Regulament
Bloguri

Profesorul

Ma simt inutil, stiu, este greu de exprimat in cuvinte..O ,,dusca’’ de alcool face bine, oooops, tzarrrrr…DAAA,,,cine indrazneste sa deranjeze linistea acestui sfant lacas???’’ ,,EEEEeeesteee’’, sau ceva de genul asta imi suna in receptor…,,Am reusit, am terminat dispozitivul, vino sa vezi’’…Sunt déjà ,,suprasaturat’’ ( cica ,,satul’’ nu da bine) si, cunoscandu - l pe professor, ma astept la orice… Ce sa spun, gasesc un taxi si…la drum.
,,ALOOO'', intru ca la mine acasa, nu-i ,,problem’’, imi pun un ,,Jack’’ si astept, nu mult, pentru ca apare profesorul dansand ca un ,,apucat’’…Incerc sa-l calmez, imi dau seama ca este in transa…
Ma imbratiseaza…Nu inteleg dar nici nu pun intrebari inutile.
-,,Pune-ti castile sa verificam’’…,,Nu se aude nimic’’…,,Suflet curat, minte canci, cine mi-o fi facut rost de tine…ma ???’’ ,,Profesore, cred ca e invers, na, zic si io’….’’Usor fastacit de penibilul situatiei rade ,,Sper ca nu te-ai suparat , sa schimbam, lasa gandurile sa alerge, poti sa te gandesti la orice’’…,,Chiar functioneaza, spune el incantat, esti baiat bun, multumesc ca ma apreciezi cu adevarat’’.
,,Profesore, am o idée, ce-ar fi sa-l incercam in mediul IT, am eu cont pe un site de socializare si tare mi-ar place sa stiu ce gandesc anumiti useri, ce zici?’’. Este de accord, asa incat mergem la calculator, intru pe site si ,,studiez’’ cateva profile, fara rezultat. ,,Cred ca trebuie sa gasesti pe cineva care este on line’’.
Deschid o fereastra de chat cu o persoana total necunoscuta si…chiar functioneaza. Renunt usor imbufnat, pfff, ce ,,spoiala’’…
-Mai copii, voi stiti ca mai sunt si oameni normali in casa asta care chiar dorm noaptea?
Oooops, e Mimi, o femeie adorabila care acum cativa ani l-a ,,cules’’ pe profesor dintr-un bar unde acesta esuase lamentabil. Parasit de familie, dat afara de la catedra, neinteles de prieteni, isi gasise ,,evadarea’’ in alcool si toti spuneau ca doar o minune il mai poate salva. Nu stiu ce scanteie a fost intre ei, cert este ca Mimi l-a luat la ea acasa, i-a devenit iubita, prieten, confident, secretara si minunea s-a produs. Doar cei care nu le cunosc povestea spun ca ea (avand in vedere diferenta de varsta si studii) ar profita de el cand de fapt a fost taman invers. Ea i-a redat increderea de a continua cercetarile, dar, ca un adevarat ,, businessman’’l-a convins sa realizeze mai intai inventii mai mici si mai nepretentioase care sa le aduca si bani. Si a avut dreptate, oglinda inventata de profesor a avut un succes nebun, multa lume (nu doar femei) dorind ca atunci cand se uita in oglinda sa vada ,,ceva’’. ,,Bine, dar este o minciuna’’, a protestat atunci profesorul…,,Nu mai mult ca ,,photoshopul’’ dragule, stai flexat, le va da incredere in propiile forte multor oameni, vei vedea’’.
Tusesc usor incurcat, bine ca nu am montat dispozitivul sa afle profesorul ce gandesc despre neglijeul lui Mimi, si-mi iau ,,la revedere’’…
Dupa un somn agitat ma trezesc cu o durere de cap ingrozitoare. Imi prepar o cafea tare si amara, ,,sudez’’ doua tigari si deschid netul. Stupoare, siturile de stiri abunda de detalii de la explozia laboratorului renumitului profesor care, dand dovada de un curaj nebunesc a reusit sa o scoata pe Mimi din flacari. Ma imbrac la foc automat si in jum.de ora sunt la spital. Il gasesc intr-o rezerva badajat din cap pana-n picioare. Se bucura sa ma vada. ,,Ce s-a intamplat?’’ intreb ,, Oficial a fost un accident nefericit’’…,,Si, neoficial???’’…,,Hmmm, ai plecat in graba, Mimi a vrut sa testeze si ea aparatul, e doar vina mea, cred ca am gandit ceva de genul : Doamne, la cat e de neindemanateca si prostuta sper sa nu-l strice, cert este ca a facut o criza de nervi, a trantit aparatul de podea, a ,,maturat’’ mesele cu eprubete, nu stiu exact, ceva a facut reactie, a urmat o mica explozie si un incendiu, bine ca am putut sa o scot de acolo, stii, cred ca o iubesc cu adevarat’’…,, Si inventia? Mi-ai promis ca unul dintre primele dispozitive va fi al meu’’…,,Poate unele chestii nu trebuiesc inventate, ce rost are sa stim gandurile oamenilor, de ce sa ne complicam inutil viata?’’ Sunt usor derutat, nu stiu ce sa cred…

