poza dm_savu

dm_savu

Varsta:
65 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Lugoj,
Romania 
Urasc minciuna si mincinosii cu diploma!
Contacteaza-ma (e simplu), hai sa ne cunoastem (daca vrei poti), incearca sa-mi citesti sufletul (nu prea a reusit nimeni in ultima vreme)!
poza Gabel

Gabel

Varsta:
61 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Alba Iulia,
Romania 
Multi oameni nu reusesc sa vada cum modestia, gingasia si dulceata temperamentului unei femei compun atractia erotica, complementare si primordiale unei frumuseti fizice subsidiare prin efemeritatea ei, care oricum nu vine nicidecum din trasaturi perfecte, ci tocmai din particularitati considerate de unii la prima vedere deficiente.

Atatea suflete singure avide de iubire, care se complac in speranta, impartite intre plictiseala si dezinteres, inerte in expectativa lor lipsita de initiativa si curaj, fac prezenta lor pe acest gen de site-uri un nonsens.

Nu am posibilitati materiale, asa ca in afara de mintea, trupul, sufletul si afectiunea mea, nu am prea multe de oferit. Daca ai si alte cerinte, nevoi, necesitati, ori cochetezi cu minciunele nevinovate sau justificate pentru a nu ma rani, rog fa abstractie de acest profil si nu te impiedica de el. Nu doresc sa incurc, sa incarc sau sa impovarez viata nimanui... si prefer o suparare de moment in beneficiul unei increderi "in the long run". Nu sunt Fat Frumos si nu am un cal alb cu care sa te impresionez, am calitati, asa dupa cum am si defecte... depinde de ce vrei sa vezi si sa scoti in evidenta... empatia sau constructia propriilor medalii pe suferintele altora. Sigur, e dreptul tau sa consideri ca am scris un "roman", dar nu te obliga nimeni sa-l si citesti... da Pass!

Nonconformist in general, pentru unii excentric, cu un spirit inca poate prea liber raportat la o anumita categorie sociala puritano-bigota, care imi repugna, incerc sa-mi gasesc un echilibru intre lumea interna si cea externa, dificil de obtinut dar si mai greu de pastrat fara a rezona si impartasi cu altcineva care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mine.

Iubesc tot ceea ce inseamna bun gust si bun simt. Iubesc frumosul si detest minciuna, ipocrizia, prostia, vulgarismul si frivolitatea. Imi place IT-ul, natura, calatoriile in general si drumetiile cu cortul in special. Ador muntele… sufletul meu e vesnic pribeag pe poteci pierdute, printre creste, lacuri, jnepeni si brazi… acolo unde doar vantul iti sopteste la ureche noapte buna. Sunt fascinat de Univers si misterele lui, de Cosmologie si calatorii spatiale, de energia si puterea furtunilor de vara. Imi place sa ascult muzica, sa cant la chitara sau sa compun melodii. Ma bucura caldura luminii, bogatia si mirosul campului, tihna, linistea si meditarea ploilor molcome de toamna, cu siguranta indusa de diminetile si serile ei cetoase, care parca imi hidrateaza toti porii, mirosul si duduitul hipnotic a unui foc in soba sau vatra.
poza handsome_boy

handsome_boy

Varsta:
49 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Oradea,
Romania 
...cu scoala...atletic...iubitor de ...mare...plaja...soare ...apa ...caut ...asemenea....va multumesc tuturor pentru vizita ....