o relaţie în urma căreia te-ai ales cu amăreala unor amintiri care dor. Şi dacă vorbim de compensat, atunci nu, nu numărăm pahare de vin pentru că nu putem să măsurăm dezamăgirile.

Ceilalţi au proasta deprindere de a număra şi de a judeca în funcţie de cât numără. N-am fost şi n-am să fiu niciodată de acord cu ceea ce fac. Ei numără anii, nu lecţiile, nu ce ai trăit. Ei numără iubitele, nu dezamăgirile, nu fericirea, nu lacrimile, nu zâmbetele. Ei numără paharele de vin, nu amarul pe care trebuie să-l speli în cinstea unui om ieftin ca ei.
,,Anii, iubitele şi paharele de vin nu se numără niciodată!”
sursa : http://damadetrefla.com/anii-iubitii-si- … 5vBaY
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineata CEV happy

Gica, traim, traim dar pe cine mai iubim si noi, anul acesta ? hee hee

Akbar, dupa cum spune si blogul nu conteaza nr anilor si nici cel al iubitelor/iubitilor ci doar viata, asa cum e ea traita.

Da Sanziana, daca am putea sa traim doar clipa ar fi minunat. Iar a trai in acceptiunea mea inseamna a actiona. Dar , mereu vom gandi inainte de a actiona ceea ce dauneaza actiunii, stopand o, ramanand doar cu cugetarile, din pacate happy

Kay, bine le mai grai acel filozof, sa nu ne gandim la lipsuri, ca oricum nu o sa le avem niciodata pe toate. Dar daca nu am vedea ce ne lipseste am mai incerca oare sa evoluam, sa luptam pentru ceva, sau doar ne am multumi cu ceea ce avem?
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
De fapt, dragilor si dragelor, acest blog nu este un copy-paste. "Scriitoarea" s-a straduit sa schimbe personalitatea (ca sa nu scriu acel cuvant interzis) autoarei, din femeie in barbat, inlocuind iubitii cu iubitele...
De ce oare?
Referitor la ani, nu cred ca era ceva relevant. Probabil ca prea multi iubiti si prea multe pahare ar fi putut fi o dezvaluire, sau, pur si simplu a transat pe ideea ca numarul acestora ar fi mai relevant in cazul barbatilor... winking
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mela....lasă-i pe alții să-ți contabilizeze anii , iubirile și paharele de vin !! ....tu trăiește-ți viața !winking
poza CEV

CEV

  • Publicat Acum peste 2 luni
seara buna!
https://youtube.com/watch?v=PhMhcJxWlsU
poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asa e Emil, nu se numara ci se inmultesc. La cat mai multe : pahare, ani si iubiri ! good luck
poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ca o gazda buna ce cred ca sunt, imi fac griji Animus, ca poate n ai fost bine primit si nu te simti bine . Asa ca iti ofer o melodie pentru bine dispunere.
https://youtube.com/watch?v=othweNcwkmA
poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Animus, pai tu ai venit cu paharul gol ? winking
poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lupule. da fiecare subiect copy paste este ceva ce ne reprezinta zic eu, ceva cu care partial sau total ne identificam. sau e doar ceva de moment, o anumita stare intr-o anumita conjunctura. Poate nu intelegi acum, dar cu siguranta vei intelege mai tarziu.
poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pai da Dr, ca nu mi place sa fiu pe locul 3, in viata unui barbat. Ori reprezint o prioritate pt el, ori....mai bine lipsa ...winking
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
mela,e pur aleatorie ordinea...dar,tu, fiind femeie, nu puteai sa nu observi astabig grin