https://youtube.com/watch?v=QI5Ldj3_TP4
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

mister_antinevralgic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mi s-a intamplat si mie sa astept trenul si pe langa mine sa treaca diverse autobuze...
https://youtu.be/RMHoa7RSayI
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
O data am asteptat 30 de minute , un autobuz, pana sa mi dau seama ca nu mai circula pe acoloolling on the floor
Ma pierd pe strazi si cu harta in manacrying
Cred ca mi trebuie un GPS portabilolling on the floor

Scuze de off topic I don't want to see
matrimoniale - membru fara poza

mister_antinevralgic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hmmm... https://intelepciune.info/87/broasca-si- … onul/ hee hee
Mela...si femeile cauza greselilor barbatilor...winking
https://youtu.be/4gOLFk7w5go
Adanna, sper ca nu te referi la cutia de viteze...feeling beat up
matrimoniale - membru fara poza

mister_antinevralgic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si cum...
https://youtu.be/CMaLjqgt254
hai sa va ,,stresez'' retina...

Fără îngeri

Am obosit să mă ascund-n spatele monitorului
Parcă aş fi în faţa unei ape vii
Ceva încremenit ce prinde viaţa
Brrrrrrr
Mi-e teamă să nu fiu absorbită
Dincolo...
Dar... parcă...
aş vrea să mă dizolv printre pixeli
În cea mai erotică îmbrăţişare din lume
Cea mai desăvârşită iubire
Un program nebun de fericire
Scriind
Răsfoind
Minţind
Vrăjind
... în rând cu lumea
Inventând poveşti nicicând posibile
Cuvinte împuşcate cu încredere
Victime zdrobite...
P a l m a r e s
Mda... pustiitoare treabă
Monitorul!
Dar incredibil de plăcută
Cel mai adulter păcat
O biată viaţă trăită electronic
Umanitatea uitată până la absurd -
Cine mai are nevoie de noi pe-aici?
E pustiu aici... şi-acolo...
O lume fără îngeri!

poezie de Gabriela Marcian
matrimoniale - membru fara poza

mister_antinevralgic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineata.happycoffeecoffeecoffee
Multumesc dragi cititori big hug dar mesajul meu este mult mai simplu winking

https://youtu.be/aLnZ1NQm2uk
https://youtu.be/UnSh-KPV7QQ
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ya right! happy)))). Da’ ce, barbatul umbla in cutiile voastre cu lanturi, cercei si zorzoane?happy)))

Ea: Ma duc la sala.
El: bine.

