Regulament
Bloguri
As dori de fiecare data cand intru si postez aici sa aduc numai lucruri bune , numai lucruri de care tu cititorule sa te poti folosi sau macar sa te amuze .Despre astfel de lucruri doream sa scriu si in SAPTAMANA MARE , cum ii spunem noi romanii insa ce am vazut azi nu prea mi-a placut si mi-a dat de gandit.
Cat e ziua de mare ma plimb cu treaba prin Bucuresti si imprejurimi prin saloane si farmacii.Azi am poposit la o farmacie din sectorul 6 , nu dau numele sau adresa din motive obiective ,si dupa ce am intrat am observat ceva dar nu am indraznit sa privesc insistent.Cand mi-am terminat treaba ,doamna care mi-a inmanat banii a inganat ceva cu gura aproape inchisa.Era o doamna trecuta bine de 50 de ani probabil aproape de 60 ,respectabila de altfel,insa m-a socat aspectul ei :ochiul stang avea un rotocol mov-vanat in forma rotunda iar mana stanga de asemenea vanata la incheietura pesemne ca a incercat sa se si apere.Nu am indraznit sa o intreb ce a patit, mi-a fost jena, insa la iesire femeia de serviciu a adaugat sec: ,,barba-su''.
Hm.
Chiar suntem niste animale,chiar nu putem sa ne controlom si atunci cand avem astfel de porniri sa spunem in gand o rugaciune sau si mai bine sa ne luam lucrurile si sa plecam daca simtim ca nu mai suntem in acelasi cerc magic cu persoana aleasa?
Eu cred ca se poate doar ca unii sunt prea lasi sa faca acest lucru si aleg sa loveasca o femeie.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza danclionmt

danclionmt

  • Publicat Acum peste 2 luni
cred ca si bautura e un factor de luat in seama la acesti oameni
poza carmenk

carmenk

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu sunt animale cei care lovesc o femei,un animal nu face rau din placere, oamenii acestia sunt doar niste lasi, ratati in viata, incapabili sa infrunte si sa lupte cu greutatile vietii,incapabili sa faca ceva in viata si atunci singurul mod prin care stiu sa dovedeasca chipurile ca sunt barbati adevarati e sa loveasca o femeie, pe cineva care le este fizic inferior, dar care nu le este inferior din nici un alt punct de vedere din contra.
Si femeile ar trebui sa inteleaga ca nu au de ce sa suporte sa fie lovite si sa inteleaga ca e mai bine sa fie singure, chiar daca au un copil, decat sa stea alaturi de un barbat violent...acel barbat nu le ajuta cu nimic in viata ci le-o face mai grea. Trebuie sa inteleaga femeia ca are puterea sa plece si sa reuseasca in viata fara sa care in spate un astfel de barbat care oricum altceva nu stie sa faca...pentru el sa loveasca o femeie este singura reusita.
poza danclionmt

danclionmt

  • Publicat Acum peste 2 luni
nu am citit ,insa raman la parerea mea:lasitatea ii caracterizeaza pe astia si incultura crasa.cu un barbat nu s-ar lua la hartza........EEEEE