Regulament
Bloguri

Din arhiva

Masina timpului : prima calatorie
INTRODUCERE
Într-o zi cu soare şi cu două dimineţi mă hotărăsc io’ să-mi iau al doilea giob, că de, nu prea mai ajung saielele de la o luna la alta. Dupe ce cumpănesc bine situaţiunea mă hotărăsc s-o abordez pe doctoriţa aia faină ce-mi livrează mie material didactic (ea fiind medic legist iar eu her stilist la o casă mortuară).
-Si vi ai???
-Ooops, ce-i aia doamna???
-Curiculum vite…
_Vai , cu ce v-am supărat amintiti de posterior şi de vite?
_Nu tontule, un fel de biografie, de caracterizare, ai? Lasă că-ţi construiesc eu unul şi ţi-l depun onlain…
Şi nu trec nici două săptămâni şi apare doctoriţa la mine în ,,cabinet’’…
_Gata, lasă tot, te speli, îţi faci bagajele, doar strictul necesar, pleci în State. Renumitul profesor Dick Turpin are nevoie de un asistent pentru un experiment deosebit şi te-a ales pe tine.
Ce s-o mai lungesc, şi să va plictisesc, iată-mă în faţă profesorului, un omuleţ urat da’ simpatic, parcă seamănă un pic cu Ioda din ,,Gâlceava în cer’’ da şi cu Pi Card, nu, nu e vorba nici de 3,14 şi nici de codul pin de pe card, e cheliosul ăla din ,,Start Rec’’, serialul, rimembar???
Ba, şi unde nu-mi explică asta că a construit o maşină de călătorit în timp, da numa’-napoi, că el nu poate risca, pen’că e prea şubred, dar că mă va trimite pe mine. Şpilul e că io’ nu voi fi efectiv prezent în perioada respectivă, să nu fac cine ştie ce trăsnaie şi să creez aşa numitul ,,batarflai ifect’’, şi să se năruie draqu (ptu, ptu, ptu) şandramaua. Aşadar mă va transvaza în corpul unuia din martorii principali ai evenimentelor, voi vedea totul prin ochii ăluia şi mă voi întoarce bine-mersi în zilele noastre pentru ai povesti ce şi cum profesorului, care, nu ştiu ce va face, că nu am înţeles chiar tot, eu ştiind americănească numa’ din filme.
Prima călătorie. Elena.

_Unde vrei să mergi prima dată???
_Vreau s-o văz pe ELENA…Pe Elena din Troia…
_Ok.
Şi unde nu mă trezesc io’ privind la Elena prin ochii lui Agamemnon, nu bre, nu Dandanache, ăla e de-al nostru, Agamemnon regele din Micene, De, ce să va spun, aş fi vrut să fiu mai bine frac’su, Menelau, soţul Elenei, că să…ştiţi voi. Sau poate Paris, mucea ăla cu cas la gură ce-a răpit-o mai târziu pe Elena şi i-a provocat sindromul Stockholm (sau asta a apărut mai târziu, odată cu vikingii?)
Copilaşi, prea multe nu poci că să va destăinui că e informaţii secretizate, dar poci să va spui că Elena era o femeie foarte frumoasă ,dar, ţeapă, era brunetă !!! Nu va mai luaţi dupe chestiile alea comerciale de la Holiud unde distribuie producătorii numai blonde apetisante…Da man, era brunetă, focoasă, voluptoasă şi…bună rău. Unde mai pui că avea şi vro’ 40 de ani ! Hooo, ce săriţi aşa???A, da, anul la ei avea doar 300 de zile, aşa că socotiţi şi voi, avea cam 33 de-ai noştri. Capisci??? Şi cred c-a avut şi sânge-n instalaţie de la făcut pe bărbat’su s-o primească înapoi după zece ani de război. Bine, alţii mai cârcotaşi ar spune că i-a pus savarina pe nas, da io’ nu comentez.

https://youtube.com/watch?v=b0kqVp5pDMs
,,La multi ani !’’ tuturor Elenelor de pe site. Si Tanţelor ! Si, hai sa nu fiu rau, si Constantinilor, poate da unu vreo bere.
,,La multi ani !’’ Vera.
https://youtube.com/watch?v=rHAqU-33lcw
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii