Regulament
Bloguri

Matrimoniale

S-au cunoscut pe un site de matrimoniale. Amandoi aveau cate o fotografie reusita la profil si toate rubricile atent si minutios completate. Erau apropiati ca varsta, amandoi divortati si da, aveau copii. Studii superioare amandoi, se intelege si slujbe bine remunerate la stat. Nci vorba sa fumeze sau sa abuzeze de alcool. Pe site erau amandoi prezenti cu intentiile cele mai serioase, casatorie, eventual relatie serioasa si apoi o casatorie. Mai intai el a trimis un mesaj, ea a raspuns si tot asa, o vreme. Apoi s-au hotarat sa schimbe cateva cuvinte la telefon si sa-si trimita cateva poze pe whatsapp. Pozele erau cat se poate de decente, fie din casa, din sufragerie, fie de pe balconul cu flori, fie cu pisica ei, fie cu motanul lui. Si cateva poze de pe aleile dintre blocuri cu masina pe fundal, culmea, aceeasi marca doar ca a lui e mai veche cu un an decat a ei si masina ei are tapiterie de piele iar a lui e textila. Singurul inconvenient era distanta, cele doua orase de resedinta fiind situate destul de departe unul de celalalt. Dar daca lucrurile merg in directia buna ar putea sa se mute fie el la ea fie ea la el. El are pe cineva la Directia Muncii dar si ea are pe cineva la finante asa ca gasirea unui loc de munca bine remunerat, la stat nu ar fi o problema. Prima intalnire s-au gandit sa o organizeze undeva la mijlocul drumului, un oras turistic, unde ar putea sa serveasca impreuna masa de pranz pentru ca in centru sunt multe restaurante si astfel vor putea sa se cunoasca, in sfarsit si sa stea de vorba. Fiind oameni ocupati si cu multe probleme si responsabilitati si la serviciu si acasa au stabilit sa se intalneasca duminica la ora pranzului, sa petreaca impreuna doua, trei ore si apoi sa-si vada fiecare de drum spre casa, pe lumina, sa nu-i apuce intunericul la volan.
Au intrat in oras cam la aceesi ora dar din directii diametral opuse, in suvoiul nesfarsit de masini. Apoi au luat-o spre centru, spre piata primariei unde stabilisera locul intalnirii. In piata primariei toate parcarile sunt ocupate iar in centrul pietei e ridicata o scena imensa. Din mersul masinii se poate citi: ,,Sus la munte la izvor” -Festival Judetean folcloric. E plin de lume si politisti de la Politia Locala. Nu ai voie nici sa incetinesti. Strada pe care se iasa din piata e si ea aglomerata, nici un loc de parcare. Incerci o stada laterala. Nimic. O suna pe hands free.
-Sarut mana, pe unde esti?
-Uite, trec prin fata catedralei.
-Ai gasit un loc sa parchezi?
-Nu, e o nebunie, sa incerc la magazinul universal.
-Nu te mai duce acolo ca am trecut eu si e plin.
-Este o parcare subterana langa maternitate.
-E plina, zero locuri si vreo douazeci de masini la rand, asteapta.
-Mai bine veneam cu trenul. Daca stiam.
Timpul trece. Nici pe stradutele laterale nu gasesti un loc de parcare. Ar fi o varianta sa se indeparteze de centru, sa parcheze undeva, poate intre blocuri si sa ia cate un taxi. Incearca sa se intoarca in strada principala dar un politist opreste toata coloana. Pe strada principala trece parada portului po****r. Nu se poate merge nici in fata nici in spate.
-M-am blocat.
-Am ajuns la stadion. A inceput meciul, m-am blocat si eu, e plin de politie, se bat unii chiar pe drum.
Timpul trece. Nu au cum sa se intalneasca si sa si ajunga pe lumina acasa. Ramane pe alta data. Ce ghinion!
A plecat spre casa cand a inceput sa se intunece. Mai sunt doar cativa kilometri, ar putea sa ajunga cu benzina care a mai ramas in rezervor dar e riscant, ar putea sa faca pana prostului. Opreste la prima benzinarie. La caserie o doamna blonda, nu foarte slaba, ceva mai tanara decat el. Nu are verigheta pe deget. Comanda si o cafea, chiar daca e seara. Aceeasi doamna ii aduce cafeaua la masa, apoi isi striga tare colega, sa vina la casa de marcat pentru ca s-a terminat schimbul. Doamna cea blonda, imbracata in uniforma firmei de carburanti se pregateste sa plece acasa. Pana in oras sunt cativa kilometri. Se ofera sa o duca el cu masina. Nu crede ca va accepta. Ea accepta. Pleaca impreuna. Si ea e divortata, are copii, nu are studii, fumeaza, bea ocazional dar bine, castiga putin. A doua zi profilul lui de pe site-ul matrimonial e sters. Si nici la telefon nu mai raspunde.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum peste 2 luni
salut , din scrierea autorului rezulta cateva chestii interesante , pare-mi-se !
-asa cum sunt in devenire personajele , rezulta ca slujba la benzinarie , carburanti ...bate de departe slujba de la Stat !
pai chiar si asa am vazut cu ochii mei cum se alimentau carburantii ...aerieni ,in loc de lichid combustibil necesar!

