poza membru
Regulament
Bloguri
Salutari si o zi superbă tuturor !
Erau pretenti pe aici pe site pe vremuri ... sunau cam asa :
Femeile spuneau : Imi doresc un BĂRBAT care sa ofere masculinitate. Ce reprezintă pentru dumneavoastra femeile masculinitatea ? In ce consta ?
Barbatii spuneau : vreau o FEMEIE,...90/60/90 care sa atraga privirea ca magnetu. Ce farmec are pentru tine , ca iubita ta atrage privirile tuturor ? Daca " TU" pentru ea esti o incomoditate.
Dar uite ca a venit si pandemia , a trecut zambetul si bucuria...
"Tanti"... zadarnic te-ai sacrificat sa-ti pui buze,silicoane si alte modificari, a venti obligatia,si trebuie sa porti masca, nu mai stie lumea nici cine esti, ba chiar te chinui sa respiri, nici nu mai conteaza acum daca ai buze modificate , sau alte modificari
Zadarnic ti-ai umplut garderopa cu fuste mini, nu le pot imbraca pentru vazul tuturor, ca trebuie sa stai in casa,poti sa areti corpul tau doar oglinzii.
Si gravitatea mare e ca in curand vor fi cautate pentru viata de familie , femeile care provin de la tara, adica cele care pana mai ieri curatau doamnele de la oras asfaltu. Le considerau de joasa speță.
Le taiau succesu find impodobite cu rujuri, farduri, parfumuri, scumpe.
Si sa nu uitam si de barbatii cu diplomat si costum mulat, cu pantofi de vara si fara ciorapi care se plimba in bolidul cumparat de tati , si la care mami, le facea toate ,cand va intalni o tarancuta care ii va pune furca in mana si ii va spune scoate gunoiul din grajdi si trebuie sa se trezească la 04.00 va spune ca nu mai vrea sa auda in veci de insuratoare sau de viața de familie.oricum el crede doar in aventuri.
Si in final hai sa fim optimiști si sa credem ca va fi mai bine !
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, in acest context piesa este intr-adevar foarte bine aleasa happy
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ok, nu generalizez, sunt de acord ca pot sa existe excepții, nu știu cât de rare.
Mi-am amintit de o melodie
https://youtu.be/N-uXDIBJiGY
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Formele unei femei nu-s accesorii, era vorba de îmbrăcăminte de fite, bijuterii, farduri, (necesare conform normelor sociale sau după gust, dar în nici un caz indispensabile)
90/60/90 nu știu cat de des spre deloc se întâlnește pe strada. Ca sa aibă 60 în talie, o femeie trebuie sa aiba în jur de 150 cm înălțime și vârstă pana în 30 de ani. Dar proporția potrivita între talie și solduri o au foarte multe femei și asta atrage privirile.
poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Rashela:

Sa'mna pentru... sacrificiu! winking
poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
...Pai, referindu-ma acum strict la postarea care initiaza blogul, cineva care prin silueta cu asa-zisele dimensiuni ideale (vrei tu sa le numim... accesorii?!? big grin) atrage privirile ,,ca magnetu", nu implica si (sau in primul rand) o apreciere din punct de vedere estetic? ...Totusi, evident ca deja sablonul 90/60/90 nu este nici pe departe un sine qua non pentru ca o femeie sa ,,intoarca (paranteza pentru evitarea cacofoniei big grin ) capete" pe strada, tocmai pentru ca simtul estetic nu se incadreaza intr-un standard. Unora le plac rubensienele, de exemplu, iar altora cele foarte suple, (,,Beauty is in the eye of the beholder" happy ). Insa tocmai impactul vizual (care are ca rezultat aprecierea concretizata in gestul in discutie) nu trece in primul rand prin filtrul esteticului?

...Iar partea cu ,,E nevoie de mai mult de o silueta în mișcare ca o femeie sa [...] rămână în minte", eu as zice sa nu generalizezi happy . Pot detalia in cazul in care consideri ca ar fi nevoie.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Și mai e ceva, dacă mai e nevoie sa ii spun asta. Un bărbat poate sa se uite după mai multe femei pe zi. Tot în aceeași zi o sa le uite pe toate. E nevoie de mai mult de o silueta în mișcare ca o femeie sa ii rămână în minte. La fel și în cazul femeilor.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Step, ce legătură are simțul estetic cu ce a zis Black? Implicit un bărbat sau o femeie care nu pun accent pe accesorii pot fi considerați urâți?
Iar asta cu "prasila"... Hm... Dincolo de curentul principal, care nu mai e chiar principal, ce formă are femeia după care se întorc privirile? Amfora care duce cu gândul la fertilitate. Asa ca nu vad ce s-ar putea schimba.
Bine, sunt unii care spun ca sistemele imunitare compatibile ar duce la atracție puternica, tot in scopul creării de urmași sănătoși.
Si mai sunt unii care spun ca în perioadele de criza sunt preferate femeile care inspira stabilitate celor care inspira fragilitate.
Cred însă că gusturile diferă și suntem destul de diferiți ca să nu putem generaliza.
poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ok! ...Pregatita?!?

...Clip, clip!... cool

... clip muzical nu atasez, fiindca, tinand cont de ce melodii am vazut ca se posteaza aici de obicei, mi-e teama ca in loc de aprecieri m-as alege cu o... exorcizare whistling .
poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
Timiditatea ma impiedica sa raspund. blushing
poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
Intrebarea (pe care o lansati prin intermediul titlului piesei supuse atentiei) este (oarecum) retorica, generala, sau se adreseaza cuiva anume? happy