El: ma duc la fotbal cu baietii.
Ea: da, iar dupa aia te duci la bere, si o sa fumezi mult, si o sa vii acasa la 2 noaptea baut si afumat ca un porc, si o sa ma trezesti din somn ca cine stie ce dracu mai darami prin casa, iar eu ma trezesc devreme si iar o sa ma vada colegii la munca , obosita de nici un kil de farduri nu ma mai salveaza , si toate astea numai din cauza ta si a meciului tau! Stii ceva? Yo ma duc sa dorm la mama! happy)))))))))))))
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Iote, subiect de blog: Evolutia sau involutia unei relatii ,datorate diferentelor de gandire intre un el si o ea. Simplificare, cale de mijloc, sau complicare? happy)))
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu stiu cine i ala. Yo ti am dat o portie de adevar descrisa de nea Mark Gungor rock on!
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Anima, pentru exemplificare:

Femeile sunt construite mult mai complicat decât bărbații. La bărbați totul este simplu, la femei totul este complicat. De ce?

Pentru că avem dispozitivele biologice ale creierului foarte diferite.

Voi începe cu bărbații.

Creierul bărbaților – un dispozitiv în care domnește o ordine perfectă. Aici totul este pus în cutii diferite.

Friki Friki – într-o cutie, sportul – în alta, lucru – în a treia. Avem o mulțime de cutii, aproape pentru fiecare lucru. O cutie este pentru mașină, una pentru bani, există o cutie care păstrează gândurile despre lucru. Avem o cutie, în care depozităm ideile pe care le avem despre voi, femeile. O cutie – destinată copiilor. Și o cutie aparte – gândurile despre mamă.

Mereu ne aranjăm gândurile după acest principiu. Și există o regulă: atât timp cât desfaci o cutie pe celelalte nu le poți atinge. Dacă discutăm un anumit subiect, atingem doar cutia unde avem stocate „documentele” specifice acelui subiect. Iată de ce noi discută doar întrebările concrete: suntem foarte atenți cu privire la conținutul acelor cutii, care nu sunt puse în discuție.

Creierul femeilor este diferit – o minge mare, învelită în sârmă. Și totul este conectat. Banii sunt asociați cu mașina, mașina cu munca, copii cu mama, mama cu bunica și bunica trebuie să fie și ea conectată la ceva. Ca rezultat procesului de gândire al femeilor – o șosea imensă pe care totul este condus cu aceeași formă de energie – emoție.

Din această cauză, femeile țin minte tot. Dacă iei oricare întâmplare din viața voastră și o conectezi la emoții, ea rămâne veșnic în mintea voastră.

De ce bărbații nu sunt la fel? Pentru că, în primul rând, de multe ori uităm să ne revizuim cutiile. În al doilea rând, suntem ființe aproape lipsite de emoții. La drept vorbind, avem foarte puține lucruri pentru care ne facem griji cu adevărat. Dar femeile tind să aibă grijă de tot. Ele, pur și simplu, iubesc acest proces.

De-asemenea, în creierul bărbaților există o cutie, despre care femeile nu știu. Este o cutie goală. Și este preferata noastră.

Dacă un bărbat are șansa de a face acest lucru, din subconștient o va alege anume pe ea. Ce ar putea fi mai bine decât golirea creierului pentru câteva ore? Din acest motiv ne place pescuitul.

Câțiva ani în urmă, Universitatea din Pennsylvania a efectuat un studiu și a constatat că bărbații chiar se pot deconecta de la tot și în același timp pot respira. În comparație cu femeile, care nu au această abilitate.

Mintea femeilor nu se oprește niciodată. Ele nu pot savura acea cutie cu „nimic”. Acest lucru desigur le înnebunește. Din acest motiv le enervează când văd un bărbat care nu face nimic. big grin
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Mister, daca barbatii ar avea posibilitatea sa asculte gandurile femeilor, tartacuta le ar exploda pe motiv de “ fatal error” , in suprasarcina rock on!