Regulament
Bloguri

Din arhiva

,,Broasca''

-Ce draqu’ mister, ai nori în glugă ?
S-a dus liniştea mea…Stăteam şi io’ pe-o banca profitând de vremea primăvăratecă…Individul îmi pare cunoscut, dar nu ştiu de unde ,,să-l iau’’…
-Sunt eu, ,,Broască’’, nu-ţi mai aduci aminte de mine???Mi s-a schimbat aşa tare mufarina???Abia ce-am ieşit de la pandaimos, gata, sunt înger…Ia zi, ceva saiele ai pe tine, dai şi tu o bericioaică, un vinuleanu, ceva?
Nu apuc să răspund…
-Stai flexat, are mandea lovele, făceam caterincă, ştiu că nu eşti guşter da nici pârlit…
Vorbeşte repede şi icnit, pur şi simplu mă ameţeşte.
-Hai să lăsăm gargara, stai acilea şi te uiţi dupe panacotele ce trec în ,,pantaloni de surdo-muţi’’ cu jamandulele la înaintare, crezi că pică vo’una la eugenie???Nu mergem noi mai bine la o bibliotecă, ne fac aia un mezanplas mişto, că mă cunosc, şi băgăm ceva la ramazan?
-Corneliu, te rog să mă scuzi dar am alt program…
-Hait, asta-mi place la tine, ai memorie, până şi hoaşca de maica-mia îmi spunea Cornel, nu mai zic de rapandula cu care sunt, ,,Broască fă aia’’, ,,Broască adu aia’’…pfff. Da deseară ce freci? Nu vii pe la mine pe la bordei? Organizează cadaoala de nevastă-mea un bairam, că doar i s-a întors ciumegul, şi, cum ştiu că le ai cu iordanul, mai dai câte-o duma, mai destinzi atmosfera, poate-o punem de-o partuză…Aaaa, ce zici???
-Bine, da-mi numărul de telefon şi te sun deseară…
Am scăpat, a plecat…Are cineva un antinevralgic?

https://youtu.be/V_0sYffMxlM
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii