poza membru
Regulament
Bloguri

Blogul lui Pacala..din nou

Hristos a Inviat!
E o zi mare..pentru unii..pentru altii, o zi ca oricare alta!
Pentru mine..o zi cu mine insami..de reflectii..
In primele postari eram entuziasmata..desi nu se vedea..eram si noua pe aici..desi unii nu ma credeau..
Dar sesisazem o frica de pacaleli..multi n o recunosteau..m au luat in ras..dar am zambit..nu v am pacalit..
Altii m au criticat mai dur..ca n am stil literar..ca n am nimic a spune..iar am zambit..si n am mai scris! Sa nu va rapesc din timpul pretios..
Am multe puncte..puncte..am remarcat..eu un fel de invitatie la dialog..astept si un raspuns la pct..pct.
Dar nu despre asta vroiam sa va vorbesc acum..iar divaghez si o sa mi spuneti ca n am stil..n am! Asta stiu!
Dar nu de asta scriu aici, ca sa mi demonstrez vreun talent literar sau nu.
Scriu pentru a va impartasi experienta mea pe acest site..pe care desi multi dintre voi il blamati, il frecventati totusi, macar o vreme..
Recunosc ca din toate remarcile nepotrivite pe care le am auzit aici ar fi: dar ce, tu crezi ca asta i targ de barbati? Sa te duci, asa, ca la piata, si sa ti alegi unul?
Recunosc..nu ma gandisem pana atunci la asta..nu privisem astfel lucrurile..impartaseam doar distinsului meu interlocutor, la cererea lui, umila mea experienta in ale datingului, dupa ce anterior acestei intrevederi, imi povestise cu lux de amanunte, fara sa i cer si incercand chiar sa schimb subiectul de multe ori, multe din numeroasele lui intalniri mediate de acest site..
Ce m a frapat? Ca aici vreau sa ajung, de fapt..este cum privim fiecare dintre noi lucrurile..si unii, si altii vrem sa ne gasim perechea potrivita daca nu in toate, macar in cele mai importante lucruri pentru noi..doar ca in procesul acesta complicat si delicat totodata de selectare fiecare vrea ceva ce nu poate exprima in cuvinte..dar se simte la fiecare: sa fie singurul ales, unicul, irepetabilul, de neinlocuit..e firesc, veti spune poate, unii..e firesc as fii spus si eu candva..doar ca uitam ca in lumea asta mare suflete pereche pot fi multe, toate unice, toate irepetabile, toate de neinlocuit..dar alegerea doar a unuia singur e o chestiune de gust, de sansa, de apropiere geografica, de feeling..si de multe altele..asa ca..domnilor draga, nu va mai simtiti ofensati de sintagma targ de fete sau de baieti..acest site chiar functioneaza ca un targ..unde fiecare isi prezinta calitatile..mai indulceste o poza, mai ajusteaza un kg, doua..in speranta ca se va vinde mai bine celeilalte jumatati..nu va amagiti ca ar fi altfel si nici nu va simtiti frustati de acest fapt..e un lucru firesc si deloc grosolan..doar cei care nu inteleg ca trocul e de ambele parti imi provoaca repulsie..caci sunt atat de siguri de valoarea lor ca nu accepta un refuz..
In speranta ca nu v am rapit prea mult din pretiosul timp de dating, va doresc sarbatori linistite alaturi de cei dragi..
Cu bine!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
sh. "ezact fix pe tema blogului" dar rautacios. se spunea ca poti si altfel. dar poate nu gust eu genul acesta de umor.
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
shamby, ai schimbat tratamentul? nu-ti face bine. sinusoida expresiilor tale spirituale nu se ridica in zona pozitiva. iti urez "la mai bine"
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu știam că tichetele de masă pot avea și asemenea întrebuințări !!happy
poza Aprilia

Aprilia

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pt Sha..da, unii nu vor decat sex gratis pe aici, si asta de la prima intalnire daca se poate..nu am ce experienta sa va impartasesc in plus...varsta, experienta si delicatetea mea nu mi permit sa spun lucrurile atfel decat le am spus..daca doriti lucruri noi si ceva mai multa experienta..keep going! Multumesc pt comentariu!
poza Aprilia

Aprilia

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc Alex Ducu!
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
69. Nu ma pot abtinehappy))))
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Za...în ceea ce mă privește : aceeași interpretare , pentru același rol !!happy....eu sunt ceva mai încăpățănat !!....capricorn !!olling on the floor
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Za...viața-i o repetabilă audiție !!party
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
La propriu , sau la figurat !!....fiecare cum o "simte " !!winking...că așa-i în viață !!olling on the floor
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
"tirg" este o figura de stil in cazul de fata mai potrivit decit supermarket. figurile de stil se folosesc in scrierile literare. putem considera si confuzia intre calafat si caracal tot o figura de stil. eminescu a pus lupta de la rovine dupa cea de la nicopole (scrisoarea a treia). gasesc ca totusi o confuzie nu se poate considera figura de stil.