Regulament
Bloguri
Repet acest mesaj adresat oricui doreste sa isi gaseasca jumatatea poate si pe acest site:
Un mesaj pentru un amic de blog "cand spui ca un barbat adevarat ar fugi dupa o femeie daca-i place de ea!! Pai asta fac toti barbatii dar nimic bun nu iese din asta !! Este exact invers !! Daca iti place si esti barbat adevarat o faci pe ea sa vina dupa tine oriunde te-ai afla!! " Ca sa fie fericita o femeie face orice !! Daca vei reusi asta ai garantia fericirii alaturi de femeia iubita!! Incearca sa faci asta daca ai curaj si ganduri serioase si te va urma!! Sper ca ai inteles din postarile mele ca nu vorbesc din auzite !!
Din cate am inteles unele femei si nu putine isi doresc din partea lui sa stie sa gateasca, si sa participe activ la treburile casnice, sa fie un gentleman, amabil, curajos, sa isi puna partenera pe primul loc.
Specialisti in arta seductiei spun ca barbatul adevarat trebuie sa se respecte mai intai pe sine, sa se cunoasca bine sa stie ce trebuie sa schimbe in comportamentul sau, sa fie responsabil cu viata sa, sa isi traiasca viata cu pasiune, va face ca lucrurile sa se intample. Sa iubeasca femeia care il atrage, sa aiba incredere in sine, deci sa nu fie gelos, posesiv, dar sa invete sa comunice in speranta unui viitor sigur alaturi de femeia dorita, oferind performanta si satisfactie, si "vorbind cu pasiune si placere despre sine, viata sa si visele sale".
Barbatii inteligenti din punct de vedere emotional nu au nevoie de amante, doar daca sunt inca ambivalenti, impartiti, nehotarati... cauta iubiri ce nu implica angajament sau responsabilitati, nu vor elimina orice idee de ispita, orice tentatie carnala. Barbatii care calca stramb sunt barbatii aflati inca in primavara dezvoltarii inteligentei emotionale – iar asta, din pacate, nu prea tine cont de varsta. inca sunt nehotarati, inca nu stiu ce inseamna implicare si angajament. Inca sunt dominati de instinct.
Barbatii adevarati inteleg ca iubirea inseamna intimitate, pasiune si angajament. Iubirea adevarata le cuprinde pe toate acestea trei, iar cand va alege o femeie, o alege pe ea si atat! Va alege sa fie implicat 100% intr-un proiect alaturi de femeia pe care a ales-o!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sara nu a zis nimeni ca tu trebuie sa actionezi sa avanseze ceva sau nu. Acolo era vorba de partea finala cand el este convins ca ea este femeia vietii lui si ea la fel ca el este barbatul ideal pentru ea. Dar ea o sa fie cea care va face tot posibilul sa nu-l scape si va face pasul final in bratele lui. Mai simplu de atat nu se poate. Daca tu nu te-ai saturat de atatia fustangii sau care fac carare in jurul casei tale eu nu am ce zice.
Merci Borealis pentru sustinere, sper ca am inteles bine.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ok somn usor. Daca vrei sa primesti ceva raspunsuri la niste nelamuriri sau simple intrebari maine seara le astept pe aceasta postare sau pe chat. Cu bine.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga Senzor trenul apare doar odata pentru tine dar important este daca esti pregatita sa si vrei sa urci sau vrei sa te lupti cu soarta care ti-a oferit biletul potrivit in trenul respectiv. Scapa de prejudecati si alege cu inima si nu cu mintea si poate o sa faci alegerea corecta.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tocmai ca realitatea este cruda dar si pentru femei si pentru barbati deopotriva asa ca poti alege la intamplare si sa refuzi exact calea ce iti poate aduce fericirea din motive subiective sau convigeri impuse subliminal de societate sau de cercul de cunostinte. Atentie sa nu va urcati in trenul gresit
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Era o metafora dar sunt sigur ca o sa spuneti ca stiati care este talcul dupa ce il voi dezvalui asa ca va ofer sansa sa mai cugetati !!
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
O sa redau aici un gand al meu adresat cuiva indecis si sper sa nu se supere ca il scriu acum tuturor de aici. Astfel
Timpul nu e trecut ! Unii traiesc cu speranta altii cu oportunitatea oferita doar o data de soarta !!
E ca un tren ce trece doar o data prin gara din fata fiecaruia dintre noi si decizia sa ne suim in tren e doar a noastra !!
Nu e obligatoriu dar... cine stie poate era chiar trenul care ne duce la destinatia dorita o viata !!
Ce ramane in sufletul celor care au ramas pe peron si le-a fost frica sau au refuzat sa urce ?
Poate stii tu ...!! Eu nu stiu pentru ca mereu m-am urcat in trenul care trebuia !!
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Relationez permanent cu alte persoane si nu ma intereseaza buletinul sau zodia dar aici venise in discutie sa exprim ceva caracteristici si atat am zis ca acolo se regasesc in toatalitate
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga Viva am si zis ca referirea la zodii era pentru femeile care sunt interesate permanent de astfel de referiri dar din ce am cititi eu acum pe acel site se potriveste cuvant cu cuvant cu ceea ce fac eu si cu istoriculk meu personal ori din profesie sau familie cu toate ca niciodata nu m-am bazat po el
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga Viva ai dreptate este obositoare viata cand trebuie sa te axezi pe niste principii pe care trebuie sa ti le insusesti inainte sa ai o relatie de lunga durata chiar daca nu este sa fie pana la sfarsitul vietii conjugale pentru ca unul din cei doi tot va ramane sa duca tot amarul si regretul uneri dramatice despartiri.
poza pierres

pierres

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mi s-a atras atentia sa nu depasesc 5000 de caractere asa ca daca doriti sa va alegeti un leu sau leoaica daca nu sunteti taur va invit sa cititi zodia leului si acolo o sa aflati tot ce va intereseaza inclusv despre afectivitate si relatiile din cuplu cu nativul leu. Spun asta pentru ca femeile sunt sensibile la zodiac. https://astrodeva.wordpress.com/2015/10/ … ului/