poza membru
Regulament
Bloguri

Sibiu

Am ajuns pe la orele prânzului. Vreme frumoasa, drumul a fost bun, trebuia sa mă cazez. Am fost condus de booking către un super hotel. Cică cel mai bun raport preț-calitate, nota 9.9, multe stele. Undeva la marginea orasului, lângă o clădire de pompe funebre. In parcare am fost întâmpinat de vreo 9 tir-uri. Turcești și bulgărești. Unul dintre tir-uri avea in geam 6 poze secsi. Probabil soferul era un pictor de nuduri în devenire si avea nevoie de astfel de reproduceri pentru a-si menține trează inspirația.
Intru in hotel. Posibil proprietatea unui cioban îmbogățit, care își construise edificiul respectiv între parcarea de tir-uri si clădirea de pompe funebre cu sicriele afara, desfăcute, afișate pe dimensiuni. Am uitat sa mentionez ca in fata hotelului erau parcate un BMW si un Mercedes, ambele răcnet, cu numele patroanei in loc de numar.
Hotelul arata destul de dragut, dupa șocul intrarii: prostul gust era la el acasă. Atâta adunătură de kitsch în același loc, mai rar. Dar era curat. Iau cartela, urc in camera. Si sa vezi aici.
Cameră înghesuită, neîncălzită, albă toata. In mijloc, dar chiar pe mijloc, tronau două coloane groase, dorice, cu capiteluri. M-am gandit ca sunt stalpii de rezistență, ceea ce era aproape o scuza. Pe dracu, erau facute din rigips, după un moment de super inspirație al arhitectului.
Dau să deschid geamul, să respir puțin aer curat de afară. Și să admir priveliștea. Și la fel ca in bancurile cu Stefan cel Mare văd numai tâmpenii. In dreapta o zona plina cu ulei de la tir-uri si niste fiare ruginite, în stânga un fost depozit de utilaje agricole, care rugineau lăsate de izbeliște, în față un munte de gunoi. Gura de aer dupa care tânjeam n-am mai tras-o, caci mi-ar fi explodat totul de la plamani in jos.
De nervi am mers la baie. Si acolo noi mostre ale imaginației. O faianță de un superb verde inchis, cu niste motive scoase in relief, nuduri înciotate, gen film porno Caligula.
Sunt un pachet de nervi. Nu stau aici nici mort. Să-l ia naiba pe booking cu recenziile lui cu tot. Dă-i la naiba si de bani deja plătiți. Ma duc la hotel în centrul orașului, la poluare. Și voi ieși în târg. Si ma voi întoarce târziu. Probabil purtând în mână o sticlă de vin destupată. Cântând. Și voi primi amenda mică pentru ca domnii polițiști, iubitori de cheflii cuminți, vor asculta "La calul balan, la calul balan/ Și șaaaauaaaa -i verdeeee..."
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

BlueIris Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pe site-ul unde a găsit motelul/hotelul.
poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Blue Iris, pe ce site? thinking
Poate e Sweefy autorul, vreau să aflu si eu unde mai scrie happy
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ar fi folositor să scrii o recenzie chiar pe site-ul unde l-ai găsit.
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
laughing. se mai intampla. buna ziua.
matrimoniale - membru fara poza

Nop_

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deh, cu tiruri in parcare , clar era un motel! happy
Ca ai bucuit dupa riviurile puse de tiristi si
ei nu-s turisti..happy