poza membru
Regulament
Bloguri

UN MARTISOR FARA MARTISOR

Azi prin oras era nebunie mare .Mi-am lasat masina pe la Amzei langa Trattoria si am fugit la Dona la ,,coloane'' sa imi fac treaba iar mai apoi sa trec si pe la saloanele din preajma.Cand ajung pe trotuarul de acolo forfota si aglomeratie.Toata lumea cauta,vedea,intreba si cumpara...martisoare.
Insa nu si eu.
Cu toate astea ,din obisnuinta incep si eu sa ma agit insa realizez repede ca nu mai am ptr cine sa iau.
Colegelor de la munca le-am luat duminica ,prevazator,mama e departe pe la tara,iar EA NU MAI E.
Nu mai e langa mine ca in ultimii 8 ani,iar eu nu inteleg de ce nu mai am pe ce sa cheltui banii si nu mai inteleg nici rostul pentru care mai ma duc la munca.
Prin 2003 am inceput cu o zambila timida si un martisor mic si modest(gestul conteaza mi-am zis eu atunci student fiind fara buzunare la haine-deci fara bani) ,ca sa ajung anul trecut sa alerg dupa o orhidee mare si care stiu ca mai infloreste si in prezent, si un martisor din aur .
Chestia ciudata pe care nu o inteleg si de care citisem peste tot este ca nu am inebunit, nu am cazut in patima bauturii sau a drogurilor ci am inceput sa muncesc mult si sa fac bani cat mai multi(de care chiar nu am nevoie) poate ca sa stau cat mai putin pe acasa sau chiar deloc.
Toate astea nu au nici o valoare daca pe intai martie nu oferi un martisor din inima cuiva drag.
Hai ca te-am plictisit destul.
Fii bun sau buna macar maine pentru ca merita.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza danclionmt

danclionmt

  • Publicat Acum peste 2 luni
bubu hai ca vin .zi-mi unde in cta sa vin.vezi ca vin cu mobra e mai sigura decat masina.vorba aia:moarte sigura cu cobra dar mai sigura cu mobra
poza danclionmt

danclionmt

  • Publicat Acum peste 2 luni
CE TARE ESTI!!! CE DIRECT LE ZICI!!!
poza danclionmt

danclionmt

  • Publicat Acum peste 2 luni
cum mai sa ma iau de femei pe strada sa creada ca sunt in cel mai fericit caz disperat ca sa nu zic maniac? sau pervers sau mai stiu eu cum?
poza danclionmt

danclionmt

  • Publicat Acum peste 2 luni
zambile cumparam si eu acum 7-8 ani.iar de vrut nu prea mai am ce sa vreau ptr ca nu am cui sa ii dau un martisor.deci raspunsul corect e ca nu am cui si asta nu e de bine