poza Anamaria44

Anamaria44

Varsta:
47 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Timisoara,
Romania 
Stiu ca e momentul sa te întâlnesc.. acum cred ca sunt pregătită...sa ne bucuram împreună de clipele minunate sau să trecem împreună prin orice furtună..
femeie fara poza

daniela_danutzaaa

Varsta:
48 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Pitesti,
Romania 
Sincera,serioasa si cu bun simt.
poza doar pentru membri

Lovley

Varsta:
40 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Brasov,
Romania 
Eu... Doar eu, nu mi ajung 15 cuvinte pt a ma descrie... Cine vrea ma poate cunoaște...
Urasc bărbați însurați, care au o relație acasă și care pretind că sunt singuri... Care vor o relație de * pat *
poza romantica89

romantica89

Varsta:
35 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Iasi,
Romania 
Salut!Sunt o fire vesela, zambitoare, optimista, vad mereu partea pozitiva in orice situatie.
Sunt romantica , imi place muzica clasica, teatrul, natura, literatura, istoria, filmele cu submarine si air chrash investigastion.
Sunt originala, non-conformista, independenta.Caut o relatie de durata, sunt sincera, spun ce gandesc chiar daca uneori ranesc, adevarul doare uneori dar e preferabil minciunii.Detest ipocrizia si oamenii falsi care se dau cine nu sunt si se mint pe ei insisi.Nu sunt materialista, nu ma impresioneaza vila, masina sau portofelul nimanui, astea sunt trecatoare, conteaza inteligenta, caracterul, viziunea comuna asupra vietii, umorul, sufletul.Caut acea chimie , conexiune a spiritelor.Nu-mi plac barbatii care vor aventuri de o noapte, eu nu sunt jucaria sexuala a nimanui , sau cei imaturi emotional , iresponsabili, gelosi, posesivi sau intretinuti de parinti.Sunt stapana pe viata mea, nu ma cumpara nici manipuleaza nimeni.Nu imi pasa de gura lumii , fac doar ce-mi dicteaza constiinta.Nu caut frumusetea fizica ce poate fi stearsa de ploaia timpului, ci magia mintii, nu am o problema cu diferenta de varsta.Detest violenta, nu am vicii nici copii inca dar imi doresc.
femeie fara poza

Un_nume_simplu

Varsta:
47 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Targu Mures,
Romania 
De fapt nu stăpânești nimic, doar păstrezi un timp. Oricare ar fi comoara ta, să o ții în palmă ca și cum ai ține apă, pentru că dacă o strângi, dispare. Dacă o însușești, o distrugi. Las-o liberă și rămâne a ta pentru totdeauna.