poza membru
Regulament
Bloguri
Bună și o noapte superbă și plină de liniște sufletească vă doresc tuturor!
Trecând astăzi pe mai multe site-uri cu diferite postări văd la un moment dat ceva ce mi-a atras atenția, respectiv promovarea roboților, că doar asta e de maximă audiență acum inteligența artificială, respectiv înlocuirea omului cu niște tinichele computerizate. Dar știința avansează și e ceva normal. Văzusem un videoclip unde un roboțel uman cultiva ceva pe câmp la fel ca omul, dar mai mult, văzusem un clip unde un roboțel tencuia un perete, dar într-un mod mai corect ca omul, și cred că exemplele pot continua.
Acu sincer nu m-ar mira dacă mâine, poimâine văd vreun clip în care un om (nu contează ca e femeie sau bărbat) are o însurătoare sau un măritiș în mod oficial cu vre-un roboțel.
Sa văd ca ofițerul stării civile întreabă roboțelul dacă vrea sa ia în căsătorie de bună voie și nesilit de nimeni pe... big grin .
Apoi vine faza benefica aici mă refer la bărbați iese la bere și ce face roboțelul? Bea și el, nu se îmbată, și duce bețivu acasă , și mai și tace!!
Stau și mă întreb : oare ii face bae la robotel cum am înțeles ca ii făcea un samsar în Germania la un manechin acum 7-8 ani.
Sau ii face întreținere la articulații sa nu scârțâie și sa nu se uzeze cum ii fac eu la ARO. ( gresez articulațiile cardanice, și capetele de bară)
Pan la urma vin și cu întrebarea, robotii vor fi loiali? și nu vor atenta la alți robotei.
Sau dacă vor face dragoste robotii între ei vor da naștere la alți robotei mai mici?
Chiar nu știu.
Și sincer voi avea prima bucurie pe tema roboților, când voi vedea primul divorț, oficial care Va exista între om și robotei.
Atunci va fi primul semn ca începem sa redevenim oameni care vrem sa păstrăm omenirea.big grinbig grin
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza blackrosse

blackrosse Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bluelris...
Cine a a zis : când stiinta se dezvolta prea mult, distruge omenirea.
Acum vin și zic dacă ne transformam în roboti, și uităm de specificul uman vom vedea ca în loc de a iubi suflete vom iubi plastic fier și cipuri electronice.
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Imi adusesi aminte de Data din Star Trek!happy
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Merită păstrată omenirea în totalitatea ei? Mă întreb și eu așa distopian când văd câte persoane zic că e bun Pământul, dar păcat că e locuit. Eu cred că da, merită păstrată. Altfel cine și-ar mai pune întrebări?
poza blackrosse

blackrosse Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Rashela.
Suna corect idea ta, dar ma întreb ce se va întâmpla cu femeile care sunt obișnuite sa fie susținute și sa li se ofere...?
Le va spune robotului:!
DUTE la munca și adu-mi bani.
Ca să nu mai vorbim ca acum dacă mai sare un prost de pe fix și își ia iubita la bătaie, poate prin strigate, prin plâns îl mai înduplecă și nu da asa tare, sau poate obosește.
Dar dacă sare robotul de pe fix și ia la bătaie partenerul se termina totul când se termina curentu și viata.
poza blackrosse

blackrosse Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stepi....
Îți dai seama ca sunt conștient ca am pus o exagerare... Cu nașterea între robotei.
Dar ma întreb când vom vedea la un moment dat ca va merge un robot pe strada având un mers drept și pas perfect, iar noi în bastoane la o vârstă avansata, nu vom privi chiar elegant Plimbarea.
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai bine roboti decat idioti.
poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mister Black, chestia cu robotii care fac ,,dragoste" si ,,dau nastere la alti robotei mai mici" big grin a luat-o un pic ,,pe aratura" happy . Dragostea si cu atat mai mult nasterea nu prea cred ca pot fi asociate cu mecanismele inteligente. Pot fi programate sa SIMULEZE sentimente si sa CONSTRUIASCA alti roboti (fie ei si mai mici happy , fiindca, pana la urma, miniaturizarea economiseste spatiu si materie prima) , insa asta e doar un proces tehnologic, nu are tangenta cu biologia pura.
Iar in ceea ce priveste casatoria cu roboti, asta deja s-a intamplat big grin :
https://images.app.goo.gl/NiMovP9TSoNgMQ … MQnm6