poza membru
Regulament
Bloguri

Meteodependenta2

Cred că vinovat pentru mizeria asta de afară este Bacovia. Pentru că atât de mult a scris despre ploaie, plumb, glod, nori etc încât până și Bunuțul o fi zis "mai băiete, asta vrei asta îți dau. Dar nu numai ție, ci și generațiilor următoare". Pentru că așa face Bunuțul: nebunia originară o transforma in chestii pe termen lung.
Bacovia a fost mulțumit. Apoi s-a gândit că nu e suficient și s-a apucat să-și bată joc de lume cu "te uita cum ninge Decembrie". Unde naiba ninge? La cota 2000? In alta țară? La Bâlea Lac? Ha, ha, ha...fraierilor. V-am păcălit! De fapt ploua, ploua, ploua, vreme de beție, băgați alcool în voi, ficatul va va mulțumi mai târziu. Unde mama dracului a văzut el că oamenii au chef de beții când plouă? Poate doar in Maramureș. Dar acolo ploaia nu e o cauza a beției ci un motiv, ca oricare altul, să bei.
O beție adevărată nu se face pe astfel de vreme. Și nu oriunde. Ci noaptea, pe malul marii, cu briza in nas. Poate fi și ocean. De exemplu oceanul Indian. Și a doua zi sa te trezești pe plajă, înconjurat de câteva thailandeze care îți fac un masaj patriotic... Sa te scape de mahmureală.
Majoritatea poeților au scris despre ploaie și vreme inchisa dar nu în halul asta. De exemplu Nichita a spus că plouă infernal dar ploaia lui e în luna lui martie. Deci primăvară, trece repede, înfloresc copacii, înverzesc potecile pădurilor, ai de săpat în grădină și plantat diverse chestii, vine vara in doua luni. Apoi și-a construit toată poezia în jurul unei mansarde. Și nu cred că ii pasa prea mult de ploaie...era ocupat cu altele, mai bine zis, cu alta. Și mai era și puțin fumat că se tot înalța și nu mai știa unde își lăsase în urma odaia.
In concluzie, iubesc soarele. Acum trag o fuga si ii bag un altar lu' Apolo, o multumire lu' Ra si o oda lui Helios. Ca ultima soluție. Pentru că am scos toți copiii cu par bălai de prin case și nu a funcționat.
Sunt înnebunit după soare. Imi da putere, energie, poftă de viață. Cred ca mi se trage de la zodie. Probabil am aparut intr-o zi calduroasa. Că era mai. Nu cred ca m-a deranjat căldura. Mamei mele cred ca i-a fost mai greu. Am crescut iubind soarele, indiferent de temperaturile de afara. Iubesc marea, mult mai mult decat muntele deși la munte merg mai des. Iubesc o zi luminoasa mult mai mult decat una mohorata, romantica spun unii...bleah...mă lipsesc de asemenea romantism. Imi place sa port doar un tricou larg și nu o șubă cu puf de pinguin, cica. Urasc ghetele groase, grele, imi plac pantofii subtiri, ușori.
Cred ca din cauzele enumerate mai sus nu am purtat niciodata first layer. Cand eram mic ma certa mama mereu ca nu vroiam sa port asa numitii ștrampi. Erau niste chestii de le trag copii mici pe picioare pana sus, sub buric. Cred ca erau facuti din bumbac 100%, dar ce mai conteaza. Îi uram.
Imi plac ochelarii de soare, imi place sa ma uit la soare si sa stranut. Imi place sa ma bată soarele in cap, imi place sa fac baie in mare și să vad oamenii pe mal mici cât furnicile, imi plac gagicile in costume de baie sau fără (in nici un caz nu poti vedea asa ceva iarna - poate doar in Rusia).
Îmi place sarea de pe mine și nisipul din par. Si imi place doar pentru faptul că atunci sunt pe malul marii, într-un cort, pe o plaja pustie.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Sweefy

Sweefy

  • Publicat Acum peste 2 luni
@blue: perfect. Îți sunt recunoscător. happy
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ca să știu dacă imi place, ar trebui să îmi fie și ușor să citesc. Nu să mă plictisesc, încercând să "defrișez". Ți-am scris așa pentru că mi-am amintit de un blog care era chiar reușit. Dar e ok, nu țin neapărat să citesc ce scrii.
poza Sweefy

Sweefy

  • Publicat Acum peste 2 luni
@extraterestru: next time, drăgălașo...dar pe timp mai mult. big hug
@blue: știi regula de baza. Nu îți place, nu citești. Cu drag, al tău...etcpeace sign
poza Stavka

Stavka

  • Publicat Acum peste 2 luni
Albastrel, tu te plângi de hattereala? Zi mai bine că te irită că omu' scrie bine!
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Paragrafe și alineate. Alineate nu avem cum să punem aici, dar paragrafe, da.
Cât de greu o fi să folosești paragrafe când scrii un text mai lung?
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mizeria de afară?
Uităm multe după câte se pare: nimic nu este veșnic pe pământul ăsta, anotimpurile se succed, CO2 înseamnă viață pentru tot ce este verde. Venim noi cu pretenții, nimic nu ne convine, vrem să schimbăm totul după voia noastră. sad