doamna glumeste , zice asa tangential ca este pe langa Catedrala , dar ea probabil se oprise sa ceara neste chestii
de la Superiorii necunoscuti ,sa -i mearga bine in relatie ...bila alba !

pai daca acolo avem un obisnuit Magazin Universal parca de Comuna ,cum are maternitatea parcare subterana ?
intelegem ca este afluenta maxima la Maternitate dupa intalnirile astea pur accidentale ! Sa le fie de bine ... coffee
Pai daca personajele au disparut misterios ... prevad ca vor parca la 9 luni la Maternitate si apoi din nou la Catedrala,
pentru un botez pentru ala micu ...alta bila alba ! aicishea ca o parere a mea carevasazica , dar nu pricepui expresia
,, bea ocazional dar bine ,, adicatelea cum bine ,poate ma lamureste autorul sau altcineva carevasazica ...coffee
https://youtu.be/3Ip1irYWXck?t=45
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu înțeleg de ce lipsa unui loc de parcare a determinat hotărârea de a amâna întâlnirea dintre ei, puteau să aleagă orice alt loc dacă își doreau cu adevărat.
Trist. Domnul a găsit înlocuitor, întrebarea pe care mi-o pun este dacă în acest caz a găsit loc de parcare. big grin
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pe sistemu' "cine se aseamănă, se aduna", iete ca n a mers! (dar era de așteptat; oamenii cauta mereu opusul, și e greu de crezut ca cei doi, la vârsta respectabila de părinți, nu au înțeles,încă, sau sunt doua firi prevăzătoare, prudente, fără scântei și focuri de artificii, ce prefera sa se miște în pătrațica lor, cu cineva aidoma(ce plictisrolling eyes), oferindu și astfel iluzia ca nu vor suferi un eșec)
Bon!
În primul rand, în real iesi când simți o chimie cu x sau y, ceva mai mult decât mâncarea preferata care e comuna, sau aceeași culoare la șosete, căci altfel pui semnul egal între el/ea și cel/cea cu care ai vorbit cu 5 min înainte, sau cu care vei vorbi mâine, care poate sa ți împărtășească, la fel, aceleași gusturi legat de fotbal sau marca de benzina.
Apoi, clar este ca doamna nu prezenta un interes ridicat, căci cu pana prostului cu tot, și tot ma duceam sa o cunosc, chit ca ii chemam pe aia de la tractări auto sa ma ducă pana acasă, sau domnul era și prevăzător și zgarcit? thinking
Hmmm...
Daaar, cireașa de pe coliva acuma vine!loser
Cum păcatele mele sa îți mai arunci seninul irisului spre o alta ea și "nu foarte slaba", dar "fără verigheta" (de parca asta exclude orice urma de angajament), când el tocmai ce traversase mari și tari, trecuse de stramtori și vulcani în erupție, de gropi în asfalt și ploi acide, de poduri peste timp și gauri negre, doar ca să o vadă pe acea "ea"
hypnotized
Siiii, ca și cum nu era de ajuns, mișelește, își șterge contul, nu oferă explicații, nemairaspunzand la telefon, pentru ca, deduc eu, s a cuplat cu o duduie care, ce sa vezi, locuia tot la distanta de el, lucru care "al initio" îl făcea sa i cam tremure gândul la naveta, investiții în benzina, eventuala schimbare de domițiliu', lăsat familie în urma & Co!
Nenea asta, eroul, ori e foooooarte influențabil, ori e slab de înger! Ca sa ma "esprim" iligant!
Vaimamamea! crying
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sa mai citesc o data căcicafinca nu cred ca am înțeles, sau îmi scăpa esentialu' loserat wits' end
poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Unde dai și unde crapă , sau planul de-acasă nu se potrivește cu cel din tîrg , sau nu spune hop pînă n-ai sărit groapa ,
adică în țara lucrului bine făcut te poți aștepta la orice . Cu alte cuvinte , peste 2-3 luni e posibil ca un nou profil de user
să apără așa ca din senin …. pe acel site de oameni cumsecade . Doar avem și noi faliții noștri .
happy
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pai ce făcuși Bobita? Ai lăsat buruienile vraiște în cimitir și te dedulcesti la blonde????
De aia nu merge d-le nimic în țara asta , ca lăsăm lucrurile neterminate
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
laughing Ce trăsnaie!
Dar se întâmplă. E vorba aceea care spune cum că nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește.