poza membru
Regulament
Bloguri

Descriere de suflet.!

Bună seara și o noapte albastră și plină de fericire!
Acum când suntem pe ultima suta de metri văzând ca timpul trece iar eu fiind de atât de mult timp între dumneavoastră am ajuns la concluzia am totuși o vechime pe acest site iar dumneavoastră dragi colegi de pe site nu m-ați cunoscut suficient. As prefera sa îmi fac acum în prag de sfârșit de an o descriere mai sufletească...
Sunt un simplu șofer de tir internațional, ca mulți altii, cu sentimente, cu greșeli, cu calități.
Sunt un omul care a inteles ca în asta lume nimic nu oferă garanție pe plan sufletesc, nici iubirea ca ea devine uneori amărăciune. Căci oricât de multa iubire oferi, omul tot are un pic de egoism și se gândește de foarte multe ori la starea sa, la viitorul său. Sau poate înțeleg eu greșit iubirea....? Nu știu ce sa zic.! Din câte știu eu când iubești înseamnă că dăruiești, pui pe prim plan fericirea persoanei iubite apoi liniștea ta.
Pe de alta parte zic, că am încercat și marea cu degetul, am cunoscut binele, am înfruntat răul, uneori am gândit rațional alteori am gândit irațional, dar mi-am asumat deciziile luate. Sunt un om care respecta ( uneori mai și iubește) femeile. As zice, ca mai greu dar uneori înțeleg și rătăcirile oamenilor, motivat de faptul ca și eu rătăcesc pe drumul vieții uneori. As zice ca am un dar aparte de a respecta alegerile persoane cu care am relația. Când iau o decizie o respect chiar cu prețul suferinței. Nu sunt adeptul judecății.
Fiecare om are crucea lui si dreptul de a alege ce face? sau dacă face, ceva cu viața lui.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
nop...
Din totalul de povesti, care le poate avea un șofer de tir, e important sa vezi câte sunt reale.
Acesta e motivul pentru care eu evit discuțiile de parcare cu colegii.
matrimoniale - membru fara poza

Nop_

  • Publicat Acum peste 2 luni
Poi, un sofer de Tir International nu poate fi numit "simplu"..happy
Cred ca astia is cei care au mii de povesti traite si o bogatie de impresii de povestit..