Regulament
Bloguri

Geneza

-La început, Dumnezeu a creat cerurile și pământul.
-Si apoi?
-Apoi a creat lumina si intunericul, adica ziua si noaptea, uscatul si marile, plante, animale, un barbat si o femeie. O saptamana intreaga a lucrat si in ziua a saptea s-a odihnit.
-Si timpul? Cand l-a facut?
Se uita in gol spre capatul strazii, printre cei care trec prin fata noastra, par grabiti, preocupati. Cate unul se opreste din cand in cand si arunca un banut in paharul de carton asezat pe trotuar. Se scarpina in barba cenusie , incalcita, ingalbenita in jurul gurii, ca si mustata care ii acopera buza de sus. Isi aprinde o tigara. Iau cativa banuti din pahar, ma duc la magazinul din fata noastra si ma intorc cu doua cafele cumparate de la un aparat. Am lipsit pret de o tigara. Mai trage un fum. Jarul se desprinde si ii cade pe pantalonii slinosi.
-Timpul nu l-a facut El.
-Dar cine?
-Trebuia sa fie o capodopera, o culme a fortei Sale creatoare, vesnica! Astfel, a fost o seara si o dimineata: ziua a saptea. S-a apucat sa se odihneasca si atunci, altcineva a facut timpul si toata vesnicia s-a dus dracului!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ca și cum ai deține adevărul absolut, Geagi... Toate sunt presupuneri.
poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Avea Corina cîndva o melodie frumoasă “ Opriți timpul , … clipa asta minunată “ .

Timpul creației nu are de fapt absolut nici o legătură cu veșnicia . Dimensiuni existențiale diferite .

Incapabili de a evolua printr-un eu interior superior comportamentului de duzină , ajungem uneori fiecare dintre noi ,
parcă uimit de propria sa ființă și de incapacitatea de a se vindeca de sine însuși spre a se umple de sentimente
sigilate prin pecetea dragostei și a iubirii de adevăr absolut , să fabulăm despre o multitudine de factori și de idei
speculative în speranța că ele ne-ar putea influența cumva pozitiv , în bine , viața aceasta pământeană searbădă și
schimonosită , de fapt … de noi înșine .

https://youtu.be/mBwaFRiGS8E happy
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dacă nu făcuse timpul, de unde știa că e ziua a șaptea?

Zice unul, care învârte bani și poate și destine, că e foarte mare probabilitatea să trăim, mă rog, cei mai mulți să existăm într-o complexă simulare computerizată.

Argumentul, pe care îl aduce, e destul de slab, dar eu încă nu mi-am trimis o mașină scumpă în spațiu, așa că nu știu, poate are dreptate. Desigur, el continuă să trăiască, să acționeze, nu contează că familia și afacerea sunt poate doar niște algoritmi sofisticați.

Pare sf, deși la câte mizerii au fost și încă sunt pe lume, incep să cred că lumea poate fi creația unei entități cu un simț negru al umorului.
poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
La început Simon01 a ajuns pe site. Apoi si-a lungit mâinile apărând pe bloguri.
Al 2 lea început: la început a scris 1 blog. Apoi a mai scris si al 2 lea blog. Acesta e al 2 lea început.Iaca azi a apărut si al 3 lea. Deci, al 3 lea inceput ! Oare de ce?! Ptr ca dl Simon01 care are o vârstă respectabilă si care scrie bloguri unul după altul gen trenuleț cu vagoane, trebuie să aibă un scop- care scop, încă nu stiu si nici nu ma intereseaza, doar domnia sa stie- sau poate ceilalți blogeri happy nu stiu daca toată săptămâna a lucrat si ziua s-a odihnit, cert e că nu dorește să comunice cu nimeni, doar sa scrie happy admirabil fapt !
Culmea, ar fi trebuit să fie niște capodopere, poate de aceea n-a răspuns nimănui la niciun comm, s-o fi rușinat cumva ? laughing sunt curioasă cat se mai odihneste, sper că nu noaptea- altfel, se duc toate prieteniile ...la vale - adică cele de pe site, de pe bloguri nici vorbă, că n-are olling on the floor

Un cafelito eterno por señor Simoncito01 coffee
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hmm, a spus-o singur: a creat lumina și întunericul și a fost bine.
Timpului i-au dat măsură oamenii mult mai târziu, atunci când credința în creator a început să slăbească, sau poate că un înger căzut, care a vrut să pară asemeni creatorului, a învățat omul să-l măsoare.