poza membru
Regulament
Bloguri

Cam dur sunt astăzi!

Salutari și o noapte superbă împodobită cu fericire vă urez tuturor!
Știu astăzi e o sărbătoare dedicată iubirii în occident, eu acum sunt în occident dar nu mă dedic acestei sărbători. În primul rând eu sunt român și sunt dator sa sărbătoresc sărbătorile statului meu, chiar dacă mai spun unora ca eu am nume vopsit și nu știu ce sunt. Și în al doilea rând știu că în aceasta zi a murit acel catolic italian.
Și mi se pare o înjosire către iubirea lăsată de Dumnezeu, care e ceva unic și incomparabil și tu sa te trezești că sărbătorești ceva atât de nemărginit în frumusețe într-o zi în care a decedat un catolic Italian.
Asa ca astăzi cei care iubiți, iubiți cu drag ca nu este păcat, dar iubiți cu sufletul curat nu cu gându că astăzi e o sărbătoare destinată cuiva.
Puneți-l pe Dumnezeu în iubirea pe care o primiți și o oferiți cu gând curat astăzi și în fiecare zi și bucurați-vă de viata și dobândiți fericirea.
Iar cei care primesc urări de dragoste astăzi sa le primească și să aprecieze gestul nu sărbătoarea zilei.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum peste 2 luni
De fapt,cine suntem noi să judecăm ce sărbătorește fiecare??? Suntem chiar așa de buni creștini,un model pentru ceilalți? Se pare ca nu suntem nici pe departe,ca altfel am cunoaște sensul poruncii”nu judeca…” Precum și pe aceea cu “iubește-ți aproapele…” care dacă ar fi respectată… Hmmmm…. Probabil ca nici eu n-aș mai scrie ce scriu acum… Deci e greu tare cu iubirea asta…
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu tot mai cred ca sarbatorile astea valentinul dragobetele au legatura cu primavara intai si intai dar cum oamenii cauta mereu motive si pretexte au inventat aceste sarbatori si au gasit de cuviinta ca iubirea sa aiba o zi!
"De Sfântul Valentin, Batsheba îi trimite, fǎrǎ vreo intenție serioasǎ, o felicitare fermierului Boldwood în care îi transmite ca o poruncǎ mesajul "Însoară-te cu mine." Aceasta produce mutații neașteptate în sufletul acestui celibatar convins, un gentleman serios și rezervat, în vârstǎ de 41 de ani, care nu fusese niciodatǎ preocupat de asemenea încurcǎturi amoroase."

Un fel de rezumat din Departe de lumea dezlantuita❤️❤️❤️