poza AlexaP

AlexaP

Varsta:
55 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Waterford,MI,
SUA 
Locuiesc in USA ,sunt divortata si doresc sa cunosc un barbat roman american.Iubesc natura,calatoriile.Imi place sa citesc,sa petrec timp in natura, sa exersez, sa am grija de trup,minte si suflet Sunt o personalitate curajoasa,I-mi place sa calatoresc si sa explor locuri noi.Sunt romantica si creativa si respectul este foarte important pentru mine,vizavi de toata lumea. Doresc un barbat inteligent, deschis la minte cu interesele lui,caruia sa-i placa sa calatoreasca,sa fie sincer si pregatit sufleteste pentru un inceput nou,cu socotelile trecutului incheiate si deplin respect pentru femei.Positiv,cu simtul umorului and easy going.Daca nu ai fotografie si un profil complet,te rog sa nu ma contactezi:asta tine de respect.De asemenea no chat.Succes la toata lumea!
poza anianish

anianish

Varsta:
52 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Pitesti,
Romania 
un om cu calitati si defecte
poza Corneliacory

Corneliacory

Varsta:
48 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Divortata.libera.Medic la clinica dar si la cabinet propriu.Am destul de putin timp liber...
femeie fara poza

dreamsdreams

Varsta:
50 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
sunt o persoana simpla in esenta, dar complexa in amanunt, cu valori crestine bine conturate.
imi doresc un barbat compatibil, cu simtul masurii intre realitate si iluzie, capabil de sentimente autentice si de a construi o relatie solida de casatorie.
nu sunt interesata de aventuri, barbati casatoriti sau socializari ieftine si cronofage!
poza ina74

ina74

Varsta:
49 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Constanta,
Romania 
doar o femeie eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu
poza LaviniaP

LaviniaP

Varsta:
41 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Hunedoara,
Romania 
Sinceră, fidelă și cu simțul umorului.
Doar persoane serioase, rog pe ceilalți să se abțină.
poza MELLANY

MELLANY

Varsta:
55 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Radauti,
Romania 
Vinde în viața asta orice, dar nu sufletul tău! Nu sufletul celor care vrei să îți rămână! Sufletul este inestimabil și ne duce peste timp și oameni redându-ne nouă înșine mereu în orice spațiu al universului ne vom afla. Cu sufletul îți poți găsi iubirea, chiar și când ea pare de negăsit. Sufletul doar se dăruiește. Frumos. În tăcere și cu sfioșenie. Cu totul sau deloc. Sufletul când se dăruiește este ca o pietricică care lovește cristalinul apei făcând cercuri nemuritoare într-un alt suflet. Cercuri a căror ecou se va auzi peste viață. Cercuri de lumină care ne aduc mereu la noi, mereu acasă, mereu unul altuia!
Sufletul se dăruiește o dată și pentru totdeauna! Înainte de dăruire, sufletul se încearcă. De viață. De trăiri. De greșeli. De alegeri. De dureri. De împliniri. De reușite. De bucurii. De fericire.
Vinde în viața asta orice, dar nu și sufletul!
Nu-mi cobor standardele pentru simplu motiv că alții nu și le ridică pe ale lor. M-am așezat la masa Vieții...cine are curajul să joace cinstit s-o facă. Urăsc Minciuna și Mincinoșii, ...mi-am pus sufletul pe un taler de argint...dar nu pentru al împărți cu cei care mănâncă din farfurii de unică folosință,...scuze pentru că sunt tranșantă...dar eu chiar nu am timp de pierdut....cu amatorii de senzații tari...sau cu cei care din anumite motive își ascund fața sau identitatea.... din motive...doar de ei știute. Cei vizați să mă ocolească. Știu că bărbații sunt vizuali,...dar dragilor nici Super Femeile nu se găsesc aici....nici în altă parte...nici măcar pe stradă nu le găsiți. Ele se construiesc ...cu multă iubire, cu respect, cu bun simț, cu seriozitate, cu loialitate, cu răbdare,...și se continuă așa....mult timp, poate fi și o viață. Viața e făcută din fapte, nu din vorbe Deci asta sunt...și caut un suflet care să vibreze odată cu al meu. Poate am fost puțin dură...dar asta e realitatea....mă fac vinovată de delictul de a fi realistă, și chiar nu am timp de pierdut. E foarte prețios Timpul...pentru cine a învățat să-l prețuiască. Multă lume aici pe aceste site-uri....multă lume, puțini oameni. Ca să porți coroană de Om, trebuie să ai Minte, Suflet și Obraz. Mulțumesc pentru răbdare...și dacă tot ați ajuns aici, să știți că rămânem cu iubirea pe care am dăruit-o oamenilor din jurul nostru...și cu faptele.
Întotdeauna roagă-te ca ochii tăi să vadă lumina din viața oamenilor, inima ta să aibă puterea de a ierta răul, mintea să uite ce nu a fost bine, iar sufletul să nu-și piardă speranța.
Cauti ceva vag - crezi ca e in bani, in putere, in prestigiu, in respectabilitate. Dar pe urma vezi oameni respectabili, oameni puternici care si ei cauta. Si mai vezi si oameni extraordinar de bogati care cauta si ei; cauta pana la sfarsitul vietii. Prin urmare, bogatia nu ajuta la nimic, puterea nu ajuta la nimic"mândria nu ajută la nimic, -Oho...in rest tocmai m-am RAZGANDIT!...deh...ANDURANTA!... doresc sa fiu contactată doar de persoane care știu ce caută.
Până la urmă fericirea este ceea ce caută fiecare om.
Fericirea este cea care stă în spatele a tot ceea ce facem, cu toate că ideea de fericire va însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi."
..Toate trec si toate lasă urme,...lasă lecții de învățat sau...amintiri de neuitat...!!! vă mulțumesc pentru răbdare și dacă tot ați citit...succes.
Nu sunt Trofeul niciunuia dintre voi...pentru simplu motiv că nu sunt aici pentru sex, creiere înguste, care măcelăresc frumoasa limbă română și care se vor cuceritorii site-ului.
Nu sunt doar un trofeu pe patul tău
Pe care-l vrei doar când ţi-e greu.
Nu încerca să crezi........,
poza Mellla

Mellla

Varsta:
49 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Uneori cu masca, alteori fara, un amalgam intre realitate si vis, Adica FEMEIE. Iar pe femeie trebuie sa inveti sa o citesti.