Regulament
Bloguri

Blogul lui Pacala

Da..revin!
Nu prea am timp acum, dar scurt va spun ca Pacala mi se pare un personaj tare prietenos, prost de bun, pus pe şotii..si, in ciuda prostiei aparente, istet..
Asa ca..va mai e frica de Pacala?!
Cu drag,
Pacalița
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Aprilia

Aprilia

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai mult decat a fi citita imi doresc sa mi exprim trairile mele, bune sau rele, vesele sau triste..si mai mult decat fata vreau sa mi descopar sufletul..mie si cui o vrea/ putea sa l descopere..si , in rest, pot spune ca nu sunt nici la start, dar nici la finish..sunt undeva intre, acolo de unde poti admira in liniste peisajul..
poza Aprilia

Aprilia

  • Publicat Acum peste 2 luni
Zambesc..ce mai pot face..citesc si zambesc..si mai radpund pe ici pe colo, pe unde ma pricep..ca unde nu ma pricep nu ma bag..imi place sa cred..dar poate n am dreptate..
Despre prostia la romani..eu nu cred ca Pacala e impovarat cu acest simbol..e mai mult decat prostul satului..pentru cine poate sa l vada..si, hai, poate nu i chiar bufonul regelui din alte parti..dar macar deschide o portita oamenilor simpli, pierduti in cotidian..o portita spre uitarea sinelui intr o lume dominata de egoism, spre hazul de necaz cand altceva nu mai ai oricum a face..e o oglinda in care poti sa te privesti sau nu..
Si da, doua bloguri si o singura pacaleala..care va fi stearsa?!..oricare..imi ramane una..
Iar Eminescu este, a fost si va fi de actualitate..pentru cine il cunoaste..''de o fi una, de o fi alta/ ce e scris si pentru noi/ bucurosi le om duce toate/ de e pace, de i razboi..'' ma inclin!
Neabatuta Pacalita!
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emil, dare you!
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
E usor a scrie versuri
Când nimic nu ai a spune,
Insirând cuvinte goale
Ce din coada au sa sune.

Evident, mereu actualul, Mihai Eminescu
poza moona81

moona81

  • Publicat Acum peste 2 luni
2bloage cu cu si despre aceeasi...chestie
Ce tareeeehee hee
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Prostia la romăni !!happy...un subiect interesant !!thumbs up...majoritatea neamurilor de pe pămăntul acesta au un înțelept al satului !!....noi , romănii , avem prostul satului !!...și ne învățăm copii , de mici , cu povești despre prostie !!sad...
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Unde i Pacala, nu i ....tocmeala. Just for fun.