poza membru
Regulament
Bloguri
Mai oameni buni, cand am poposit pe matrimoniale.ro acum cateva zile speram sa ma intalnesc cu niste tipe tari macar ca fetele de la saloane unde ma duc sa iau comenzi toata ziua.Cand colo m-am indragostit de sectiunea blog poate si ca am vazut ca lumea mai si citeste ceeea ce inseamna ca pe acest site nu sunt doar animale in calduri ci si oameni dornici de putina cultura, fantezie si divertisment.
Asa ca aseara am rasfoit putin site-ul si ce am observat ca cele mai multe discutii s-au iscat in jurul lui DUMNEZEU.
Nu o sa mai comentez si eu postarile anterioare ci o sa sa spun o mica povestioara.
Acum 2-3 saptamani in jur de 1 februarie imi suna la usa doua fete frumoase foc dar imbracate foarte modest cu fuste lungi si largi , caciulitze de studente pe cap si cu un bratz de carti la piept si o biblie pentru protestanti.Orice urma de make-up lipsind m-am prins:erau martore ale lui Iehova,dar frumoase foc.
Vazand ele ca nu le inchid usa in nas dupa vreo 3-4 min de discutii in usa se autoinvita in casa iar eu ce eram prost sa le refuz mai ales ca e o adevarata placere sa auzi o voce tanaracare incearca sa te convinga iar eu vesnic sunt Gica Contra.
Iar am deviat de la subiect.Sa revevim.
-Credeti in Dumnezeu, ma intreba ea.
-Cred ca suntem cam de aceeasi varsta deci sa lasam politeturile deoparte.
-Crezi in Dumnezeu,reformula ea.
-Cred probabil intr-o forta pe care uneori nu o inteleg,
-Stii ca va veni sfarsitul lumii anul acesta?
-Mai nu stiu insa pentru mine ar fi foarte bine.
-Da? De ce?
-Pai scap de rata la casa, rata la masina, la laptop , la combina frigorifica,la tv si sa nu uitam la masina de spalat.
-Vai !!! exclama ea.
-Dar tu crezi ca va veni sfartitul lumii?
-Da.
-Minti , spusei eu si m-am uitat fix la ea in ochi intelegand in acelasi timp ca am de-a face cu o fanatica religioasa ascunsa sub aceasta masca de inocenta.
-Dar stii ca Noe a adunat si a facut si ca Avraam la fel si etc si etc vreo 10 minute fara sa o pot opri.Pocaieste-te si alatura-ne noua si vei cunoaste Raiul.
-Of,mai credeam ca eu am creierul spalat ca visez numai sampoane, farduri, forfecute,ceara de epilat sau bigudiuri dar vad ca voi o ducesi mai rau.Eu nu contest existenta lui Dumnezeu, nu contest faptele bune pe care ar trebui sa le facem mereu,si mai ales as vrea sa va atrag atentia ca marile razboaie ale lumii s-au pornit in majoritate datorita unor fanatici religiosi.
-Sa stii ca te vei cai pt ca spui toate acestea.Toate semnele din Sfanta Scriptura Spun ca va veni.
-Care semne? nimic concret si discutia a continuat asa pana ne-am luat ramas bun fara vreo finalitate sau finalizare.

Am ramas cu un gust amar pt ca astfel de oameni vor sa ne induca in creier ca o ducem rau.Ei hai lasa ca nu o ducem chiar asa de rau .Desi avem rate,cheltuieli de toate felurile eu vad parca mai multi oamneni impliniti decat necajiti si de asta ma cam deranjeaza presiunea care ni se impune in cap cum ca ar fi rau in lume si ar veni sfarsitul.Ei hai ca nu-i chiar asa .
Iubiti-va, bucurati-va si traiti clipa . Asta le-am spus si fetelor ,,martore'' insa ele parca -si doreau sa le mearga rau. Pacat de frumusetea lor neslefuita. Si la fel de pacat e ca Steaua nu poate sa le-o bage in poarta.Olandezilor nu fetelor.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Grunwald

Grunwald

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pentru noi, romanii, NU va veni sfarsitul lumii in 2012 pentru ca suntem in urma cu 100 ani... Altora ar trebui sa le fie frica... Banc vechi...