poza membru
Regulament
Bloguri

The ghost

Fantomă a trecutului. Asa ii spun femeii care ma bântuie. Și nu este genul de femeie din trecut despre care sa nu-ți mai amintești nimic. Nici măcar numele, nici locul în care și cunoscut-o, perioada sau cunoștințe comune.
Nuu...Este o fantoma în adevăratul sens al cuvântului. Îmi apare în vis, din când în când, la fel de bine conturata precum apărea Obi Wan Kenobi in fata lui Skywalker.
Am întâlnit-o acum vreo 10 ani la Paris într-o dimineață calda de toamna. Pierdeam vremea prin Quai de l’Hôtel de Ville pe la tarabele buchinistilor. Paranteza: interesanți oameni... Unul dintre ei mi-a ținut o prelegere despre Camus de m-a lăsat masca. Închid paranteza.
Și, deodata, ca in poveștile cu zâne diafane, apare EA: Monica... Superba Monica. Într-o rochie de batista vaporoasa, ce cădea perfect pe trupul de elfă. Mersul elastic, umerii drepți, buzele ușor întredeschise și privirea senina m-au fascinat. S-a prescris deci pot spune ca am stockerit la ea vreo doua ore. Finalul a fost când a intrat într-un magazin. Am așteptat vreo 20 de minute și când am văzut ca nu mai iese m-am repezit spre interior. La întrare am dat nas în nas cu ea. I-am deschis ușa, ea mi-a zâmbit, a făcut o ușoară plecăciune din cap și mi - a zis cel mai frumos "merci monsieur" pe care l-am auzit în viata mea. Eu, tâmp, am rămas stana de piatra.
Aseară am visat-o iarăși. Îmi fura tot busuiocul din gradina și și-l îndesa în sân. Eu, în loc sa pun mana pe teribilul hoț, ma uitam la busuioc, rugand-o din priviri sa mai fure. Ca de îndesat, avea unde...
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stiu, stai linistit! eram curioasă ce răspunde Cocoșilă, am glumit tongue recunosc modelul cu rautatile gratuite, eu m-am vindecat, nu le mai socotesc
Totusi, poate nu sunt răutăți, ci probabil o invitație la a comenta mai mult, nu le mai lua si tu personal- blogul e excelent, asta contează good luck
poza Sweefy

Sweefy

  • Publicat Acum peste 2 luni
Irina, nu concurez cu nimeni. Nici nu vad vreo miza în asa ceva. După cum ai observat, nu am comentat niciodată blogurile altora. Pur și simplu mi-am văzut de treaba mea. Toate comm-urile sunt pe blogurile mele și doar ca răspuns la răutăți gratuite.
matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum peste 2 luni
buna seara , recunoastem noi sectia de politie Nr14.5 ca aceasta se adevereste ca marturisire sincera a unui patriot
fapt pentru care iti aducem multumiri si felicitari specifice pentru actul profund civic...
Urmatorii Cetateni specificati in declaratia de mai sus sunt invitati prin aducere cu mascati la Sediul nostru ,urgent :
- cetateanul Camus , sa ne dezvaluie tot ce stie sub semnatura proprie...
-cetateanul Obi ,poreclit si Wan ...
-cetateanul Skywalker , vazut in public ca persoana Interesanta , trebuie sa declare ce a vazut ca martor,
-cetateana Monica ...Beluci , surprinsa de respectatul nostru autor cum a furat Busuioc , provenienta Busuiocului
este dubioasa si Fiscul vrea sa stie ce alte furaciuni si droguri mai ascunde duduia in Sani ...si reconstituim cum a
procedat de a indus o stare de pierdere de flexibilitate nefireasca autorului , cocaina sau Mari-Juana ?
-upsss...de unde stie autorul ca ea este Monica ? nu si- a marturisit numele ....o fi Lulu ,sau Brigite ...!
semnatar Citatii ,indescifrabil ....Ploton'er Ludovic Chruchot ...coffee
poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ce-mi placeeeee, se concurează blogerii( adică se invidiază si se ceartă) înainte asta o făceau blogerițele aici, erau niște knock out- uri senzaționale, si nu prea profi laughing mă intreb, acum care e miza, fantomița, Parisul, busuiocul, narațiunea, visul ?
laughing
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Astept sa fiu bantuita de fantoma viitorului. whew!
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum peste 2 luni
...''vaporoasa precum un cordon de roua pe o rochie diafana''. Este ceva ce mi-a ramas in minte, citind descrierea unei champagne, iar textul scris de tine mi-a readus amintirea. Cuvintele cheie: diafan si delicios. Gandesti precum scrii, si scrii frumos! Felicitari!
poza Sweefy

Sweefy

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cock, scriu în graba și intra autocorectul. Câteodată eronat. Insa uitându-mă pe niște bloguri ale tale, ma ia durerea de cap. Asa ca scoate bârna din ochii tai mai întâi, fățarnicule. După cum îți ziceam... move on. Te poți bălăcări pe alte bloguri. Nu pe al meu.
poza Sweefy

Sweefy

  • Publicat Acum peste 2 luni
Galateea și Cocosila comentariile voastre fac parte din categoria "bășcălie penibila". Scriu ce vreau și cum vreau. Nu va place... Move on!
matrimoniale - membru fara poza
Moderator

Galateea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Când i-ai deschis ușa ai făcut mișcări prea buște din cauza intimifâstâcelii și ți-ai dat cu ușa în cap. Consecința? Cucuie, ”zâmbet tâmp” (cred ca era o grimasă de durere). Visele astea recurente de la cucuiul ăla ți se trag.
matrimoniale - membru fara poza
Moderator

Galateea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eh, de ce nu e în stare o femeie îndrăgostită de tânărul preot! Îl ajută și ea cu ce poate.