poza membru
Regulament
Bloguri
Si privind in ani trecuti cand lumea era mai putin emancipata . Nu exista asa zisul mosernism in care toată lumea le stiea pe toate , nu exista acea finete sau lux mai bine zis a zilelor de astazi ,
Dar cu tot rafinamentul de azi si cu tot modernismul €u observ ca:
NU STIM SA IUBIM!
Poi cum as sti "Eu" sa iubessc daca in acelasi timp iubirea sinceră o poti atribui doar unei singure persoane, dar "EU" ma duc pe ideea ii spun si la una si la alta ca o iubesc. Clar ca nu asa se iubeste dar eu ma duc pe ideea ca se poate si cum pot eu nu poate nimeni.
Dar intre vorba si fapta apare linia care face diferenta. Deci clar trebuie sa ma impac cu ideea vreau sa iubesc dar nu stiu sa iubesc.
O alta problemă care cloceste in lumea moderna e duritatea ,auto impunerea si ,stima de sine..
Poi cand ai aceste calitati pe care le susti ca fiind o comoară pentru tine , dar acea comoară de fapt e un cazan cu zomoala care fierbe in tine si clar ca te va purta prin chinuri si pe la salile de judecată. Si har domnului esti inconjurat de rautate peste tot..
Si as mai zice o alta grava problema a lumi moderne este lipsa , sau imposibilitatea de a ierta.
Poi cum spui ca iubesti daca nu poti ierta . Sau cum spui ca tu iubesti daca tu gresesti , si o faci cu buna intentie acea gresala. Si ti cramponezi posibilitatea de a fi iertat doar pe idea trebuie sa ma ierti pentru ca doar asa imi dovedesti ca ma iubesti.
Dar iubirea te îndeamnă sa nu gresesti , nu te indeamna sa dobandesti iertarea.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da Petra, da Rosse, fiecare are propriul Eu, de care nu se poate debarasa, fie că poate sau nu să iubească. Grav este faptul că puțini sunt perfect conștienți de ceea ce sunt capabili sau nu, preferând să se mintă singuri și să mintă și pe alții.
poza blackrosse

blackrosse Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Petra..
Dincolo de faptul ca sunt scorpion , as crede sau as zice ca peovin din maimuta ca restul oamenilor ca poate mai spalat in lapte si nitel mai alb totul depinde de cum ma percepe fiecare.
Nu cum sunt . Eu sunt eu.
Chiar daca pe placul unora si pe invidia altora ,sunt eu si atat..
poza blackrosse

blackrosse Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
kay..
Io cred ca nu ai putea sa arumci o balena in ocean , fara sa ii dai o mana de ajutor sau fara sa o privesti cum pluteste.
poza blackrosse

blackrosse Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Poi...
Sa salvam balenele iubindu-le si oferindul
-le inapoi marea sau oceanul nu acvariul.